Gość: aniuszka IP: *.pwradio.pl 03.08.04, 21:26 ...ponoć ogormny apetyt po wypaleniu skręta? uświadomił mnie mój młodszy brat, i pono jest taka reklama - PIZZA HUT - najlepsza na gastrofazę pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bez nazwy Re: gastrofaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:29 Gastronom, Gastrofaza, Gastrowkrętka, Lodówa, Pasienie - przeważnie ostatnia faza odurzenia marihuaną lub haszyszem objawiająca się wilczym apetytem i niesamowitą wrażliwościa na smak pochłanianych bez opamiętania potraw Odpowiedz Link
Gość: rodia Re: gastrofaza IP: 212.33.87.* 26.10.04, 15:32 Jest jeszcze: "Ssanie mi się włączyło" Odpowiedz Link
luc2000 Re: gastrofaza 09.06.05, 19:21 ja znam "faza jedzeniowa" gdyz w prostocie tkwi siła a z tym ssaniem to raczej o alko chodzi jak ktos łyknie 1 browczis i juz musi nastepnego to znaczy ze mu sie ssanie właczyło i kto wie czy nie skończy na dziesiątym ewentualnie pierwsza flaszka potem druga trzecia leci zna sie takie historie z zycia wziete ... oj zna Odpowiedz Link
Gość: mumu Re: gastrofaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:04 Gastro, gastrofaza - określenia zasłyszane i używane przeze mnie dobre 5 lat temu. wyszły z obiegu - przynajmniej u mnie w towarzystwie. Odpowiedz Link