25.11.03, 16:00
Zmarłe koty - poezja:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15207&w=8838821
Ordung musi być:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15304&w=8970441
Bezrobocie bibliotekarza - polecam:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14723
W Polsce nie jest tak źle, co widać z liczby postów:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15077
Do czego służy forum:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15249
Czy ktoś o niej słyszał?:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15548
Idiotyczne trochę:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12684
Myszy skaczą z uciechy:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15050
Ciekawostka przez wielkie C:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14709&w=8331668&v=2&s=0
Złapali Boga za ogon:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14962&w=8577523&v=2&s=0
Gimnazjum to nie tylko nauka:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15383
Jasno sprecyzowany cel w życiu:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15176
Pytań brak:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15556
Anty:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15244
Podróże:
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15388
Fajny wątek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15279&w=8921900&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Fajne!!! 26.11.03, 15:47
      Bladzisz Karolak po bezdrozach, widze.
      • j_karolak Re: Fajne!!! 26.11.03, 16:13
        Lubię błądzić.
        • zarlaczka Re: Fajne!!! 26.11.03, 16:19
          To zabłądź do mnie.
          • zakompleksiony Re: Fajne!!! 26.11.03, 16:22
            Ale jak?
            • miltonia Re: Fajne!!! 26.11.03, 16:26
              Nijak. Zamiast bladzic, idz prosta droga do celu. A tym celem, jak wiesz jestem
              ja!
            • zarlaczka Re: Fajne!!! 26.11.03, 17:16
              Dam Ci wskazówki...
              • miltonia Re: Fajne!!! 26.11.03, 17:33
                Wlasnie! Juz Ci wskazowki daje, nie to co ja, subtelna, tylko dyskretnie
                naprowadzam na wlasciwa droge.
                • zarlaczka Re: Fajne!!! 26.11.03, 18:04
                  Miltonia, Ty nawet nie wiesz co słowo dyskrecja znaczy, a już dyskretne
                  naprowadzanie, rozbawiłaś mię.
                  • zakompleksiony Re: Fajne!!! 27.11.03, 10:23
                    Że niby Miltonia taka obcesowa jest?
                    • zarlaczka Re: Fajne!!! 27.11.03, 10:32
                      Jakie tam niby. Obcesowa jest wielce.
                      • miltonia Re: Fajne!!! 27.11.03, 18:02
                        Ja obcesowa? ja? Ludzie, trzymajta mnie, bo nie moge!!!!! To Zarlaczka jest
                        obcesowa. Rwie mi bezczelnie Normalsa, obiecuje mu gruszki na wierzbie i
                        jeszcze mnie obgaduje!!!!!
                        • zarlaczka Re: Fajne!!! 27.11.03, 22:09
                          Obgaduje. Prawdę mówię. Ja Tobie rwę Normalsika, to Ty mi czas jakiś temu
                          brutalnie Go wyrwałaś. W końcu dla mnie porzucił Grarzynkę.
                          • miltonia Re: Fajne!!! 28.11.03, 11:46
                            Wlasnie, ze dla mnie! Skleroze masz.
                            • zarlaczka Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:07
                              Sama masz sklerozę. Wyraźnie powiedział, że dla mnie.
                              • j_karolak Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:16
                                Ależ drogie panie, zachowujcie choć pozory. No ja się nie rozdwoję, ale może
                                tak, że w dni parzyste jedna, a w nieparzyste druga.
                                • miltonia Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:19
                                  Coooo?!?!?! A kto tyle gadal o monogamicznosci? To po co sie pozbylam innych
                                  dla Ciebie, Karolak?
                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:20
                                    No, ja będę monogamiczny, każdego poszczególnego dnia.
                                    • miltonia Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:35
                                      Co mnie poszczegolne dni obchodza. Caloksztaltem dniowym jestem zainteresowana.
                                      Zreszta, po upojnych chwilach ze mna, Zarlacz ani zadna inna, nie beda Ci
                                      potrzebne.
                                      • j_karolak Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:39
                                        Pozwolisz, droga Pani, że sam to ocenię. (tu podkręcenie wąsów)
                                        • miltonia Re: Fajne!!! 28.11.03, 13:46
                                          Po co masz sie meczyc ocena i sprawdzaniem tej prawdy oczywistej?
                                          Ps. Te Twoje wasy, to mnie doprowadzaja do...
                                          • zarlaczka Re: Fajne!!! 28.11.03, 14:05
                                            Zobacz już Ci mówi co masz robić. A co będzie jak się z nią zadasz. Przemyśl to
                                            lepiej. I zobacz nawet nie potrafi wyartykułować do czego ją te wąsy
                                            doprowadzają.
                                            • zarlaczka Re: Fajne!!! 28.11.03, 14:12
                                              A seksowność w skali od 1 do 10, to co najmniej 20.
                                              • miltonia Re: Fajne!!! 28.11.03, 14:25
                                                20 promili od tej jedynki, chyba.
                                                • zarlaczka Re: Fajne!!! 28.11.03, 15:02
                                                  Zawiścisz mi seksapilu i tyle.
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 28.11.03, 15:21
                                                    Kurczę. Nie chcę zbyt seksownej, bo będę się musiał cały czas potyczkować z
                                                    jakimiś przybłędami. Wolę taką seksowność ukrytą. Byle nie pod zwałami
                                                    tluszczu.

Coś o mnie: U mnie atrakcyjność jest skryta pod nieatrakcyjnością. Przebiegle,
                                                    nie?
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 28.11.03, 16:32
                                                    Z nikim nie będziesz się potyczkować, bom ja tylko Ciebie chcę. Żaden inny mi
                                                    ani w głowie. Atrakcyjność ukryta pod nieatrakcyjnością - tegoż właśnie pragnę.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 29.11.03, 11:54
                                                    No gada jak nakrecona. Normals, czy ty naprawde nie widzisz to podstepu?
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 29.11.03, 13:06
                                                    Dla niej mówienie o uczuciach, to podstęp. Normalsik przejrzył na oczy.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 29.11.03, 16:26
                                                    O jakich uczuciach? Dybiesz na Normalsa, jak na kazdego przeze mnie
                                                    wypatrzonego intrygujacego mezczyzne. Leniwa jestes nie do wytrzymania, nawet
                                                    rozejrzec Ci sie samej nie chce, tylko na gotowe przychodzisz.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 29.11.03, 21:58
                                                    A co mam zrobić, kiedy Ty zawsze szybsza jesteś w wypatrywaniu interesujących
                                                    mężczyzn. Lepiej podążać przetartymi szlakami, jeżeli prowadzą tam dokąd
                                                    zmierzami. Jedni są pionierami, drudzy przychodzą na gotowe. Ty już przeżyłaś
                                                    chwile szczęścia z Normalsikiem. Czas na mnie.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 30.11.03, 09:47
                                                    Jeszcze nie przezylam, bo jak sa one tuz, tuz, to Ty sie pojawiasz, jak jaki
                                                    zly duch straszysz biedaka. Zasklepia sie wowczas w sobie, zaczyna sie bac i
                                                    moje szczescie szlag trafia.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 30.11.03, 22:12
                                                    Po co Ci taki strachliwy? Po co Ci taki zasklepiony? Daj Go mnie.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 01.12.03, 14:24
                                                    A takiego!
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 01.12.03, 15:55
                                                    Przesadziłaś z tym gestem. Nie przystoi tak szlachciance.

Masz błękitną krew, nieprawdaż?
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 01.12.03, 16:11
                                                    Karolaczku, no co Ty? Gdzie u niej błękitna krew. Czerwona jak ketchup.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 01.12.03, 18:11
                                                    Sama masz keczup zamiast krwi albo i musztarde.
                                                    Karolaku, jam nie szlachcianka tylko arystokratka. Czyz nie widac tego po
                                                    panskich gestach?
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 01.12.03, 19:25
                                                    Oj, nie widać.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 01.12.03, 19:59
                                                    Cha, cha, Zarlacz to jeszcze na wzroku szwankuje! I po co Ci Normalsik taka
                                                    felerna?
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 02.12.03, 04:59
                                                    Na niczym mi nie zbywa i to Cię boli. Taka jest prawda.
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 02.12.03, 08:51
                                                    Oj, post o 4 w nocy. A ja nie lubię jak ktoś mi się wierci w łózku.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 02.12.03, 08:53
                                                    Pracowałam, żeby Ci niczego nie zabrakło.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 02.12.03, 11:14
                                                    To sie praca nazywa, che, che.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 02.12.03, 15:53
                                                    Wiem, żeś leniwa i nie wierzysz, że ludzie mogą pracował dla dobra swojego
                                                    ukochanego nawet o czwartej w nocy. Ale mój NAJDROŻSZY KAROLACZEK to rozumie.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 02.12.03, 17:37
                                                    Jeszcze nie Twoj. Karolak, widzisz, juz Cie sobie przywlaszczyla, jak jaki
                                                    przedmiot!
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 02.12.03, 18:25
                                                    Gdzieś Ty się chowała, skoro podstawowych słów nie rozumiesz. Mój w slangu
                                                    miłosnym nie znaczy, że to moja własność, tylko że jest najważniejszy w moim
                                                    sercu. Zupełnie brak Ci rozmantyzmu. I, na szczęście, Normalsik to widzi.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 02.12.03, 20:26
                                                    Widzisz Normals, slangiem do Ciebie mowi. Ciekawe gdzie sie go nauczyla, pewnie
                                                    pod cela.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 02.12.03, 21:09
                                                    Widzisz Normalsiku, w ogóle nie rozumie, co się do niej mówi. I po co Ci taka
                                                    kobieta. Będziesz kazał ugotować jej obiad, a ona zrobi pranie. Zastanów się.
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 03.12.03, 08:39
                                                    To będę kazał wtedy zrobić i obiad i pranie. Kolejność może będzie nie ta, ale
                                                    i tak będę syty i przyodziany pachnąco.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 03.12.03, 09:18
                                                    To ona wtedy będzie sprzątała. Będziesz brudny i głodny.
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 03.12.03, 11:43
                                                    Ciebie najmiemy do opierania i gotowania. Wtedy dopiero Normalsik zobaczy od
                                                    jakiego nieszczescia go uchronilam.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 03.12.03, 12:14
                                                    Normalsika opiorę, ugotuję mojemu Szczęściu i posprzątam. Ale Ciebie obrządzać
                                                    nie będę. Widzisz Normi, tylko patrzy jak innych wykorzystać.
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 03.12.03, 12:26
                                                    miltonia napisała:

> Ciebie najmiemy do opierania i gotowania. Wtedy dopiero Normalsik zobaczy od
                                                    > jakiego nieszczescia go uchronilam.

Zgadzam się! Ale będzie fajowo!
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 03.12.03, 12:48
                                                    Normalsik, no co Ty. Chciałbyś, żeby ta niedobra Miltonia mnie wykorzystywała?
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 03.12.03, 12:58
                                                    Owszem, bo do niczego innego sie nie nadajesz, tylko do wykorzystania i
                                                    porzucenia.
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 03.12.03, 14:18
                                                    Ja też uważam, że powinnaś dać się wykorzystać. Niekoniecznie Miltonii.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 03.12.03, 15:04
                                                    Ty, Karolaczku, możesz wykorzystywać mnie do woli. Tylko nie porzucaj!
                                                  • miltonia Re: Fajne!!! 03.12.03, 15:39
                                                    Porzuci, porzuci, moja w tym glowa, wiec lepiej nie dawaj sie wykorzystywac.
                                                    Pisze to z troski o Ciebie, mimo, ze podla jestes i chcesz mi odbic Karolaka.
                                                  • zarlaczka Re: Fajne!!! 03.12.03, 16:33
                                                    Chciałabyś żeby mnie porzucił, wtedy mogłabyś nim zawładnąć, wykorzystać,
                                                    odebrać wszystko co ma, a w końcu porzucić.
                                                  • j_karolak Re: Fajne!!! 04.12.03, 09:09
                                                    Nie mówmy o porzucaniu przed wykorzystaniem. Potem się będziemy martwić. Na
                                                    razie nasz plan jest prosty: wykorzystujmy!
                                                  • normalsowa_zarlaczka Re: Fajne!!! 04.12.03, 09:14
                                                    Wykorzystuj, ile możesz!!!
    • j_karolak Re: Fajne!!! 05.02.04, 09:36
      Hi hi hi - szkoda, że zamknięte.
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16394
      Intrygujące
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16402
      Szalenie mądre
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16387
      Hi hi hi
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16389
      • miltonia Re: Fajne!!! 05.02.04, 10:33
        Karolak, wiesz cos o tym akrylu, jedwabiu i zelu na paznokcie? Bo o ile o
        pozaziemskich cywilizacjach, okresach i stosunkach cos tam slyszalam, to o tych
        cudach na pzaznokcie nigdy dotad.
        • j_karolak Re: Fajne!!! 05.02.04, 10:47
          No właśnie miałem pewien problem z byciem w miarę wiarygodnym w wyżej
          wymienionym temacie więc zrezygnowałem z udziału w debacie. Wiem tylko, że im
          dłuższe paznokcie, tym więcej brudu się za nimi zbiera, ale to chyba za mało.
          • miltonia Re: Fajne!!! 05.02.04, 11:42
            To ci opowiem pewne zdarzenie a propos tych dolepianych paznokci i brudu za
            nim. Znam pewna wielce elegancka dame. Jej szykownosc charakteryzuje sie duza
            iloscia bizuterii, grubym makijazem, bogatym w detale ubiorem i wlasnie dlugimi
            paznokciami, malowanymi w rozne wzory, czesto z przyklejonymi don brylantami ze
            szkielek. Kiedys z owa dama spotkalysmy sie na przyjeciu, gdzie z dobr do
            jedzenia byly m.i. nektarynki. Owa elegantka wziela jedna, uznala, ze to dla
            niej za duzo i spytala sie mnie, czy zjem polowe. Nim zdazylam odpowiedziec
            zaczela przekrawac ow owoc najdluzszym ze swoich paznokci a sok sciekal jej
            smakowicie po rekach. Ja i kilka osob, co w poblizu stali, otworzylismy geby i
            wybaluszylismy oczy na ten widok. Natomiast krojczyni, niczym nie zrazona
            wyciagnela polowe nektarynki, takiej troche juz rozklapcialej i byla zdziwiona,
            ze nie chce, bo przeciez dobra.
            • j_karolak Re: Fajne!!! 05.02.04, 13:01
              Ohyda! Po co mi to opowiadasz. To znaczy, czy nie masz w zanadrzu jakichś
              historii śmiesznych, wesołych, miłych.

Wszyscy by tylko szokowali i wstrząsali.
              • miltonia Re: Fajne!!! 05.02.04, 13:24
                Mam duzo takich historii w zanadrzu, ale staralam sie opowiedziwc taka, w Twoim
                dotychczasowym guscie. Trzeba bylo mnie uprzedzic, ze Ci sie odmienilo i w
                jakim kierunku.
                Czego chcialbys zamiast szokowania i wstrzasania?
                • j_karolak Re: Fajne!!! 05.02.04, 14:13
                  Może coś do śmiechu, ale na kulturalnie, żeby humor był subtelny i działał
                  powoli.
                  • miltonia Re: Fajne!!! 05.02.04, 23:41
                    Karolak, przeciez i tak sie nie kapniesz. Smieszyl Cie kiedykolwiek subtelny,
                    zawoalowany dowcip?
                    • j_karolak Re: Fajne!!! 06.02.04, 08:34
                      Mogę udawać. Mam w zanadrzu bardzo przyjemny sztuczny śmiech i z chęcią bym go
                      wykorzystał. Ale chyba coś jest na rzeczy w tym co piszesz, bo rzeczywiście za
                      najlepszą komedię uważam "Głupiego i głupszego" a tam raczej wszystko było
                      nagie.
                      • miltonia Re: Fajne!!! 06.02.04, 12:59
                        Karolak, czyzbys chcial przestac byc soba?
                        Tego "Glupiego i glupszego" niespecjalnie pamietam, wole Allena.
                        Np. "Morderstwo na Manhattanie" moge ogladac wielokrotnie, chociaz znam
                        zakonczenie.
                        • j_karolak Re: Fajne!!! 06.02.04, 14:15
                          Mogę być Karolakiem udającym - będę dalej sobą, tylko skompromisowanym trochę z
                          rzeczywistością wymagającą zbyt wiele.

Oj, a ja się trochę zraziłem ostatnio do Allena. Oglądałem "Królową Afrodytę" i
                          muszę powiedzieć, że bez rewelacji. Tak jakby by w słabszej formie.
                          • miltonia Re: Fajne!!! 06.02.04, 15:00
                            Zdarza sie, ze i Allen nie zawsze na najwyzszych obrotach i nie wszystko jest
                            naj. Tak z kazdym tworca bywa, nawet z nami Karolak.
                            Nie kopromisuj sie Karolak, bo dopiero wtedy sie skompromitujesz. Wiesz
                            przeciez, ze kocham Cie za twoj autentyzm, tak rzadki w obecnych, sprzedajnych
                            czasach.
                            • j_karolak Re: Fajne!!! 06.02.04, 15:48
                              Cenić za autentyzm? To chyba nienajlepsze rozwiązanie. Lepper też jest
                              autentyczny i Drozda też, a mam nadzieję, że ich nie cenisz.

ps Szalenie mi miło, że ktoś mnie ceni. Nie pytam się o cenę, ale liczę, że nie
                              chodzi tu o jakąś posezonową wyprzedaż.
                              • aniela Re: Fajne!!! 07.02.04, 16:51
                                aha nieprzeceniony Karolak jest drogi.
    • j_karolak Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 10:36
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16429
      • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 13:49
        Karolak, dlaczego nic kobiecie nie poradziles?
        • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 14:00
          Ten temat jest za ostry jak dla mnie. I zbyt wąski.
          • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 14:53
            Eee, znowu skromnosc przez Ciebie przemawia. Przeciez na Erotyce rozszerzyles
            swoje horyzonty.
            • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 14:59
              O tak. Jestem teraz ekspertem w sprawach erofekalnych.
              • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:03
                Cooo?
                Myslalam, ze poznales tam tajniki wyrafinowanych technik, ze nie wspomne o
                wiedzy podstawowej, ktorej to braki dawalo sie zauwazyc.
                • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:13
                  Nie! Masz mylne wyobrażenie o forach erotycznych. Tam podejmuje się tematy
                  możliwie jak najmniej przyjemne i jak najbardziej obrzydliwe.

PS WIesz co to jest, a zresztą i tak nie będę tłumaczył, bo to obrzydliwe.
                  • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:17
                    Z tego co wiem, to co dla jednych jest obrzydliwe dla innych wprost przeciwnie.
                    Czyli Karolak, nie wszystko co ludzkie nie jest Ci obce?
                    • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:19
                      Prawdę mówiąc, tylko niektóre z ludzkich spraw są mi bliskie. Na szczęście.
                      • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:21
                        Ooo! Na przyklad jakie?
                        • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:24
                          Trawienie, jedzenie, wydalanie (w innej kolejności, rzecz jansa) - z tych
                          najbliższych.
                          • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:27
                            Czy poza czynnosciami fizjologicznymi cos jeszcze?
                            • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 15:39
                              Lubię też oglądać telewizję. To takie ludzkie.
                              • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 09.02.04, 16:00
                                Od niedawna ludzkie.
                                • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 10.02.04, 08:32
                                  Uważasz, że polowanie na mamuty jest bardziej ludzkie?
                                  • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 10.02.04, 17:54
                                    Polowanie w ogole jest jeszcze bardziej nieludzkie.
                                    Podziwianie piekna przyrody jest wyjatkowo ludzkie i ponadczasowe. Za chwile
                                    wiosna Karolak, i jej lono zacznie nas wzywac.
                                    • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 11.02.04, 09:25
                                      Podziwianie przyrody jest jeszcze rzadsze wśród ludzi, niż oglądanie telewizji.
                                      Natomiast podziwianie łona jest czynnością typowo ludzką.
                                      • miltonia Re: Perwersyjny kwiatek! 11.02.04, 14:37
                                        Jesli czynnosc typowa, to banalna, rzeklabym konfekcyjna. W takim razie
                                        Karolak, moze bysmy wrocili do zrodel i zamiast biernie ogladac przyrode w
                                        telewizji, zaczeli robic kino na jej lonie?
                                        • j_karolak Re: Perwersyjny kwiatek! 02.06.04, 13:58
                                          To najdłuższy wątek na forum. A ja idę po zapalki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka