Dodaj do ulubionych

Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition

20.10.11, 00:42
Nowa kolorystyka będzie dostępna od grudnia no i tradycyjnie są juz zbierane pre-order
A wygląda tak:
www.amazon.com/Mountain-Buggy-Jungle-Runway-Collection/dp/B000EJ1I0S
Wg. mnie najładniejszy jest Cool Blue ale limitka Midnight nic nie przebije smile
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition 20.10.11, 01:27
      https://img36.imageshack.us/img36/3517/mbrunway.jpg
      • saras-wati Re: Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition 20.10.11, 07:06
        o nie, mi się to nie podoba...w urbanie, w przeciwieństwie do swifta, podobał mi się jednolity kolor tapicerkismile liczyłam, że pójdą w drugą stronę, czyli zrobią jednokolorowe tapicerki w swifcie, a nie dwukolorowe w urbaniesad
        • didis Re: Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition 20.10.11, 09:34
          Wg mnie ten jeden kolor akurat był taki sobie, ale to mi się nie podoba - poszli na łatwiznę...
          • saras-wati Re: Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition 20.10.11, 14:46
            Twój didis jest najładniejszy(uwielbiam brązowe wózki), ale poza tym limitkiem wolę jeden kolor wózka, bo prościej dobrać dodatki i ubrania dziecka, by się nie gryzłowink
    • emma301 Re: Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition 20.10.11, 10:23
      Bez rewelacji, chyba wolę obecną kolorystykę.
      I cały czas "choruję" na Midnight.... to mój króliczeksmile
      • sylki Re: Mountain Buggy Urban Jungle Runway Edition 20.10.11, 10:59
        A mi się podoba, bo właśnie swift mi podchodził ze względu na kolory tapicerki, a teraz i urban jest fajny. Choć nie powiem, że stare limitki i tak są najładniesze big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka