23.11.12, 13:06
CO TO ZNACZY ? WIKI PODAJE, ZE TO ZBOR(OWISKO) O PODOBNYCH ZAINTERESOWANIACH I WYDAJE SIE TO TRAFNE. WIEC DLACZEGO TAK SIE MOWI NP. NA KNAJPY ? JAKIE TAM MAJA SZCZEGOLNE ZAINTERESOWANIA ?

TO SAMO GALERIE HANDLOWE...
Obserwuj wątek
    • pavvka Re: KLUB 23.11.12, 15:12
      WIEC DLACZEGO TAK SIE MOWI NP. NA KNAJPY ?

Pierwsze słyszę żeby ktoś restauracje nazywał klubami uncertain
      • bimota Re: KLUB 23.11.12, 15:40
        forum.gazeta.pl/forum/w,67,140667886,140667886,Kolacyjne_podziemie_tu_zjesz_i_zapoznasz.html
        A CO SIE NAZYWA KLUBAMI ?
        • pavvka Re: KLUB 23.11.12, 17:16
          No, coś takiego nie jest typową knajpą i nazwa 'klub' tu pasuje - to miejsce wyłącznie dla wtajemniczonych miłośników gastronomii.
          • bimota Re: KLUB 23.11.12, 19:11
            A W CO SA WTAJEMNICZENI ? W "FEJSA" ?
    • kornel-1 Bimota 24.11.12, 11:31
      O ile wiem, Bimota potrafi pisać małymi literami i pisze w ten sposób na innych forach.
      Na tym forum wielokrotnie zwracano mu uwagę, żeby powstrzymał się przed pisaniem wielkimi literami. Jego zachowanie odczytuję jako czystą złośliwość i infantylność.

Kornel
      PS. Ktoś obiecywał, że posty pisane dużymi literami będą usuwane...
      • randybvain Re: Bimota 24.11.12, 15:15
        Nie chcę być małostkowy i złośliwy w tym przypadku. Myślę, że skonsultuję się z adminem.
        • bimota Re: Bimota 24.11.12, 16:04
          A SA JACYS PRAWNICY OD NIETYKIETY ? MOZE LEPIEJ Z NIMI... NO CHYBA ZE TO ADMINI... smile
          • kicior99 Re: Bimota 24.11.12, 22:37
            Prosiłbym jednak używać małych liter. Nie chcę być żandarmem, banować, ale jako admin (bo już nie właściciel) forum mam prawo prosić o zachowanie ogólnie przyjętych zwyczajów. Jednym z nich jest używanie małych liter. O ile pamiętam, właśnie za kapitałki zbanowano Cię w innym miejscu - tu zapewne też tak będzie, jeśli nie dostosujesz się do zasad. Przypomnę tylko jedną: Nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i nie nadużywaj tego - i prosiłbym nie dyskutować o jej zasadności.
            • bimota Re: Bimota 24.11.12, 23:20
              A ZA ILE OPYLILES FORUM ? smile

ANO ZBANOWALI MNIE IDIOCI, NO I CO... TEZ NIE UZASADNILI... A JA CZUJE POTRZEBE... :p
              • kicior99 Re: Bimota 24.11.12, 23:49
                Fora prywatne przechodzą do ogólnych - takiego maila dostałem jakiś tydzień temu. A możesz tę potrzebę czuć gdzie indziej?
                • bimota Re: Bimota 25.11.12, 12:31
                  TEORETYCZNIE... ALE JESTEM KONSEKWENTNY, W PRZECIEWIENSTWIE DO CENZOROW. :p
                  • kicior99 Re: Bimota 25.11.12, 19:08
                    To praktycznie masz bana na miesiąc.
      • bimota Re: Bimota 24.11.12, 23:24
        ZLOSLIWOSCIA BYM TEGO NIE NAZWAL, A TEGO DRUGIEGO SLOWA NIE ZNAM... O "KAPITALKACH" TEZ NIE SLYSZALEM... :p

PS.

A NIE CALE "WATKI" ? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka