osiek2 18.10.12, 16:37 Czy ktoś jest coś mi w stanie polecić? Chciałabym się zapisać w grudniu/styczniu, ale za bardzo nie wiem gdzie...Jakieś rady? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fedorczyk4 Re: Dobra (!) szkoła francuskiego w Warszawie 18.10.12, 18:14 Nie ma to tamto institutfrancais.pl/varsovie/pl/ Odpowiedz Link
osiek2 Re: Dobra (!) szkoła francuskiego w Warszawie 19.10.12, 14:17 Dzięki za odp., ale słyszałam, ze ich cena nie jest adekwatna do jakości zajęć. Ale w centrum to idealnie dla mnie. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Dobra (!) szkoła francuskiego w Warszawie 19.10.12, 20:14 Nie wiem co i od kogo slyszales. Ja wiem, ze ucza dobrze i uczac sie tam masz wartosc dodana, czyli mozliwosc uczestniczenia w przejawach kultury farncuskiej w Warszawie. Jako uczen masz rowniez dostep darmowy do wielu "eventow" i nie tylko. Niemniej i oczywiscie jako zywa wredota podejrzewam, ze wkleiles post zeby zareklamowac wlasna szkole jezykowa, zycze powodzenia Odpowiedz Link
osiek2 Re: Dobra (!) szkoła francuskiego w Warszawie 22.10.12, 09:53 Niestety pudło. Koleżanka z pracy tam się uczyła i taką opinię od niej usłyszałam. A Ty zachwalasz, bo sam tam chodziłeś czy po prostu takie opinie słyszałeś? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Dobra (!) szkoła francuskiego w Warszawie 23.10.12, 10:56 Nie chodzilam, ani tam ani nigdzie indziej w Polsce jestem dwujezyczna. Natomiat wspolpracowalam z nimi przez kilka lat, jako partner w tak zwanym "krzewieniu", co pozwolilo mi poznac dobrze ich metody, wady i zalety. Oczywiscie kazda ocena jest albo subiektywna, albo oparta na innych kryteriach. institutfrancais.pl/varsovie/pl/kursy-jezyka-francuskiego-w-instytucie-francuskim/ Dla mnie taka oferta jest najpelniejsza z mozliwych, bo uczy jezyka w miare zapotrzebowania i dostarcza wszystich mozliwych elementow technicznych i kuturowych niezbednych do tej nauki Odpowiedz Link