al-szamanka 10.07.15, 16:13 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 16:25 Aha, żeby raz na zawsze było wiadomo... Mam absolutnie wszystkie pełnomocnictwa do reprezentowania Felixa, także w sprawach finansowych - dlatego mogłam za jego pieniądze spełnić jego życiowe marzenie i opłacić nam obojgu podróż do Paryża Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 16:43 pepiniera czy co innego, kogo to jutro bedzie obchodzic... zerro to po prostu Intelligenzbestie... prosty jak budowa cepa... dzisiaj ja pisze, ze sprawa idzie do adwokata, a Intelligenzbestie mysli, ze jutro dostanie pismo... doprawdy... glupi,glupszy, zerro... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 16:48 a zeby Intelligenzbestie zrozumial to moze jasniej... teraz to moze sie potoczyc nawet kilka dobrych miesiecy... ci ktorzy mnie znaja, wiedza, ze jeszcze nigdy niczego nie napisalam, co nie odpowiadalo prawdzie i rzeczywistosci... szanuje wlasne slowa... nie jestem uli, ktory snuje bajki... a przede wszystkim mieszkam w panstwie prawa i znam swoje prawa... a jakie beda żądania z naszej strony to sie zerro obudzi z palcem w nocniku skierowanym w zupelnie odwrotnym kierunku niz ten z kibla, ktory namalowal... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 16:53 m.maska napisała: > pepiniera czy co innego, kogo to jutro bedzie obchodzic... > zerro to po prostu Intelligenzbestie... prosty jak budowa cepa... dzisiaj ja pi > sze, ze sprawa idzie do adwokata, a Intelligenzbestie mysli, ze jutro dostanie > pismo... doprawdy... glupi,glupszy, zerro... Oczywiście Pepiniera zdjęła ten obrazek. Wystarczy rzucić tam okiem, aby się przekonać, że wszystkie 6 sprzedanych obrazów (na 32!) ciągle tam są... tylko tego nie ma Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 17:09 No wiesz, jesli sprzeda ten obraz, to lepiej byloby dla niego zeby to nie byla np. Australia czy RPA - przeciez tak sie zabijaja za jego pacykarstwem ponoc... stamtad bedzie go musial odzyskac... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 17:15 m.maska napisała: > No wiesz, jesli sprzeda ten obraz, to lepiej byloby dla niego zeby to nie byla > np. Australia czy RPA - przeciez tak sie zabijaja za jego pacykarstwem ponoc... > stamtad bedzie go musial odzyskac... W takiej sytuacji najlepiej aby trzymał go w domu, przynajmniej nie będzie musiał odkupować własnego obrazu i to tylko po to, żeby go na żądanie prokuratury zniszczyć. Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 16:59 al-szamanka napisała: > ... Pepinierze natomiast oznajmił, że już obraz sprzedał, a wszystko po to, > aby usunąć go zpropozycji i w swoim mniemaniu zachować twarz. > zachowac twarz? moze tylko ktos kto ja posiada... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 18:52 Kali mowic niemiecki, Kali wiedziec co przeczytac, Kali lubic robic z siebie glupa.... zerro pisze: Ich kann die Termine beim Gericht nicht erwarten! Ich frohe mich schon! Mein Anwalt auch! Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:05 A cio to, cio to? zerro skasowal niewygodne komentarze pod swoim "slynnym" obrazkiem? przestala go duma rozpierac? czy moze wstyd, ze niemiecki taki kiepsciutki? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:06 m.maska napisała: > Kali mowic niemiecki, Kali wiedziec co przeczytac, Kali lubic robic z siebie gl > upa.... > > zerro pisze: Ich kann die Termine beim Gericht nicht erwarten! Ich frohe mich s > chon! Mein Anwalt auch! Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:14 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > Kali mowic niemiecki, Kali wiedziec co przeczytac, Kali lubic robic z sie > bie gl > > upa.... > > > > zerro pisze: Ich kann die Termine beim Gericht nicht erwarten! Ich fro > he mich s > > chon! Mein Anwalt auch! > > > > Turcy lepiej znaja niemiecki.... hahaha.... co to jest w ogole? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:15 ... bo pacykarz, jak się okazuje, mocno się wystraszył. Napisał, że obraz od poniedziałku nie będzie już jego (zobaczymy)..... 1zorro-bis 10.07.15, 11:27 ....obrazek przeznaczylem na aukcje charytatywna ( mam potwierdzenie przyjecie ), i praktycznie od poniedzialku nie bedzie on juz moj. ... Pepinierze natomiast oznajmił, że już obraz sprzedał, a wszystko po to, aby usunąć go zpropozycji i w swoim mniemaniu zachować twarz. Oto odpowiedź na mój mail z Pepiniery, dostałam ją dzisiaj o 10:20, a jeszcze godzinę później pacykarz twierdził, że obraz będzie ewentualnie!!! sprzedany w poniedziałek: Witamy! Jak poinformował nas pacykarz obraz został przez niego sprzedany i zostanie wycofany z oferty. Pozdrawiamy! PEPiNiERA Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:13 palancie jeden, publikujac to swoje watpliwej jakosci "dzielo" podales sam namiary na siebie... bo jestes zwyczajnie po prostu na to za glupi... www.facebook.com/photo.php?fbid=10206267587562626&set=p.10206267587562626&type=1&theater i nie radze ci publikowac nazwisk cudzych.... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:26 a kto jest tym pacykarzem? no przeciez sie podpisal, oglosil urbi et orbi... taki dumny jest z siebie... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 10.07.15, 19:29 Komentarze mu sie nie podobaly na FB... hahaha... tchorzyk wylazl i zasmierdzial... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 27.07.15, 18:39 m.maska napisała: > Kali mowic niemiecki, Kali wiedziec co przeczytac, Kali lubic robic z siebie gl > upa.... > > zerro pisze: Ich kann die Termine beim Gericht nicht erwarten! Ich frohe mich s > chon! Mein Anwalt auch! I co najlepsze, Kali wierzyc, ze zrobic tylko literowke w slowku "frohe"... on nie wiedziec, ze pierwsze zdanie tez nie miec sensu... mysle, ze dobrze by bylo gdyby zadbac tez o tlumacza... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 05:14 m.maska napisała: > m.maska napisała: > > > Kali mowic niemiecki, Kali wiedziec co przeczytac, Kali lubic robic z sie > bie gl > > upa.... > > > > zerro pisze: Ich kann die Termine beim Gericht nicht erwarten! Ich frohe > mich s > > chon! Mein Anwalt auch! > > I co najlepsze, Kali wierzyc, ze zrobic tylko literowke w slowku "frohe"... on > nie wiedziec, ze pierwsze zdanie tez nie miec sensu... mysle, ze dobrze by byl > o gdyby zadbac tez o tlumacza... Eeeetam, on tylko tak zażartował, że nie potrafi po niemiecku Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 09:09 al-szamanka napisała: > Eeeetam, on tylko tak zażartował, że nie potrafi po niemiecku Akuuuuuurat... dzisiaj zabral sie za tlumaczenie: Polacken-Pack... wyszlo mu z tego banda Polaczkow... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 09:51 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Eeeetam, on tylko tak zażartował, że nie potrafi po niemiecku big_grin > > Akuuuuuurat... dzisiaj zabral sie za tlumaczenie: Polacken-Pack... wyszlo mu z > tego banda Polaczkow... big_grinbig_grinbig_grin ...moze trzeba mu pomoc... Polacken Pack wystepuje tez w pojedynke i dlatego moi niemieccy znajomi widzac ten obrazek powiedzieli Polacken Pack o autorze... a moj adwokat: er spinnt, bo adwokatowi nie wypada i musi byc poprawny politycznie... ale znam faceta i niejedna dyskusje mielismy na przestrzeni lat i moge sie domyslac jego opinii... a teraz podwyrko powinno opublikowac kolejny artykul GW, jak to Polacy sa lubiani w Niemczech, tak. jak sobie na to zasluguja.. jesli taka sobie wyrabiaja renome. ...niech juz przestanie pyszczyc i niech wraca do Niemiec bo bez niego sprawa nie moze sie posunac z miejsca. Oczywiscie, ze dopoki nie byl na policji to jeszcze odgrywa pewnego siebie, zobaczymy czy bedzie tak podskakiwal po pierwszym spotkaniu z rzeczywistoscia... postepowanie przygotowawcze, czyli wylacznie formalnosci... potrafie sobie dokladnie wyobrazic nawet jakie pytania padna i czego zazadaja od niego - no ale skoro odwleka powrot... to znaczy, ze mocny wylacznie jest w gebie... a karlutka jak zwykle w odwodzie... O karlutka nigdy nie slyszala "Polacken Pack" nie dziwie sie, bo to taka prosta zasada, ze tak sie nie mowi do... a o Polacken Pack... wsrod Niemcow... o szczegolnym gatunku Polakow... Smiej sie karlutka, dopoki jeszcze mozesz, twoja sprawa jeszcze poczeka... ale w Polsce do rozpoczecia sprawy wystarczy mi wyrok procesu karnego w Niemczech... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 15:11 m.maska napisała: > al-szamanka napisała: > > > Eeeetam, on tylko tak zażartował, że nie potrafi po niemiecku > > Akuuuuuurat... dzisiaj zabral sie za tlumaczenie: Polacken-Pack... wyszlo mu z > tego banda Polaczkow... Nie mooooooooooooooooogę! Naprawdę wyszła mu banda Polaczków?! Hmm, no nie zna języka, ale fakt, zaledwie 10 lat spędzonych w Niemczech i sporadyczne rozmowy na migi z sąsiadami z nikogo nie zrobią germanisty. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 17:56 al-szamanka napisała: > m.maska napisała: > > > al-szamanka napisała: > > > > > Eeeetam, on tylko tak zażartował, że nie potrafi po niemiecku > > > > Akuuuuuurat... dzisiaj zabral sie za tlumaczenie: Polacken-Pack... wyszlo > mu z > > tego banda Polaczkow... > > Nie mooooooooooooooooogę! Naprawdę wyszła mu banda Polaczków?! > Hmm, no nie zna języka, ale fakt, zaledwie 10 lat spędzonych w Niemczech i spor > adyczne rozmowy na migi z sąsiadami z nikogo nie zrobią germanisty. A najśmieszniejsze, że Niemcy określają mianem Polaken Pack Polaków na ich terenie, tych, którzy wyprawiają tam wyjątkowe paskudztwa, ale zerro rozszerzył to na swoich kamratów na podwyrku, gdyż uznał, że są tacy sami jak on. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 17:57 al-szamanka napisała: > al-szamanka napisała: > > > m.maska napisała: > > > > > al-szamanka napisała: > > > > > > > Eeeetam, on tylko tak zażartował, że nie potrafi po niemiecku > > > > > > > Akuuuuuurat... dzisiaj zabral sie za tlumaczenie: Polacken-Pack... > wyszlo > > mu z > > > tego banda Polaczkow... > > > > Nie mooooooooooooooooogę! Naprawdę wyszła mu banda Polaczków?! > > Hmm, no nie zna języka, ale fakt, zaledwie 10 lat spędzonych w Niemczech > i spor > > adyczne rozmowy na migi z sąsiadami z nikogo nie zrobią germanisty. > > A najśmieszniejsze, że Niemcy określają mianem Polaken Pack Polaków na ich tere > nie, tych, którzy wyprawiają tam wyjątkowe paskudztwa, ale zerro rozszerzył to > na swoich kamratów na podwyrku, gdyż uznał, że są tacy sami jak on. W Austrii nie spotkałam się z takim określeniem. Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 18:26 al-szamanka napisała: > A najśmieszniejsze, że Niemcy określają mianem Polaken Pack Polaków na ich tere > nie, tych, którzy wyprawiają tam wyjątkowe paskudztwa, ale zerro rozszerzył to > na swoich kamratów na podwyrku, gdyż uznał, że są tacy sami jak on. zerro tak sobie nagrabil, ze koniecznie potrzebuje wspolnikow... ale fakt, ze nie rozumie nawet tego okreslenia oznacza, ze jego niemiecki jest mierniutki... pamietam jak napisal kiedys do mnie "möchte gerne deutsche Frau" .... hahaha... Kali... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 10:51 Nie to nie moze byc prawda.... hahahaha.... i jeszcze raz hahaha.... zerro przedstawia jako autorytet Matke Kurke, przeciez to co pisze Matka Kurka obojetnie na jaki temat to jest beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 11:00 Co do reszty... no comment.... Poczekamy na komentarze po powrocie do Niemiec tej kanalii... na razie wciaz jeszcze jest poza granicami Niemiec i moze sobie sie smiac i pekac nawet ze smiechu, tyle jego ile teraz sie posmieje - przejdzie mu szybko ochota na smiech... wiec niech korzysta poki moze... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 15:06 Internet jest bardzo cierpliwy i zniesie wszystkie klamstwa... ja sobie zaczekam na real... Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 15:11 Licznik na naszym forum nie klamie kiedy wylaczalam w nocy laptopa, pokazywal 4 wejscia z Niemiec... tak sie sklada, ze w nocy restartowalam router kilkakrotnie i za kazdym razem zmienialo mi sie IP... 4 razy, moje wejscia dzisiaj o godzinie 12 nadal byly 4 wejscia z Niemiec... proste? proste - nikt z Niemiec w miedzyczasie na forum nie byl Swego czasu wsciekly tez "podrozowal", jakoby do Wielkiej Brytanii, cytowal zywcem z naszego forum w tym czasie, tylko, ze nikt z Wielkiej Brytanii od ponad dwoch tygodni na forum nie zagladal.... mozna sobie podrozowac i wypisywac bzdety, dla frajerow. Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 15:15 Dlatego spokojnie zaczekam sobie na odpowiedz na zlozone przeze mnie zawiadowmienie o popelnieniu przestepstwa... kilka paragrafow tam bedzie... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 15:37 Fajnie macie, w Polsce nie mamy możliwości zobaczyć kto wchodzi na forum. Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 29.07.15, 15:56 No jak nie? jak nie? przeciez taki licznik tez mozesz sobie umiescic... Odpowiedz Link
m.maska [...] 11.07.15, 13:08 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
tan.nawe Re: ale się uśmiałam 11.07.15, 13:24 m.maska napisała: > Ach no nie... nie ma potrzeby ukrywac nazwiska idioty, Ostrożnie, Masko, bo za nazwanie kogoś idiotą Twoje praworządny państwo każe Ci zabulić 750 euro! Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 11.07.15, 13:52 To mnie jakos nie martwi, patrzac na wachlarz epitetow jakimi epatuje Podworko... i bluzgotow jakie sie stamtad wylewaja... sama przyznaj, ze az przykro patrzec jesli ma sie w pamieci tamto Podworko z pierwszych tygodni, miesiecy a nawet lat istnienia. Jak myslisz, jak ocenilby dzisiaj te bluzgoty na Podworku Hauer, gdyby zyl? nie wstyd Ci za to co sie tam dzieje? Odpowiedz Link
tan.nawe Re: ale się uśmiałam 11.07.15, 14:20 Przykro mi, ale nie znałam pana Hauera, ani "tamtego" Podwórka, a obecne Podwórko nie jest mi wstyd. Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 11.07.15, 14:42 tan.nawe napisała: > Przykro mi, ale nie znałam pana Hauera, ani "tamtego" Podwórka, to duzo stracilas... i nie masz pojecia, o tym ze mozna tez kulturalnie zachowywac sie na forum... > a obecne Podwórko nie jest mi wstyd. czyli nie roznisz sie od tej reszty gawiedzi... dlatego wracaj tam, gdzie dobrze sie czujesz... EOD Odpowiedz Link
tan.nawe Re: ale się uśmiałam 11.07.15, 15:12 m.maska napisała: > to duzo stracilas... i nie masz pojecia, o tym ze mozna tez kulturalnie zachowy > wac sie na forum... Teraz już mam pojęcie o kulturalnym zachowaniu na forum. Nauczyłam się tego tutaj. Dziękuję. Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 11.07.15, 15:43 nie znalas tamtego podworka.... hahaha..... jassssssne, a to skad znalas? forum.gazeta.pl/forum/w,92813,156972686,156989749,Re_Sila.html a tarez to juz pa.... eod Odpowiedz Link
m.maska Re: ale się uśmiałam 28.07.15, 09:31 ...pyskowanie tu nic nie pomoze, fakty jakie sa, kazdy widzi... i kazdy kto ma chocby odrobine pojecia o zasadach wspolzycia miedzy ludzmi wie jak sie to zakonczy... Odpowiedz Link