camel_3d 07.05.08, 19:20 no musze sie pochwalic:) po 4 latach zmieniam prace..uffff.... mam juz pietra:))) kurcze, ale cza ja sobie poradze przy nowym zmywaku ;) :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobiasz Re: nowa praca:))) 08.05.08, 12:20 camel_3d napisał: > no musze sie pochwalic:) > po 4 latach zmieniam prace..uffff.... mam juz pietra:))) No to gratulacje i powodzenia :-) > kurcze, ale cza ja sobie poradze przy nowym zmywaku ;) :))) Ehehehehe ;-) Odpowiedz Link
camel_3d Re: nowa praca:))) 08.05.08, 12:34 > > No to gratulacje i powodzenia :-) dzieki! Odpowiedz Link
camel_3d Re: nowa praca:))) 09.05.08, 07:50 diegosia napisała: > Gratulacje i powodzenia :) dzieki!!! Odpowiedz Link
beja26 Re: nowa praca:))) 09.05.08, 00:47 Proadzisz, poradzisz!!! My Polacy zawsze dajemy sobie radę:)) Życzę powodzenia i nie stresuj się:)) A co to za praca tak na marginesie??? Pozdrowienia Aśka Odpowiedz Link
camel_3d Re: nowa praca:))) 09.05.08, 07:52 kurcze..no wiesz bo rozne firmy roznie zmywaki ustawiaja..:))) a tak na serio.. .to od 1.06 bede szefem dzialu kreatywnego w duzej firmie, otwierajacej swoj oddziel w Berlinie:)) > Proadzisz, poradzisz!!! My Polacy zawsze dajemy sobie radę:)) Życzę > powodzenia i nie stresuj się:)) A co to za praca tak na marginesie??? > Pozdrowienia Aśka Odpowiedz Link
beja26 Re: nowa praca:))) 10.05.08, 23:59 No to tylko pogratulować, samych sukcesów życzę:)) Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link