mme_marsupilami 22.06.11, 16:55 Szukając wózkowej inspiracji, natknełam sie na taka gamę kolorystyczną: www.bebeconcept.com/achat-chicco-trio-living-white-label-pas-cher-poussette-combine-xml-255_307-5234.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygisek Re: Biały wózek 22.06.11, 21:33 ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje, ale dla mnie to sa prawdziwe maszkarony.....o ile sama biel jest nawet ok (pewnie pieknie wygladalyby na plazy w Malibu albo na jakims Lazurowym Wybrzezu), ale te srebrne wykonczenia w chicco - kojarza mi sie ze strojem kosmonauty z lat 70...no a te rozowe cosie na BBO....brrrrrrr........ Odpowiedz Link
1mzeta Re: Biały wózek 23.06.11, 00:09 U mnie jeździ biały- ale taki w stylu Jedo Bartatina. No i cała "wyprawka" w nim też biała z koronkami, falbankami etc- no przynajmniej na początku to białe było........ Nie moje klimaty. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Biały wózek 23.06.11, 11:01 W Mothercare UK ten Chicco razem z rownie bialym nosidlem kosztuje 699 funtow. Szok. BBOO mozna za to kupic z dodatkami. Do tego jakos Chicco raczej nie zasluguje na taka cene. Znalazlam jakas opinie, ze te srebrne wstawki to tak naprawde sa rozowawe. Tak czy siak jak dla mnie biala rama i biale wszystko, to za bialo. Chyba bardziej bym przezyla biala rame i szarawe pokrowce, albo szara rame i biale pokrowce. Kiedys Mamas and Papas sprzedawalo wozek Skoot. Mial biale ramy, ale szare kola i sprany wrzosowy kolor tapicerki. Ladny byl. A ten BBOO bialy w ciapy chyba jeszcze gorszy od Chicco. Odpowiedz Link
sylki Re: Biały wózek 23.06.11, 11:31 zurekgirl napisała: > > A ten BBOO bialy w ciapy chyba jeszcze gorszy od Chicco. Oba paskudne i w sumie w bugaboo nie podoba mi się ta biała rama z równie brzydkimi białymi kołami. Do tej tapicerki widzę cały czarny stelaż Teraz jest za "Krysiowo" haha, jeszcze białe kozaczki i białe futerko dla mamy i mamy piekną "Krysię" z jej pięknym wózeczkiem Odpowiedz Link
andzi-a233 Re: Biały wózek 23.06.11, 13:20 okropny i w ogóle nie praktyczny. Nawet za darmo bym go nie wzięła. Odpowiedz Link
sylki Re: Biały wózek 23.06.11, 22:15 andzi-a233 napisała: > okropny i w ogóle nie praktyczny. Nawet za darmo bym go nie wzięła. hmmmm ja za darmo bym go wzięła, ba nawet bym zapłaciła, ale rozsądne pieniądze. Bugaboo to klasa i nie ważne jaki ma kolor Odpowiedz Link
santa-1982 Re: Biały wózek 25.06.11, 11:51 Wg mnie ten BBO wyglada jak tandetny wozek dla lalek... Odpowiedz Link
cortinka Re: Biały wózek 24.06.11, 23:03 Ja też bym wzięła za darmo Wystarczy tylko zmienić tapicerkę na czarną i będzie super. Mam białe Volo (biały stelaż i tapicerka) z czarną budką i wkładką - całość wygląda super. Odpowiedz Link
cortinka Re: Biały wózek 25.06.11, 22:50 Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia: jak będą wyglądały te białe opony po pierwszym spacerze Odpowiedz Link
sylki Re: Biały wózek 26.06.11, 10:48 Okropnie, widziałam ten model na zdjęciach, więc nie za fajnie wygląda Widziałam też biały stelaż z czarnymi kołami, nie wiem, który wyglądał gorzej Odpowiedz Link