Gość: uuuuuuuu IP: *.aster.pl 03.04.05, 21:01 Przypaliłem czjnik. czy dalsze jego używanie może być niebezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyrafa46 Re: Spalony czajnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.04.05, 22:00 ...ja też mam właśnie spalony...Mój mąż już tak ma, że pali czajniki. Jego siostra przed naszym ślubem ostrzegała, że on wszystko tłucze...To jeszcze te czajniki i żelazka:( ... Nasyp kwasku cytrynowego(sporo), ciut wody - i - niech się dzieje. Potem wylej, popłucz. Ewentualnie, potem to samo z solą. Może inni będą mieli lepsze rady. Pozdrawiam, Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
agatak Re: Spalony czajnik 03.04.05, 22:29 Moj facet kilka spalil az jego mama kupila nam elektryczny i pomoglo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: Spalony czajnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 02:18 przepraszam, że krzyknę: TO ELEKTRYCZNEGO CZAJNIKA NIE DA SIE SPALIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ Re: Spalony czajnik IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 04.04.05, 05:46 A po co krzyczysz? Tu nikt nie jest gluchym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: Spalony czajnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 11:52 przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś