cotomabyc 26.01.05, 22:41 mam jesszzce inne problemy COMMODITY AND OPTION TRANSACTIONS i zdanie This power of attorney shall terminate 24 hours after the closing on the above referenced property. błagam pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike2341 Re: successor agent, co - agent 26.01.05, 23:56 > COMMODITY AND OPTION TRANSACTIONS Transakcje na towarach i opcjach > This power of attorney shall terminate 24 hours after the closing on the > above referenced property. Niniejsze pełnomocnictwo wygaśnie 24 godziny po zamknięciu dla wyżej wymienionej rzeczy/nieruchomości/majątku/ Odpowiedz Link
cotomabyc Re: successor agent, co - agent 27.01.05, 00:01 dzieki A moze jeszce mi pomożesz , baaaardzo na to liczę refinancing of the property Odpowiedz Link
gingerr refinancing of the property 27.01.05, 00:35 zobacz sobie tu: www.dobrafirma.pl/page.php?mNodeId=42 jesli to ta działka to masz "refinansowanie nieruchomości" Odpowiedz Link
cotomabyc Re: successor agent, co - agent 27.01.05, 00:05 o i jeszce czym się różni successor agent od co - agent jak w zdaniu You may name successor agents under this form but not co-agents. Odpowiedz Link
gingerr Re: successor agent, co - agent 27.01.05, 00:29 successor agent to taki ktory przejmuje po tobie twoje obowiązki co-agent to ten z którym dzielisz obowiązki (czyli np. czesc rzecy robi jeden, czesc drugi) Odpowiedz Link
gingerr cotomabyc, czy dobrze mi sie wydaje... 27.01.05, 11:48 ze te same pytania zadajesz na www.proz.com? pozdrawiam Odpowiedz Link