szironna 30.01.11, 17:27 Witam serdecznie. poszukuję certyfikowanego, sprawdzonego terapeuty si z Łodzi (ewent. Warszawa) dla niemal 5-letniego synka. Z góry dziękuję za wpisy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szalicja Re: terapia si Łódź 31.01.11, 13:44 Hej, my chodzimy w wawie do EduPoint i wiem, że teraz otworzyli chyba pod koniec zeszłego roku punkt w Łodzi. Mają tam podobno szerszą ofertę dla naszych dzieciaków. www.edupoint.pl/ Odpowiedz Link
szironna Re: terapia si Łódź 01.02.11, 12:41 dzięki, właśnie znalazłam ich stronę w necie. W Łodzi też mają zajęcia. To godne polecenia miejsce? Jesteś zadowolona? Dzięki za namiary :) Odpowiedz Link
szalicja Re: terapia si Łódź 01.02.11, 15:02 Hej, ja chodzę w Warszawie. Terapeutów z Łodzi nie znam, więc nie mogę tu nic powiedzieć. Ja jestem zadowolona. Terapię mamy u Łagowskiej, właścicielki. Odpowiedz Link
szironna Re: terapia si Łódź 02.02.11, 13:47 bardzo Ci dziękuję za info, zamierzam się zapisać w Łodzi, z tego co czytałam na stronie, terapeutki mają przygotowanie zawodowe i certyfikaty. Trzeba zaufać i działać. pozdrawiam :) Odpowiedz Link