liloom 15.03.09, 10:27 Od zaraz : reine_marguerite Dobrej zabawy, milej i owocnej pracy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: NOWY MODERATOR 15.03.09, 12:09 Liloom - dzieuje bardzo za dotychczasow moderowanie tego forum. Jestes idealem moderatora, takim, ktorego aktywnosci sie nie spostrzega, moze to zmylilo RM? W kazdym razie zycze Jej powodzenia, bo dobrze zycze tmu drogiemu mojemu sercu forum. Zatem - Liloom - "dzieki z glebi mojej doliny", RM -"merci de la montagne" ;-D Odpowiedz Link
reine_marguerite Re: NOWY MODERATOR 15.03.09, 12:23 Liloom, dziekuje za obdarzenie mnie zaufaniem. Jak juz wspomnialam, nie mam zapedow dyktatorskich i wcale nie chodzi mi o to, by sie tu szarogesic i wprowadzac jakies nowe zasady i porzadki, ktorych i tak nikt by nie oczekiwal. Wcale tez nie mam pretensji do Liloom za "niewidzialna" moderacje, nie krytykuje na oslep, chcialabym jednak, by znow FF ozylo. Przejrzalam sobie ostatnio archiwum (jeszcze z poczatkow dzialalnosci forum, gdy aktywnosc byla znacznie wieksza). Mam nadzieje, ze wciaz wpadaja tu frankofile. Ja w kazdym razie lubie tu zagladac, a jeszcze bardziej chcialabym tu pisywac. Poza tym wcale nie oczekuje, ze bede tu jedynym moderatorem. Tak naprawde dla mnie i tak to Liloom jest tu pania i wladczynia, bo to ona zalozyla FF (dosc tego podlizywania sie). Oczywiscie pokornie prosze o czas probny. Podobnie jak dla Felinecaline, FF jest mi bliskie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
reine_marguerite Re: NOWY MODERATOR 15.03.09, 12:25 PS. Chcialam jeszcze dodac, ze zapoznam sie jak najszybciej z techniczna strona moderowania, bo to dla mnie nowosc. Co innego prowadzic wlasny blog, a co innego opiekowac sie forum. Odpowiedz Link
liloom Re: NOWY MODERATOR 15.03.09, 18:54 Alez ja nie znikam! A co do moderowania to margerytko czekam na Twoje spostrzezenia po miesiacu/roku wspolpracy/pracy. W razie czego pisz na email. Jestem ciekawa zmian i otwarta na nie. Odpowiedz Link
szpulkaa Re: NOWY MODERATOR 18.03.09, 22:16 Gratuluję nowej roli! A co do zamiarów, to widzę Cię bardziej w roli animatora niż moderatora... Są tacy, którzy znakomicie godzą te dwie funkcje, czego Ci życzę! Odpowiedz Link
misior333 A ja też chcem! 18.03.09, 10:24 A ja też chcem zostać moderatorem! Nie obiecuję że będzie lepiej, ale za to na pewno będzie ciekawiej. Mogę na ten przykład kasować co jakiś czas losowe wątki - ale się będą wszyscy głowić co się z nimi stało!!! He he he... Odpowiedz Link
liloom Re: A ja też chcem! 20.06.09, 13:08 Podanie (po francusku!) i 3 zdjecia, w tym jedno na rowerze Odpowiedz Link
misior333 Re: A ja też chcem! 20.06.09, 14:21 Po francusku potrafię zaledwie trzy słowa (gare, pas tellement, hirondelle), ale nawet to - pod warunkiem fachowej wymowy - robi na kumplach niezłe wrażenie. Kopary opadają im do samej ziemi! Odpowiedz Link