al-szamanka 01.04.20, 21:22 Niesamowite ujecie na pasmo górskie z góry - Kirgizja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: cud natury 01.04.20, 22:26 Eeee, pewnie mocno podrasowana ta odpoczywajaca matka natura ..... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: cud natury 02.04.20, 11:58 Niekoniecznie. Widziałem kiedyś film który został zrobiony w niedawno co odkrytej jaskini której głębokość sięgała wieluset metrów a korytarze /na różnych poziomach/ były o wiele dłuższe. To co przez miliony lat zrobiła natura to ludzka ręka by nie potrafiła. Mówię o różnego rodzaju naciekach które powstawały przez miliony lat. Odpowiedz Link
a74-7 Re: cud natury 02.04.20, 14:34 Bylam tylko w kilku turystycznych jaskiniach. M.in. na Lanzarote ,gdzie korytarze wyzlobila plynaca lawa, i na Majorce, w jaskini Smoka ,kolo Porto Cristo, gdzie mozna podziwiac wiszace stalaktyty i stalagmity, ktore podswietlone tworza niesamowity spektakl, mozna rowniez poplywac podziemnym jeziorem , ponoc najwiekszym w Europie...Niesamowity naturalny teatr. www.youtube.com/watch?v=PeLk4v-C9N4 Tyle ciekawych miejsc na ziemi..... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: cud natury 02.04.20, 16:30 a74-7 napisał: > Bylam tylko w kilku turystycznych jaskiniach. M.in. na Lanzarote ,gdzie korytar > ze wyzlobila plynaca lawa, i na Majorce, w jaskini Smoka ,kolo Porto Cristo, g > dzie mozna podziwiac wiszace stalaktyty i stalagmity, ktore podswietlone tworza > niesamowity spektakl, mozna rowniez poplywac podziemnym jeziorem , ponoc najwi > ekszym w Europie...Niesamowity naturalny teatr. > www.youtube.com/watch?v=PeLk4v-C9N4 > Tyle ciekawych miejsc na ziemi..... To prawda,jest tyle cudnych miejsc na Ziemi. Za latem tęsknie www.youtube.com/watch?v=I0U6iErDhSY Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: cud natury 02.04.20, 16:32 al-szamanka napisała: > Niesamowite ujecie na pasmo górskie z góry - Kirgizja > > > > Piękne. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: cud natury 02.04.20, 18:33 Ja do jaskini nigdy bym nie wszedł chociaż strachliwy nie jestem. Mam jakiś wrodzony lęk przed ograniczeniem przestrzeni a zwłaszcza pod ziemią. Za to woda i las to coś co nie znudzi mi się nigdy. Mimo że jako pięciolatek zaginąłem w Puszczy Kampinoskiej /56 r/i chyba tylko jakimś cudem się uratowałem. Odpowiedz Link