don2 12.11.03, 18:50 uwazaj nie przekraczaj pewnych granic !!! Co za duzo to niezdrowo ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tos.ka Re: Walter- znowu zaczynasz ? 12.11.03, 18:55 Donie! wyjatkowo sie tym razem z walterem zgadzam---- to co sie w miedzyczasie wyrabia-to zaczyna tracic jakas ogolnoswiatowa paranoja. zyd- czyjak to sie teraz PP- nazywa-izrealczyk-jest slowem swietym i kazdy kto wypowie to slowo bez nalezytego szacunku jest narazony na publiczny lincz. i jeszcze ten slodki cytacik z washington p. "konfiskata majatku zydowskiego"-bo sie tu zaraz pod stol ze smiechu sturlam (to oczywiscie o chodorkowskeigo chodzi).... pozdrawiam Odpowiedz Link
ro-bert Re: Walter- znowu zaczynasz ? 12.11.03, 19:23 don2 napisał: > > uwazaj nie przekraczaj pewnych granic !!! Co za duzo to niezdrowo ! Nie uwazasz, ze sie osmieszasz? Tak tylko pytam bo zawsze myslalem, ze dozorca to nie Twoj wyuczony zawod :) Jakos tak rachitycznie Ci to dbanie o porzadek wychodzi. Nie lepiej byloby od razu do adwokata? Popytaj sie, doinformuj. Sa naprawde tacy, dla ktorych to jest najlepsza metoda ;) Prosze, nie wyskakuj jednak wiecej z takimi tekstami jak powyzszy bo jeszcze naprawde ktos sie Ciebie przestraszy :) Myslalem, ze jestes juz wystarczajaco dlugo na forach... robert Odpowiedz Link
don2 Re: Walter- znowu zaczynasz ? 12.11.03, 23:01 Dobrze mnie Rob, znasz.mnie nie rusza prawie nic i policjantem nie jestem.Ale sa gdzies granice wytrzymalosci.Poradz tem czlowiekowi ,by stonowal troche. I zaczyna byc nudny-ciagle to samo. Odpowiedz Link
ro-bert Re: Walter- znowu zaczynasz ? 13.11.03, 00:04 don2 napisał: > Dobrze mnie Rob, znasz Tez mi sie kiedys tak wydawalo ale gdy widze jak rzucasz sie na goscia, ktory kiedys Ci podpadl tylko za to, ze "osmielil" sie cokolwiek napisac to ta moja wiara topnieje w oczach :) > mnie nie rusza prawie nic No wlasnie. Tylko PRAWIE nic a ja myslalem ze NIC :))) > i policjantem nie jestem.Ale > sa gdzies granice wytrzymalosci. A no sa. Moge tylko z doswiadczenia poradzic, ze najlepiej w takich ekstremalnych forumowych przypadkach przestac czytac. A jesli juz na to Cie nie stac to na pewno nie reagowac. To NIC nie daje! > Poradz tem czlowiekowi ,by stonowal troche. Co ja? Radca jestem czy jak :) Gosciu opowiada co mysli i to jego prawo. Przekonac ze nie ma racji tez sie chyba nie da. Jesli zas ktos uwaza, ze przekroczyl pewne granice to albo zabrac sie za sprawe powaznie albo ignorowac. Te dzieciece przekomarzanki sa troche smieszne. Nie uwazasz? Co mu przyznac trzeba to wytrwalosc i konsekwencje. Rzadko sie juz dzisiaj takich spotyka. > I zaczyna byc nudny-ciagle to samo. No ten zarzut moglbys akurat wielu na GW zrobic. I wcale nie musialbys w tym celu przeszukiwac obcych forow :))) robert PS Szkoda, ze oprocz pogrozek nie napiszesz czegos na temat. No ale jak juz wspomniales jest to Tobie absolutnie obojetne. Wiec pewnie nawet nie wiesz o co chodzi :) Odpowiedz Link
sabba Re: Walter- znowu zaczynasz ? 13.11.03, 08:23 A w jakim innym celu przeszukuje sie obce fora:))) Rob, przeciez Ty tez lubisz ta zabawe:) Odpowiedz Link
lalka_01 Robercie! 13.11.03, 10:36 Chcialam te pytania zadac na innym forum, ale poniewaz nie jestes jego uczestnikiem a nie lubisz gdy ktos gada za plecami wpadlam tu na chwilke. Reszte przepraszam. Zaatakowales juz za ataki na Waltera (pod wlasnym nickiem) - Marie, Sabbe, Dona i mnie. Glownie forma Ci sie nie podobala. Ok, czasami czlowiekowi puszczaly nerwy. Walterowi jednak NIGDY nie zwrociles uwagi, mimo ewidentnie personalnie skierowanych chamskich odzywek ("masz z mozgu zrobione czerwone bloto" itp). Nie zwrociles tez chyba nigdy uwagi zawodnikom kopiacym Waltera duzo mocniej niz my wymienieni wyzej. Dlaczego? Odpowiesz, bede wdzieczna. Nie? Tez dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
walterbertin laleczko 13.11.03, 11:58 jezeli propagujesz socjalistyczne prawdy z pelna w nie wiara to mozena to tylko nazwac zrobionym z szarych komorek czerwonym blotem stan u osob z Polski dosc czesty - nawet nie czuja ze smierdza, ktos im to musi powiedziec - to jest diagnosa za Janem Kobuszewskim w skeczu Wezykiem Kabaret Duden Nowy Swiat rog Swietokrzystkiej Warszawa - dzieje dawne prawie antyczny Jasiu Pisz - Chamstwu Chamstwu przeciwstawiamy sie godnosciom i silom osobistom Tajest panie majster Odpowiedz Link
lalka_01 Walterku 13.11.03, 12:07 daruj sobie prosze. Ten rozdzial mojego forumowego zycia (Ty kontra ja)juz jest skonczony. Nie jestes w moim typie. Odpowiedz Link
walterbertin laleczko 2 13.11.03, 12:11 uprzejmie nie wycieraj sobie mna swojego ryjka (wsadzonego obok racic do mojego koryta). Big Brother is watching you Odpowiedz Link
lalka_01 Robercie, i co? 13.11.03, 12:15 Ladna forma? Duzo konkretow? Atak na argumenty, nie na osobe? Troche za latwo poszlo, sama jestem rozczarowana :-) Odpowiedz Link
walterbertin Re: Robercie, i co? 01.02.04, 12:10 lalka_01 napisała: > Ladna forma? Duzo konkretow? Atak na argumenty, nie na osobe? > Troche za latwo poszlo, sama jestem rozczarowana :-) laleniu usta sobie walterem po innych forach wycierac to uwazasz za zryw narodowy czy tez zryw narodowego uniesienia i jak ci tu w oczy wiatrem to palisz glupa, ze to nie ty nur eine ganz andere Puppe i ze wogole nie wiesz co do ciebie mowia, bujac to my ale nie nas. Walter Odpowiedz Link
ro-bert Re: Robercie! 13.11.03, 15:57 lalka_01 napisała: > Chcialam te pytania zadac na innym forum, ale poniewaz nie jestes jego > uczestnikiem a nie lubisz gdy ktos gada za plecami wpadlam tu na chwilke. A Ty lubisz gdy gada sie za plecami? Jesli nie to nie rozumiem po co ta uwaga. Chyba tylko po to aby dodac troche "dramaturgii" Twej wypowiedzi ;) > Reszte przepraszam. > Zaatakowales juz za ataki na Waltera (pod wlasnym nickiem) "Pod wlasnym nickiem"?! Czyzbys tez ulegla leciutkiej paranoi jaka daje sie od czasu do czasu w temacie "wielonikowosci" zauwazyc? :) > - Marie, Sabbe, Dona i mnie. Jesli odebralas to jako atak to zle. Moja intencja bylo tylko zwrocenie uwagi na fakt, iz nikt (rowniez ja, jak mi to kilkakrotnie raczylas wspomniec) nie jest swiety i bez skazy. Irytuje mnie, smieszy i drazni gdy ktos wypominajac innym jak to nie potrafia dyskutowac i wdaja sie w niepotrzebne pyskowki sam nie jest w stanie zachowac pewnego poziomu, uwazajac (wlasciwie dlaczego), ze jemu wszystko wolno. Przyznasz, ze nie jest to OK? > Glownie forma Ci sie nie podobala. Ok, czasami czlowiekowi puszczaly > nerwy. To jest wlasnie meritum. Gdy Tobie sie to zdarzy nazywa sie to "puszczeniem nerwow" u innych to chamstwo. Ten monopol na prawde, ta pewnosc siebie graniczaca nieraz z zarozumialstwem. Tego wlasnie u osob, z ktormi wymieniam poglady nie lubie (u innych jest mi to obojetne) > Walterowi jednak NIGDY nie zwrociles uwagi, mimo ewidentnie personalnie > skierowanych chamskich odzywek ("masz z mozgu zrobione czerwone bloto" itp). Tak jak juz wspomnialem, jesli na jakis temat z kims nie mam ochoty dyskutowac to nie czuje sie i zobowiazany zwracac mu uwagi na takie czy inne jego zachowanie. Jak widzisz metoda dosyc owocna bo jeszcze sie od Waltera zadnej chamskiej, personalnej odzywki nie doczekalem (przynajmniej do teraz ;) > Nie zwrociles tez chyba nigdy uwagi zawodnikom kopiacym Waltera duzo mocniej > niz my wymienieni wyzej. Dlaczego? Tu zamiast odpowiedzi podam Ci przyklad z mojej rodziny. Otoz jedna z rzeczy, ktorych nie znosze u dzieci jest wycieranie nosa rekawem. Moj syn ma kolege, ktory robi to notorycznie. Naprawde nie czuje sie zobowiazany tego chlopaka pouczac lub zwraca mu uwagi, gdyz wiem, iz jego z kolei rodzice nie maja nic przeciwko temu. Potrafisz sobie chyba wyobrazic jak bym zareagowal gdyby ktorys z moich "ananasow" wrocil do domu z osmarkanym rekawem ;) Ja po prostu nie czuje sie na silach byc misjonarzem i uzdrawiac caly swiat jak to niektorzy probuja robic. Nie wiem czy jasno sie wyrazilem ale mam nadzieje, ze mysl przewodnia wychwycisz. > Odpowiesz, bede wdzieczna. Nie? Tez dobrze. Dlaczego mialbym nie odpowiedziec. Sensownie zadane pytanie jest zawsze godne tego aby na nie odpowiedziec ;) > Pozdrawiam Ja rowniez. Ciao! robert Odpowiedz Link