suzume 12.11.02, 11:09 nawadniamy bagno, żeby nie uschło, nawadniamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ to sie jeszcze łykęd nie skończył? 12.11.02, 11:11 no popacz dobrze, że przypomnialaś su bo bym przegapiła :-))) p.s. a jak było kiedy było wolne? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ errata - mialo być "to sie już łykęd skończył"? 12.11.02, 11:12 co świadczy najlepiej o stanie mojej umysłowości dzisiaj... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia grr, jak on mógł, ten łykend... 12.11.02, 11:39 Nie spałam dzisiaj w ogóle, poza tym w sobotę wpadłam w pętlę czasową... Nie wiem co się dzieje... Kwiku, ratuj! w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie martwcie sie, nastepnyjuzczekawkolejce 12.11.02, 11:51 wasiu mila wykluczylam sen ze swojego jadlospisu i wcale nie jestem glodna :) ps. jak proba generalna przed jutrzejszym swietem narodowym??? mam nadzieje, ze wczorajsze swieto panstwowe spedzilas szyjac flagi na jutrzejsze obchody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia raczej nie, tylko upiłam się w ramach treningu :) 12.11.02, 12:24 Co do flag: nie wiem, jakie są barwy narodowe Wasiolandu. Pewnie czarne, albo kristo czerwone :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pewnie do dzis nie pozbylas sie zakwasow :) 12.11.02, 12:57 a co ty na to, zeby barwy wasiolandu byly bezbarwne? (tzn. chodzi o konspiracje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik nie to nie 12.11.02, 13:12 od dzis nie masz i flagi :P ps. moze oddam ci ja w prezencie (ale dopiero jutro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik za prezenty nalezy sie usmiech+dziekuje 12.11.02, 13:23 pozniej mozesz sie oflagowac i krzyczec, ze nie chcesz i nie podoba ci sie i tak dalej:P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia zmieniłam upodobania :) 12.11.02, 13:34 Legolas jest nadal git, ale kofam Boromira, no i Eomera. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia addendum do "zmieniłam upodobania" 12.11.02, 13:36 No i kofam troszkę mniej Faramira i Aragorna. No i Haldira, tylko biedaczkowi umrzeć przyjdzie :( w. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia najlepszy prezent: 12.11.02, 13:42 eomer, boromir + reszta, nie na fladze, ale jak najbardziej żywi :) (w przecieństwie do całkiem nieżywych "dojrzałych" bagienniaków :P) w. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume jak widać 12.11.02, 12:35 łikędy są zasadniczo beszczelne i kanaliowate - kończą się według własnego widzimisię, bez pytania o zdanie. chamstwo i drobnomieszczaństwo z nich wyłazi, ot co. trzeba cóś z tym zrobić, bo tak być nie może. osobiście podejrzewam saboteaż w fabryce długich łikędów, tzn. recycling poniedziałków (wiecie malowanie, lakierek, a pod spodem tektura). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik i slychac 12.11.02, 13:00 tektura jest rodem z bratniego narodu (nawet auta udalo im sie wyprodukowac). i co? nagle okazalo sie, ze wieje z zachodu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
suzume i czuć 12.11.02, 13:26 moja droga ja tam nie wiem, kto za tym stoi i czyja celuloza została w to zamięszana nie interesuje mnie nawet, za czyje to wszystko pieniądze (i tak wiadomo, że cyklistów) natomiast wyrażam swój kategoryczny i stanowczy sprzeciw przeciwko przerabianiu trabantów na weekendy precz z preczem Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ i równoważyć 12.11.02, 13:28 ja też zglaszam veto farbowanym poniedzialkom i trabantom oraz cyklistom (a zwłaszcza nim) mowię głośne i zdecydowane "NIE" Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dobra, to jutro urządzamy 12.11.02, 13:30 uroczyste topienie w roli marzanny wystąpi trabant Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ to co zrobimy z wasią? 12.11.02, 13:33 najpierw stypa wasi a potem na pohybel trabantowi czy może odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to co zrobimy z wasią? 12.11.02, 13:35 wasia ma prawo jazdy? moze po prostu wsadzimy ja do trabanta... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik posmiertnie zostaniesz odznaczona 12.11.02, 13:42 mandatem za kierowanie pojazdami mechanicznymi bez uprawnien:P Odpowiedz Link Zgłoś
kwik alesz nie ma sprawy, dla ciebie wszystko 12.11.02, 13:47 musisz udac sie na wydzial technologii drewna (sggw). zloz podanie i cierpliwie czekaj na swoja kolej :) ps. ewentualnie skroc swe meki oczekiwania i "wepchnij" sie przed kogos :P Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ale w tym przypadku nie szkodzi, że nie ma 12.11.02, 13:43 no zastanówcie się po co wasi prawo jazdy w trabancie ktory posłuzy za marzannę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a gdzie zamierzasz wyladowac, wasik?:P (n/txt) 12.11.02, 13:50 wasia napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasiu 12.11.02, 14:11 moze zgodzisz sie wymienic trabanta na deskorolke? bedziesz szalec jako przedstawiciel pokolenia "78" :P Odpowiedz Link Zgłoś
suzume waśka nie zamieniaj 12.11.02, 14:19 za trabanta to powinnaś dostać deskorolkę, dłuto i domową kręcielnicę do lodów (przynajmniej) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ok, BMX w wersji Lexus juz 12.11.02, 14:22 do ciebie jedzie:) z klima, ku wygodzie w krainie srodziemia:P Odpowiedz Link Zgłoś
suzume waśka, a jak już doszusujesz nad to morze 12.11.02, 14:22 śródziemnomorskie, to Ci się ten trabant w piachu nie zakopie? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia plaże kamieniste, nie ma problemu z piachem :P (nt 12.11.02, 14:25 suzume napisała: > śródziemnomorskie, to Ci się ten trabant w piachu nie zakopie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jesli juz jestesmy przy piachu 12.11.02, 14:27 wasik, bedzie szansa poklocic sie na gg wkrotce? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wasia RE: gg gg gg 12.11.02, 14:32 W pracy niemożliwe: paskudni informatycy zablokowali dostęp do serwera gg, w związku z czym bye bye gg. Jestem za to na tlenie (nick "copula_mundi" - oczywiście bez cudzysłowa, za to z podkreśleniem). A jutro będę w domu, więc może jutro pogadamy odrobinę szybciej ;) w. Odpowiedz Link Zgłoś