olianaa
20.02.13, 09:40
Kochani, przepraszam, to nie lenistwo, to bałagan na stronach organizatorów i kolejne lokalne biuro, które mi podsyła coś od czapy, aby tylko wepchnąć pobyt. Szukam w tym roku bezskutecznie rejsu po Nilu z pobytem PO rejsie w Marsa. I tu jest pies pogrzebany - albo są rejsy z pobytem wyłącznie w Hurghadzie, albo takie, na których musiałabym się sześć razy przepakowywać (doba w hotelu, dwie doby na statku, doba w hotelu na lądzie, dwie doby na statku, doba w jakimś hotelu (wszystko leci na trzech gwiazdkach, brr) i pobyt tygodniowy w innym - można oszaleć.
Nie proszę w żadnym wypadku o szukanie za mnie - o co to, to nie, w życiu, nie znoszę takich wątków.
Może jednak ktoś ma podobny problem, już coś znalazł i podzieli się na forum.
Już myślałam, że wczoraj odniosłam zwycięstwo, a tu się okazało, że rejsy Sun&Fun jeszcze nie są umieszczone w ofercie, może za dwa tygodnie, a może nie. A mi potem śmigną sprzed nosa hotel, w którym chcę być, a mam ochotę na pokój rodzinny, bo dziecko wyższe ode mnie, a drugie goni, już na dostawki nie mam specjalnej ochoty. I oczywiście to jest bardzo konkretny hotel, bo obok nurki, ale panienki, z którymi rozmawiam nie mają czasu na takie pierduty jak wczasy dla czterech osób, bo ja nie chcę DOWOLNEGO hotelu w Hurghadzie. Ech :-(
Rzucam się dalej i szukam, nic mnie nie odwiedzie od Marsa, a rejs ma być do uzupełnienia braków w oglądaniu zabytków :-)
Pozdrowienia. Gdyby ktoś miał jakiś rejs + Marsa na oku to baaaardzo bym się polecała w sprawie informacji.