kicior99 01.04.07, 10:41 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajkonik521 Re: Pozegnanie z forum 01.04.07, 11:57 kicior99 napisał: > Odchodze, znudzilo mi sie adminowanie, niech sie tym zajmie kto inny. Jak nie b > edzie chetnego to zamkne te bude. No to cieniutki zarcik jak na prima aprilis. Nic bardziej sensacyjnego nie mogłeś brat przykompinować? Cza było się poradzić. Miałem w zanadrzu np. krytykę i wycofanie z użycia Kopalińskiego przez obecne MEN... i np. lustrację Miodka... Lajkonix panta rei - wszystko w płynie Odpowiedz Link
ja22ek Re: Pozegnanie z forum 03.04.07, 09:09 Pół-żart, tzn. odchodzisz, ale budy nie zamykasz? Istnieją takie fora, że administrator znikł w pomroce dziejów - więc jeśli faktycznie jesteś zmęczony, weź sobie urlop i wracaj za rok czy pół. Pozdrawiam! Jacek Odpowiedz Link
kicior99 Re: Pozegnanie z forum 03.04.07, 16:12 cos w tym stylu, nie tyle zmeczony ale chce sobie odpoczac od netu. Odpowiedz Link
kicior99 Re: Pozegnanie z forum 01.04.07, 19:13 a dlaczego nie pojsc na calosc i nie zlustrowac calego SJP? Odpowiedz Link
uyu Re: Pozegnanie z forum 04.04.07, 00:17 Kicior, ty mnie nie denerwuj takim gadaniem ! ))))) Odpowiedz Link