Dodaj do ulubionych

Interesujące tematy:

10.01.13, 13:54
Moda, fotografia, psychologia, rodzina, religia, podróże, dekoracja wnętrz i wiele innych.
"Zaległe": Koszt wydanie książki o niewielkim nakładzie około 5k.
Można też wydać kalendarz na pięknym kredowym papierze choćby dla znajomych, koszt 16 zł.
Agresja rodzi agresję, trzeba być ponad to. Voilà
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 14:01
      o! religia to temat "bomba z opozniaczem!"big_grin
      • m.maska Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 14:41
        ale juz podroze, to jak na mnie skrojone... moge pisac o tych, ktore juz odbylam, ktore zamierzam odbyc i o tych ktore chcialabym odbyc ale zapewne nigdy nie odbede, bo daleko, bo malo czasu, bo kosztowne bardzo a tak naprawde nieoplacalne... te juz znane niemal wszystkim Wodospady Iguazu... w srodku dzungli, daleko do celu i z lewa i z prawa nic ponadto - wlasciwie to leciec tam trzeba, albo gejzery na Islandii - chcialoby sie, ale daleko, zimno... podobnie zorze polarne - poleciec mozna, ale nie ma gwarancji, ze zorza bedzie
    • al-szamanka Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 18:54
      Dla mnie też podróże - ale tylko w doborowym, sprawdzonym towarzystwie.
      Prawda, MAseczko?smile
      Psychologia już mniej, mam jej zbyt dużo na co dzień.
      • izydor88 Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 19:35
        Zdecydowanie podróże.
        Trwają dyskusje - Azory,bo tam podobno tak pięknie,jak na Maderze - hortensje + ananasy.
        Czy Sycylia - byliśmy na wycieczce objazdowej.Super jedzonko i super ceny,ale czujemy niedosyt.Zaszyć się w małym hoteliku i....korzystać z uroków życia.
        Bo,co było do zwiedzenia,już chyba widzieliśmy.
        • m.maska Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 19:40
          Wlasnie ten niedosyt... jak ja to znam.
          • al-szamanka Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 19:56
            Bo są osoby wiecznie głodne, z apetytem na: wrażenia, obrazy, informacje.
            Całe życie odczuwam ten głód... nigdy go nie zaspokoję, to niemożliwe.
            • m.maska Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 20:06
              Znam to.... a potem... jeszcze nie zdazylam przerobic naszej "francuskiej wyprawy" a juz mi przybyly nowe miejsca.... kiedy ja to zrobie?
              O zaleglosciach nawet nie mysle. Mam wprawdzie ambitne plany, ze kiedy w koncu Komputermann zrobi to co zrobione byc musi, wtedy zwali mi sie na glowe wszystko to co odkladalam na potem przez cale lata.
              • al-szamanka Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 20:23
                m.maska napisała:

> Znam to.... a potem... jeszcze nie zdazylam przerobic naszej "francuskiej wypra
                > wy" a juz mi przybyly nowe miejsca.... kiedy ja to zrobie?

> O zaleglosciach nawet nie mysle. Mam wprawdzie ambitne plany, ze kiedy w koncu
                > Komputermann zrobi to co zrobione byc musi, wtedy zwali mi sie na glowe wszystk
                > o to co odkladalam na potem przez cale lata.

A te nowe miejsca bardzo mnie interesują, jako że zamierzam w nich uczestniczyć smile
                • m.maska Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 20:27
                  No te, ktore sa w projekcie to jeszcze "palcem po wodzie pisane" ale to co w miedzyczasie przybylo, Liége, Aachen, Kolonia - zwykle sezon "niewycieczkowy" trwal u mnie do polowy marca, teraz sie skrocil - to kiedy ja mam to zrobic? juz Trier mi zalega z ubieglego lata.... sad
                  • al-szamanka Re: Interesujące tematy: 10.01.13, 20:53
                    Mnie od 30 lat zalega Egipt, ale tyle razy musiałam już robić storno rezerwacji, że na tym zakończę, aby nie wywoływać licha z lasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka