jureek 09.02.08, 12:08 Dziś od 13 w programie trzecim polskiego radia audycja z klubu polskich nieudaczników w Berlinie. Cotygodniowa lista przebojów trójki też będzie nadawana z Berlina. Jura Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad-walenrod Hier fühl sich keiner angesprochen 09.02.08, 14:54 Hier fühl sich keiner angesprochen. (Erstens) Kein Link (Zweitens) Zu spät (Drittens) Odpowiedz Link
jureek Re: Hier fühl sich keiner angesprochen 09.02.08, 15:34 Napisałem zaraz, jak tylko w Trójce usłyszałem zapowiedź. Na listę przebojów nie jest jeszcze za późno, zaczyna się o 19. A program między 13 a 15 był taki sobie. Nie lubię prowadzącej Agnieszki Szydłowskiej, tzn. lubię muzykę przez nią prezentowaną, ale nie lubię jej zmanierowanego, moim zdaniem, sposobu mówienia. Muzyka była dobra, trochę niemieckich utworów, których w niemieckich radiach nie usłyszysz też było. Jeśli chodzi o linki, to nadawanie bezpośrednio z adresu www.polskieradio.pl ostatnio bardzo się pogorszyło - nie polecam. Sam używam darmowego programu do pobrania pod adresem: www.screamer-radio.com/ Masz tam wykaz stacji podzielony geograficznie, według rodzaju granej muzyki itd. Pozdrawiam Jura P.S. Konradowi-antyglobaliście powinna spodobać się audycja nadawana w niedziele od północy do drugiej: "Strefa rokendrola wolna od angola". Zasada jest taka, że ptezentuje się tam wszystko, byle nie po polsku i nie po angielsku. A w sylwestra ten sam prezenter prezentował "Muzykę do tańca bez amerykańca" :) Odpowiedz Link
konrad-walenrod Z muzyki to ja bardziej jestem za Nabucco. 09.02.08, 15:45 Mie się bardziej rozchodzi o radio mówione aniżeli współczesną muzykę, po której dostaję wysypki. Z muzyki to ja bardziej jestem za Nabucco. Odpowiedz Link
westina Re: Z muzyki to ja bardziej jestem za Nabucco. 09.02.08, 20:36 W konkretnym wykonaniu czy ogolnie? Odpowiedz Link
gadupa Bist wirklich traurig. 09.02.08, 17:17 > > Hier fühl sich keiner angesprochen. (Erstens) > > Kein Link (Zweitens) > > Zu spät (Drittens) > Ofenbar redest nur über Dich. Odpowiedz Link
turbo_borgia ??? und du? Wovon redest du ueberhaupt? 15.02.08, 15:03 taaaaa... my wiemy... gadała sobie dupa czyli gadupa ... a ja też mam cóś mądrego do zakomunikowaNia: Der Rülpser ist ein Magenwind, der nicht den Weg zum Arschloch find... *dück und wegrenn* Odpowiedz Link
jecki.p Re: ??? und du? Wovon redest du ueberhaupt? 15.02.08, 15:39 dupe - wiadomo - kazdy ma, coz jednak powiedziec ma ga??? j. Odpowiedz Link