wissienkaa 09.03.08, 21:03 .."twoja stara klaszcze u rubika"..czesto slyszymy taki zwrot na przerwach,ulicach wsrod mlodziezy ale czy to jest najgorsza i najsmieszniejsza obelga??pff.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krycha Re: Twoja stara klaszcze u Rubika..takie smieszne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 13:56 lepsze to chyba od:''twoja stara tańczy na rurze''........ Odpowiedz Link
lolki_4 Re: Twoja stara klaszcze u Rubika..takie smieszne 07.04.08, 08:46 najlepsze jest "Twoja stara jest pusta, następuje zwolnienie blokady" hehe, niektóre teksty są bez kitu do dupy ale z niektórych można się pośmiać ;P pozdro Odpowiedz Link
Gość: hoho Re: Twoja stara klaszcze u Rubika..takie smieszne IP: *.chello.pl 22.04.08, 12:02 Twoja stara wiąże rzepy Odpowiedz Link
Gość: Ola Re: Twoja stara klaszcze u Rubika..takie smieszne IP: *.aster.pl 24.04.08, 22:59 "Twoja stara maluje się w Paint'cie" Przbeija wsyztsko.. ;] Jendo z nielicznych, z ktorych można się pośmiać. tak uważam. Odpowiedz Link
Gość: Monnie Re: Twoja stara klaszcze u Rubika..takie smieszne IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.08, 19:00 "Twoja stara gwiżdże w 'kanikułach'." u mnie w szkole istniała jeszcze opcja z "twoim starym", np: "Twój stary to Bob Sinclair." Odpowiedz Link
dar61 Re: Twoja 25.07.08, 00:07 Twoja klawiatura jest czeska, {Ola'u}. Albo pisała na niej dysgrafik. Taka jest moja koncepcja... Odpowiedz Link
Gość: martusia2203 Re: Twoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 20:47 Ja słyszałam jeszcze: Twoja stara kupuje bułki na Allegro. Twoja stara klaszcze czołem. Twoja stara pierze w rzece. Twoja stara ciągnie rzepkę w "Familiadzie". Odpowiedz Link
nightswimming Re: Twoja 17.10.08, 21:18 Twoja stara sciagala na tescie ciazowym - moje ulubione w mojej obecnej sytuacji. Odpowiedz Link
odwrotnef0esermop1kurnajaktodo Moja stara tez! 30.12.08, 09:31 Moja stara zna Twoje IP! Moja stara strzela gole bramkarzem z polowy w PESie 2009! Moja stara to Twoj stary! No i chyba juz starczy tego dobrego (czy jeszcze chcecie takowych nowosci poczytac?). Odpowiedz Link