Dodaj do ulubionych

chciałam się dowiedzieć

14.05.03, 15:25
co się dzieje z gutkiem (innymi zaginionyni, typu kwik, aise czy waśka - też)
bo jak Wan wysyłałam kartki świąteczne, to guciowa wróciła z dopiskiem, że
niby nie ma takiego e-maila... ktoś nam go kidnapował i nawet okupu nie
żąda???
Obserwuj wątek
    • amor_latino Re: chciałam się dowiedzieć 15.05.03, 10:46
      otoz wiem z pewnego zrodla, ze gutek sie wzial i zalamal po tym jak jego jedyna
      najmilejsza wirtualna prysla z innym za granice, po czym rzucil sie w wir
      pijanstwa oraz szalenczej pracy u podstaw na szczytach aby do reszty pozbyc sie
      zludzen. sto lat!

suzume napisała:

> co się dzieje z gutkiem (innymi zaginionyni, typu kwik, aise czy waśka - też)
      > bo jak Wan wysyłałam kartki świąteczne, to guciowa wróciła z dopiskiem, że
      > niby nie ma takiego e-maila... ktoś nam go kidnapował i nawet okupu nie
      > żąda???
    • amor_latino ps 15.05.03, 10:56
      wasia i kwik zyja ale ostatnio zajmuja sie wylacznie klotniami miedzy soba. no
      coz, kto z wasia wojuje od wasi sie nie uwolni;)

suzume napisała:

> co się dzieje z gutkiem (innymi zaginionyni, typu kwik, aise czy waśka - też)
      > bo jak Wan wysyłałam kartki świąteczne, to guciowa wróciła z dopiskiem, że
      > niby nie ma takiego e-maila... ktoś nam go kidnapował i nawet okupu nie
      > żąda???
      • wasia erm, oficjalna wersja + wyjaśnienia dla su 18.05.03, 20:37
        amor_latino napisał:

> wasia i kwik zyja ale ostatnio zajmuja sie wylacznie klotniami miedzy soba.
        no
        > coz, kto z wasia wojuje od wasi sie nie uwolni;)

Wasia chciałaby oficjalnie zaprzeczyć pomówieniom Gutka: nie ma żadnych kłótni
        na linii Kwik-Wasia (linii bynajmniej nie demarkacyjnej); kapitan Kwik na
        bieżąco informuje Wasię o postępach wakacji. Poza tym, Wasia, mimo że wojskowa,
        to pacyfistką jest, więc powstrzymuje się od wojowania wszelakiego ;P

Co do braku odpowiedzi na kartkę su (mea culpa!), to w okresie przed- jak i
        świątecznym ostro chorowałam, co skutecznie odebrało mi ochotę na pisanie
        czegokolwiek, nawet karteczek do naszej wspaniałej su :) Jak na dobrą
        masochistkę przystało (cóż, jestem wszechstronna), sama się ukaram za to
        przewinienie :-))

A Gutek kłamie ;P

pzdr, w.
        • amor_latino wasia wasia ty to nigdy.... 19.05.03, 11:08
          co klamie jak prawde mowie? pacyfistka s/m diva? dajze pokoj. If it walks like
          wasia if it barks like wasia it’s wasia;)
          • wasia ja nigdy ;P 19.05.03, 12:18
            amor_latino napisał:

> co klamie jak prawde mowie? pacyfistka s/m diva? dajze pokoj. If it walks
            like
            > wasia if it barks like wasia it’s wasia;)

Z Gutka ust (no, powiedzmy, że spod jego palców) jeszcze nigdy nie wydostała
            się prawda ;P Co do s/m i pacyfizmu: jedno drugiego nie wyklucza, jakoś trzeba
            przeciwdziałać nagłym wybuchom nie pacyfistycznego sentymentu, nie?

and, i do *not* bark, ergo it's not me ;p

w.
    • aise_ natomiast jeśli chodzi o aise 16.05.03, 14:39
      to ona sie pogrążyła w różnych otchłaniach i własnie usiłuje się z nich
      wydostać. ktoś jej poda jakąś brzytwę, ktorej bedzie się mogla uchwycić?
      :-)
      • kwik kwis miewa sie dobrze 18.05.03, 02:08
        ma wakacje i wszystko gdzies (daleko stad :P
        • vika411 A Bukos i Kaska gdzie sa?Amorek to pewno... 18.05.03, 15:16
          dalej siedzi i udaje trapera w tajdze kanadyjskiej...o niego sie nie
          martwie,chociaz moglby czasem do serca przytulic stara ciotke Vike.-)
          • kwik Re: A Bukos i Kaska gdzie sa?Amorek to pewno... 18.05.03, 23:07
            ciotka, do serca przytul psa :))
            • amor_latino Re: A Bukos i Kaska gdzie sa?Amorek to pewno... 19.05.03, 11:12
              jesli chodzilo ci o to co mysle, ze ci chodzilo to wez na kolana kota, o;)

kwik napisała:

> ciotka, do serca przytul psa :))
              • kwik Re: A Bukos i Kaska gdzie sa?Amorek to pewno... 21.05.03, 00:09
                kota? gutek, chyba sie starzejesz :P
                • vika411 Ja w sprawie formalnej! 22.05.03, 17:06
                  kwik napisała:

> kota? gutek, chyba sie starzejesz :P
                  No dobra!Kota juz mam i slowo daje,ze go biore na kolana dosc czesto.Niestety
                  psa do serca przytulic nie moge bo psa nie mam a chce miec!Czy ktos ma dla mnie
                  psa?Najlepiej taka psia bide co nie ma domu?!Bede wdzieczna za dostarczenie.A
                  Gutek vel Amorek i tak wie,ze go kocham niezmiennie jak i cala Straz Pozarna:-))
                  • amor_latino Re: Ja w sprawie formalnej! 23.05.03, 16:25
                    i tak czymas ciociu. nie ma to jak chlopcy z sikawkami, nie? a chlop bez
                    sikawki to yyyy... ale najzupelniej powaznie chcialem cie oficjalnie proscic
                    abys nieco poskromila zar swoich uczuc wobec calej strazy pozarnej i raczyla
                    nie obdarzac miloscia szanownego przewodniczacego ochotniczej strazy,
                    niejakiego pawlaka waldemara (pseudonim mysliciel). przykro mi, ale w tej
                    wyjatkowej sytuacji jestem zmuszony powiedziec "albo on albo ja". wybieraj;)

vika411 napisała:

> kwik napisała:
                    >
                    > > kota? gutek, chyba sie starzejesz :P
                    > No dobra!Kota juz mam i slowo daje,ze go biore na kolana dosc czesto.Niestety
                    > psa do serca przytulic nie moge bo psa nie mam a chce miec!Czy ktos ma dla
                    mnie
                    >
                    > psa?Najlepiej taka psia bide co nie ma domu?!Bede wdzieczna za dostarczenie.A
                    > Gutek vel Amorek i tak wie,ze go kocham niezmiennie jak i cala Straz Pozarna:-
                    )
                    > )
                    • vika411 Re: Ja w sprawie formalnej! 24.05.03, 04:32
                      amor_latino napisał:

> i tak czymas ciociu. nie ma to jak chlopcy z sikawkami, nie? a chlop bez
                      > sikawki to yyyy...

WLASNIE!!!Bez sikawek to yyyyyyyy....a bez drabin i czerwonego samochodu to juz
                      calkiem...Y!

ale najzupelniej powaznie chcialem cie oficjalnie proscic
                      > abys nieco poskromila zar swoich uczuc wobec calej strazy pozarnej i raczyla
                      > nie obdarzac miloscia szanownego przewodniczacego ochotniczej strazy,
                      > niejakiego pawlaka waldemara (pseudonim mysliciel). przykro mi, ale w tej
                      > wyjatkowej sytuacji jestem zmuszony powiedziec "albo on albo ja". wybieraj;)

Po glebokim i dlugim namysle musze stwierdzic,ze....ALLLLLES MI CWIEKA ZABIL!
                      Bo pawlak waldemar,pseudonim:mysliciel (racz zauwazyc,ze pisze z malej
                      litery,co bys nie myslal,ze mi na nim zalezy),jest mi z gola obcym czlowiekiem
                      (ubrany tez ).TY TO CO INNEGO!!!Zawsze blizsza koszula cialu...Ale jak on
                      strazak...Chyba,ze on jest tylko tym prezesem tytularnie lub co gorsza
                      honorowo.Bo jak tak, to nawet nie tylko,ze go nie kocham ale jako ewidentnego
                      oszusta i atrape porzadnego strazaka ja go olewam szyderczo i najwieksza
                      sikawka jaka tam masz na skladzie.

A swoja droga:czym on Ci sie tak strasznie narazil?Jak chcesz to on moze ze mna
                      miec doczynienia!!!>:-( Jakem ciotka Vika!
                      • vika411 Amorku! Zapomnialam Ci powiedziec,ze... 24.05.03, 04:35
                        ...jak Ci dopiekl, to ja cwicze kung(bez fu co prawda ale zawsze...)To jakby
                        co...no to juz sam wiesz:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka