karolajnat 24.01.08, 21:37 witam, zapraszam do galerii zdjęć z mojej 3tygodniowej wyprawy na Kubę (listopad - grudzień 2007) www.flickr.com/photos/karolajnat/collections/72157603457481332/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
untochables Re: KUBA - zdjęcia 25.01.08, 20:32 Fantastyczne zdjęcia przy okazji zapytam czym fotografujesz ? w barze ernesta zawsze ten sam barman a pani obok z cygarem ma własną ochrone i wymaga conajmniej dolara za zrobienie foty Odpowiedz Link
karolajnat Re: KUBA - zdjęcia 27.01.08, 12:46 cześć, dzięki, że zajrzałeś/aś na moje zdjęcia. podróżuję z NIKONem D80, moją największą miłością ))) Pani z cygarem zapłaciłam 1 CUC za masę fotek A w barze Ernesta piłam NAJGORSZE na Kubie mojito! Odpowiedz Link
gampholly Re: KUBA - zdjęcia 19.03.08, 17:51 Świetne zdjęcia...jestem pełna podziwu p.s.czy mógłbyś mi podesłać kilka inf.jak z miescami noclegowymi itp.itd. nie chodzi mi bynajmniej o 4 gwiazdkowe hotele pozgrawiam holly Odpowiedz Link
panna_agnieszka Re: KUBA - zdjęcia 26.03.08, 08:49 wiesz co, nie moge ogladac tych zdjec.. mam absolutnego bzika na punkcie Kuby, czytam literature, ogladam filmy kubanskie, nie mowiac juz o majatku na albumy i plyty, sledze fora itd na Kubie jeszcze nie bylam, wyjazd jest planowany na rok 2008, myslalam tym uczcic moj doktorat, o ile go napisze hehe wiec wszystkie fotki, zwlaszcza takie piekne )), doprowadzaja mnie do nawrotu kubanskiej choroby, ktora mnie np od tego doktoratu odciaga wspaniałe, gratuluje! Odpowiedz Link
aga_2 Re: KUBA - zdjęcia 04.04.08, 14:43 Bede za tydzien jechala na Kube. Chce wypozyczyc skuter. Napiszcie ile kosztuje na godzine i na dzien. A teraz wazne - czy takim skuterkiem da sie dojechac do Trynidadu - to ok. 100 km, jaki onmoze miec bak i ile spala, sa po drodze stacje benzynowe, a benzyna jest droga ? Napiszcie tez ile kosztuje wypozyczenie samochodu, ale skuterkiem byloby zabawniej On chyba z 50km/h wyciaga ? Pozdrowka i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link