Dodaj do ulubionych

City mini 4

02.06.11, 14:30
ktos mnie pytal o stelaz jaki jest w 4 kolowym wiec informuje ze jest piekna czern smile
Obserwuj wątek
    • didis Re: City mini 4 02.06.11, 15:36
      Agnes daj foty jakieśbig_grin Jeżdzicie już?
      • agnes_nyc Re: City mini 4 02.06.11, 16:22
        foty wrzuce jutro bo musze do biura wziac aparat

wiesz co jest piekny ale ta czern nie wiem czy nie bedzie goraco mojej Julce narazie go rozlozylam postawilam w biurze przed soba i patrze sie na niego
        jutro bede miala wiecej czasu to zmienie tapiecerki zobacze czy da rade jak sie uda to zamawiam fiolet i zakladam na 4 kola hehehehe
        • dol-ger Re: City mini 4 02.06.11, 16:32
          Też przeszła mi przez myśl taka zamiana smile
          • lucyna_1980 Re: City mini 4 02.06.11, 18:12
            Agnes - nie da sie zamienic tapicerek - juz sparawdzałam sad
            W 4-kołowym brakuje dziury po środku na koło od 3-kołowca.
          • agnes_nyc Re: City mini 4 02.06.11, 18:19
            oj to wielka szkoda bo juz chcialam fiolecik ciagnac ale i tak sicagne fiolet smile

jutro zrobie zdjecia porownawcze

jakies wymagania co do zdjec ??
            • agnes_nyc Re: City mini 4 03.06.11, 21:24
              zrobilam fotki ale tylko 4 kolowca

dziewczyny czy podnozek w 4 kolowym nie jest bardziej glebszy bo w/g mnie jest

uwidocznilam to na zdjeciu

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00767.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00766.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00765.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00769.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00768.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00772.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00771.jpg

https://i142.photobucket.com/albums/r107/hepi_nyc/DSC00770.jpg
              • tygisek Re: City mini 4 03.06.11, 22:01
                na oko moim zdaniem nie jest, ale mozna sprawdzic centymetrem smile
    • lucyna_1980 Re: City mini 4 03.06.11, 23:23
      Pochwalę moim osobistym egzemplarzem, a co tam... smile
      https://img856.imageshack.us/img856/3782/dsc02938.jpg
      https://img40.imageshack.us/img40/8882/dsc02933b.jpg
      https://img232.imageshack.us/img232/9305/dsc02934k.jpg
      • coco_rosie Re: City mini 4 03.06.11, 23:33
        Lucyna, a sprawdzałaś tę wkładkę od maca? I jak? Pasuje?
        • lucyna_1980 Re: City mini 4 03.06.11, 23:37
          No właśnie siedzi na zdjęciach na wózku - wg mnie pasujei szerokością i długgością i niie zsuwa się. Także OK.
          • coco_rosie Re: City mini 4 03.06.11, 23:54
            Ooo, no to super smile
            Już widzę mój zestaw oczyma wyobraźni, lecę zamawiać wkładki wink
    • gaga-sie Re: City mini 4 04.06.11, 00:11
      Ile waży city mini 4?
      • lucyna_1980 Re: City mini 4 04.06.11, 00:21
        Na kartonie jest podane że 8,6 kg
        • agnes_nyc Re: City mini 4 04.06.11, 07:48
          jest troche ciezszy od 3 ale nie czuje sie tego wczoraj robilam test z wozkiem i corka na reku i daje rade z czwartego pietra
          ale dalej sie nie zdecydowalam czy go brac czy nie - mysle ciagle nad fioletem nawet jak ten sprzedam to w sierpniu bedzie ostatnia dostawa 4 wiec pewnie w sierpniu bede polowac na 4 do tego czasu dostane do testow trojkolowy purple

sama nie wiem co robic chyba ten czarny bedzie mi potrzebny na jesieni boze zeby byl inny kolor to wzielabym go od reki a tak dalej patrze na niego

mam nadzieje ze szybko sie trafi mi klinet na ten drugi to nie bede miala problemu bo oszaleje hehehehhe
          • lucyna_1980 Re: City mini 4 04.06.11, 13:32
            No ten fiolet jest cudny, ale jak odpakowałam tego i rozłożyłam to się w nim zakochałam.
            Ta czerń fajnie wygląda. W ogóle czarny stelaż fajnie wygląda w mini.
            A fioletowe 4-kołowe niewiadomo czy będą a jak będą to na bank na srebrnych stelażach.
            • agnes_nyc Re: City mini 4 04.06.11, 14:03
              do konca roku na bank nie bedzie 4 kolowego fioletu w polsce
              • isabel_o Re: City mini 4 04.06.11, 15:49
                Ten fioletowy dla dziewczynki super! Wcale się nie dziwie Agnes, że się na niego napalila. Ja bym nie patrzyla na to czy stelaz jest czarny i czy 3-kolowy czy 4... Siedziska i tak wielkoscia sa takie same a wizualnie 3-kolowy też wyglada bardzo fajnie. Ja kupilam teraz 4-kolowego bo 3-kolowego już mialam. Ale w tym fioletowym dziewczynka bedzie wygladac slodko smile
                • agnes_nyc Re: City mini 4 04.06.11, 16:21
                  no i stalo sie zamowilam fiolet - heheh

Iza dodatkowo mnie nakrecilas hehehee
                  • lucyna_1980 Re: City mini 4 04.06.11, 16:41
                    No to kiedy wrzucisz fotki? smile
                    • agnes_nyc Re: City mini 4 04.06.11, 20:25
                      jak dotrze do mnie do Polski z USA

sklep juz wyslal wiec tylko siostra spakuje i wio do PL
                      • isabel_o Re: City mini 4 04.06.11, 21:49
                        Super! Twoja niunia bedzie w nim slodko się prezentowacsmile Gyby moja corcia byla wozkowa to też bym go kupila. Ale jak moja byla mala to nie mialam jeszcze swira wozkowego. Buuu jaka szkoda bo teraz jestem ograniczona kolorystycznie. Jak to jest, że dziewczynki moga uzywac wszystkich kolorow a chlopcy nie sad Dyskryminacja wink Aga jak już go dostaniesz to foty obowiazkowo wink
            • gaga-sie Re: City mini 4 04.06.11, 21:46
              Też od dziś mam 4 kołowy BJ mini i powiem, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Jeździ się b.wygodnie, a amortyzacja jest faktycznie odczuwalna. Nawet nie przeszkadza mi ta rączka dziwna, podbijanie z pewnością nie takie jak w MB, ale całkiem przyzwoite. I wkładka od p. Helenki jak ulałsmile
              • babeth Re: City mini 4 07.06.11, 14:10
                Jak sprawuje się ten czarny wózek w upalne dni?
                • tygisek Re: City mini 4 07.06.11, 15:28
                  u nas czarne mini spisuje sie w upaly superowo, maly, mimo ze dzieckiem potliwym jest, wcale sie w nim nie poci, ani z wkladka ani bez wkladki, przy prazacym sloncu zaciagam mu budke (sam chce), pod budka nie robi sie sauna...nie jest to wozek, ktory wykorzystujemy do dlugich spacerow, ale zdarzylo sie juz kilka razy ze maly w nim spal podczas upalow, genialna sprawa to siatka wentylacyjna+buda zaciagnieta na maxa, pod taki "zestaw" rowniez z ciekawosci schowalam sie na chwile i bylam zaskoczona (bardzo pozytywnie) przyjemnym zacienionym przewiewnym wnetrzem wozka, nie dziwie sie, ze maly tam slodko spal no i wogole sie nie spocil. Acha, no i jeszcze na koniec dodam, ze maly przybiera najrozniejsze pozy w mini smile ma tam na tyle miejsca, zeby uskuteczniac swoje wiercipiectwo, gdyby bylo mu goraca pod czarna buda raczej nie chowalby sie caly pod nia, lacznie z nozkami, bo on wogole nie lubi jak mu goraco, nie ucieka mi z wozka, wrecz sie sam do niego pakuje
                  • lucyna_1980 [...] 08.06.11, 10:34
                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                  • dziustynka Re: City mini 4 07.07.11, 00:26
                    Kobitki, czy któraś z Was szczęśliwych posiadaczek CM 3 czy 4 (chyba to samo) mogłaby mi zmierzyć rozstaw tylnich kół? Od koła do koła. Nie zmieściłam się Murą w pobliskim sklepie, która na bank jest szersza, ale zawsze warto sprawdzić.
                    • saras-wati Re: City mini 4 07.07.11, 08:08
                      nie mam już mini, ale rozstaw był ok. 62 cm...o ile dobrze pamiętam
                      • adusia_g_s Re: City mini 4 12.07.11, 13:12
                        Dziewczyny czy któraś z Was wie kiedy będą inne kolory tego wózeczka?? coś obiło mi się że sierpień. Ale czy to pewne? i jeszcze jedno jakie jest w końcu to maksymalne obciążenie? bo są sprzeczne informacje w necie, zalezy gdzie się czyta.
                        • agnes_nyc Re: City mini 4 12.07.11, 13:30
                          nie wiem skad masz takie informacje ze maja byc w sierpniu

bo ja jako dystrybutor Baby Joggera takich nie mam i wiem ze 4 kolowych w sierpniu nie bedzie maja byc tylko trojkolowe - w kolorze purple i black

co do 4 kolowych to nie licz w tym roku na inny kolor - bo 4 kolowe to juz reszta na rynku importer sprzedal i nie posiada juz na stanach magazynowych
                          • adusia_g_s Re: City mini 4 12.07.11, 13:37
                            to może pomyliłam z tymi 3 kołowcami. a jak z tym maksymalnym obciążeniem??
                            • agnes_nyc Re: City mini 4 12.07.11, 13:42
                              city mini ma do 22 kg

na poczatku importer podal ze do 15 kg ale pozniej zdementował ta informacje przynajmniej mi
                              • saras-wati Re: City mini 4 26.07.11, 13:53
                                nie wydaje się Wam ten wózek trochę pokraczny? mam wrażenie, że trójkołowy był ładniejszy...w ogóle to buggster ma fajne rozwiązanie, bo można mieć i taki, i takismile no i zimą pompowanewink
    • saras-wati pomocy 26.07.11, 15:53
      tak czułam, że za pięknie być nie może...słuchajcie, nie mogę złożyć wózka...coś mi się blokuje w środku...nie chcę na siłę...miałyście problemy z tym systemem składania? może ciężko vhodzi, bo jeszcze się nie wyrobił?

jak mnie to denerwuje...
      • saras-wati Re: pomocy 26.07.11, 16:14
        zlokalizowałam problem, tylko jak go rozwiązać? system składania jest oksmile to mnie cieszy! problemem jest usztywnienie razem z tym metalowym prętem, jakoś dziwnie w trakcie składania blokuje mechanizm...

macie jakieś pomysły, co z tym zrobić?

btw, dlaczego mnie takie rzeczy spotykająsad już wiem, to kara za pozbycie się swiftasuspicious
        • pomilak1 Re: pomocy 26.07.11, 17:22
          Saras Ty jesteś niemożliwa z tymi wózkami big_grin tongue_out oj pamiętam pierwsze nasze maile hehehe wciągnęło Cię forum na maksa! pamiętaj o mnie jak będziesz CM sprzedawała no chyba że to nastąpi bardzo szybko to znowu nie będę miała pasażera sad tongue_out
          • saras-wati Re: pomocy 26.07.11, 17:26
            będę pamiętaławink a szybko mam nadzieję to nie będziebig_grin
            • dima1312 Re: pomocy 26.07.11, 18:29
              Aga a co tam nie styka? Składa sie bardzo lekko nic nie powinno zahaczac
              • afroddytta Re: pomocy 26.07.11, 18:40
                Dziewczyny skoro majstrujecie przy wózkach to mogłybyście mi zmierzyć tę oryginalną wkładkę do oparcia, plisss
                • saras-wati Re: pomocy 26.07.11, 19:35
                  dima, no właśnie wiem, że to powinno lekko chodzić...na razie poprawiłam tą dyktę i ten metalowy pręt...a właśnie, jak Ty go masz włożony? i składa się teraz oksmile zobaczę jutro po spacerze...

wyglądało to tak, jakby część oparcia(od spodu, gdzie są te klamry)zahaczała o takie metalowe 'coś' i nie pozwalała na całkowite złożenie wózkauncertain nie wiem, czy zrozumiesz, o co mi chodzi, ale nie potrafię tego wytłumaczyćsad

afroddytta, mogę Ci to zmierzyć jutro, ale o ile dobrze pamiętam, abigail zamieszczała wymiary tej wkładki na forum; tam, oprócz tej dykty-wkładki jest taki metalowy pręt...
                  • dima1312 Re: pomocy 26.07.11, 19:43
                    Aga musisz pare razy złożyć i rozłożyć i wejdzie na swoje miejsce ja miałam raz przy rozkladaniu nawet chciałam wysyłać do Niemiec! Ale wami żyło samo i już sie wiecej nie powtorzylo,te składkę zmierze wieczorem
                    • saras-wati Re: pomocy 26.07.11, 19:48
                      dziękismile no właśnie tak zrobiłam i na razie oksmile

a słuchaj, bo nie wiem, czy dobrze to wszystko powkładałam tam - pręt metalowy jest 'rogami' w dół i pod wkładką, czy bardziej ma ją 'otulać'?
    • francais-m czy można przełożyć koło? agnes? 28.07.11, 16:33
      Witajcie!
      Może któraś z Was orientuje się (agnes - z tego co zrozumiałam Ty masz dostęp do obu wózków?) czy można przełożyć jedno koło przednie z BJCM 4 na przód BJCM 3 (zrobić zamiast podwójnego koła z przodu - pojedyncze). Jeśli się da to jak ze stabilnością i amortyzacją? Byłabym ogromnie wdzięczna za foto. (Cały czas chodzi mi po głowie myśl że w BJCM 3 lepiej sprawowałoby się koło pojedyncze, w szczególności na nierównościach, no i plus za zajmowanie mniej miejsca po złożeniu). Dzięki za pomoc!
      • agnes_nyc Re: czy można przełożyć koło? agnes? 28.07.11, 21:29
        jutro sprobuje pokombinowac bo nie wiem - zdjecia nie zrobie bo mam awarie aparatu
        chociaz nie mysle aby byl stabilniejszy z pojedynczym kolem
        • francais-m Re: czy można przełożyć koło? agnes? 29.07.11, 14:35
          dzięki smile czekam więc na efekty
          • dziustynka Terkoczące kółka? 31.07.11, 23:40
            Podpowiedzcie proszę, czy w mini 4 kółka terkoczą? A czy przypadkiem nie czuć drgań na rączce? Tak porównując do zappa xtra?
            • dima1312 Re: Terkoczące kółka? 01.08.11, 00:19
              wiesz do Zappa to go nie ma co porownywać,Zapp to taki mini wozeczek i rozdygotany,a B.J.mini jest bardzo stabilny i większy nic nie dygocze tylko kiepsko podbija ale to kwestia gustu
              • dziustynka Re: Terkoczące kółka? 01.08.11, 10:45
                Tak, porównywać nie wypada wink ale akurat zappem się przejechałam i raczej mini bliżej do niego niż do czołga mury. Także tak chciałam poglądowo, dzięki!
                • sylki Re: Terkoczące kółka? 01.08.11, 11:06
                  jeździłam i jednym i drugim, no cóż zappa w życiu bym nie kupiła, bo ten terkot doprowadzał mnie do szału. Już buggster był zdecydowanie lepszy nić zapp, bo koła nie terkotały.
                  • dziustynka Re: Terkoczące kółka? 01.08.11, 11:16
                    Ok, ale już nie roztrząsajmy tutaj sprawy Zappa, bo to wątek o Mini smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka