Dodaj do ulubionych

bee+ i rejestracja na stronie...

03.12.11, 11:22
Dziewczyny potrzebuję na szybko pomocy, jak jest wózek zarejestrowany to jak jest z tą gwarancją ? ja jako druga właścicielka ile będę mieć tej gwarancji?? jak mi zaczną "świrować" te kółka i nie będę miała gwarancji to M mnie chyba z domu wyrzuci:p
i tak już kręci nosem że dwa są w domu a ja chcę trzeci tongue_out
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 11:46
      Gwarancja w każdym przypadku dotyczy osoby która wózek zakupiła i w momencie kiedy go odsprzeda a jest tylko paragon to jeszcze ujdzie... ale jak jest wózek zarejestrowany to imiennie na dane osobowe i adresowe... i w razie czego możesz mieć problem bo nie nazywasz się Zosia Kowalska...
      Ale zastanawiam się czy w Bboo to nie jest jedna wielka ściema - bo rejestracja jest po to by przedłużyć gwarancję, ale tez po to by firma sama mogła odnaleźć klienta w razie konieczności powiadomienia go o awariach w wózku, wymiany części itd...
      A podczas ostatniej wymiany kół jakoś nikt z firmy nie próbował się ze mna kontaktować mimo, że w rejestracji mail jest podany i nr telefonu.... 6-tygodni musiałam upominać się o nowe koła...

Dla mnie ta rejestracja to jedna wielka ściema jeśli chodzi o kontakt z użytkownikiem - moim zdaniem potrzebny im adres mailowy, żeby mogli wysyłać reklamy.
      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 12:47
        Lucyna czyli co, uważasz że można śmiało kupić i być spokojną, że jak coś się stanie to gwarancja jest?wg mnie jest okazja, nowego sobie nie kupię więc szukam czegoś fajnego używanegosmile
        • saras-wati Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 13:22
          Ja mam z nowymi kółkami i wszystko z nimi jest ok(odpukuję, by nie zapeszyćwink) - zapytaj właścicielki czy to są już te nowe kółka? Jeśli nie, to póki wózek do niej należy, niech zamówić Ciwink A skoro nie będziesz mieć gwarancji, to potarguj się trochęsmile)

Ja ten wózek uwielbiam! W ogóle kolejny tydzień jestem pod wrażeniem tego siedziskasmile
          • lucyna_1980 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 13:56
            sama nie wiem... jeśli jest już po wymianie kółek to niech Ci pokaże ten dokument który był dołączony do dostawy z datą ich wymiany... bo wygląda na to że teraz z tymi kołami jest już wszystko OK. Jeżeli to Ci da, to tak jak pisze saras, wózek jest zarejestrowany więc dla Ciebie już jest bez gwarancji więc o cene sie targuj...
            • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 14:45
              kurcze dziewczyny, to ta aukcja allegro.pl/bugaboo-bee-plus-jak-nowe-i1967883236.html nie wiem czy wymieniała kółka, twierdzi że się nie blokują i jak się zaczną to że gwarancja to obejmuje. Wiecie na wózku mi aż tak bardzo nie zależy akurat w tym momencie bo tak na prawdę potrzebuję go na wiosnę. Stanęło na 1700zl z wysyłką ale z jedną budą. Nie wiem co mam robić bo to dla mnie i tak kupa kasy uncertaina jak coś się zacznie dziać z tymi kółkami a serwis nie będzie chciał mi tego wymienić w ramach gwarancji to chyba się zapłacze uncertain
              napiszcie mi co o tym sądzicie,może odpuścić i czekać na inną okazję, w sumie do wiosny jeszcze sporo czasu.
              • lucyna_1980 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:02
                Wiesz co ...za 1700 to chyba żadna okazja, zapytaj didis za ile chce swojego sprzedać ??? o ile się nie rozmyśliła....
                • dziustynka Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:12
                  Jesli za 1700 z nowymi kolkami to była okazja, wzięłaś? Forumki niestety drożej chcą.
                  • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:16
                    Lucyna ale tam siedzisko ponoć jest nie używane, kurcze no nie wiem co robić, z jednej strony kusi mnie ten wózek, z drugiej strony w sumie po co on mi teraz ....osz ale jestem złauncertain
                    • chubus Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:26
                      W ostateczności jak coś sie stanie z kolkami to ustal ze sprzedająca wczesniej naukowo, ze ona Ci zamówi. I sprawdź datę produkcji wózka. Te do września z automatu podlegają wymianie.
                      Ja wczoraj przygotowalam swój do lotusmile żółta wkladka, czarny spiworek, organizer i uchwyt na kubekwink młody sie w nim topi ale co tam i tak pewnie na lotnisku bedzie w nim Lisa siedziała a Lex w chuscie
                      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:28
                        wózek jest kupiony w kwietniu 2011 a używany ponoć od sierpnia2011 ale tylko sporadycznie.
                        Kurcze łamię się....
                        • chubus Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:44
                          Tez bym sie lamalasmile ja jakoś nie myślałam o tym wózku, kupiłam z potrzeby ( dobra, spodobał mi sie i to tylko wymowkawink) ale nie żałuje. All black jest śliczny, lekko sie prowadzi , przekładają siedzisko to duży atut i młody go lubi
                          • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 15:47
                            Asia no ja go chcę bo wydaje mi się że byłby uzupełnieniem tego kwietniowego stokke tongue_outtongue_outtongue_out ale cholernie się boję tej gwarancji uncertain no nic czekam na maila zwrotnego od Pani i zobaczymy smile
                            • saras-wati Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 16:02
                              nie możesz poprosić Pani, by od razu zamówiła kółka dla Ciebie? nawet już na Twój adres korespondencyjny?

Wg mnie to jest okazja, bo siedzisko jest nieużywane, a jeśli pani miała ten wózek naprawdę tylko kilka razy, to kupiłabym...w sumie na podstawie paragonu chyba należy Ci się gwarancja 2 lata, prawda?
                        • thea19 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 16:09
                          ten jest sporo tanszy allegro.pl/bugaboo-bee-stan-idealny-i1970847852.html
                          • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 16:12
                            thea ale to jest bee a ja chcę bee+ smile jestem na bieżąco z ofertami bee na all odkąd Saras kupiła i jest zadowolona a chubus kupiła all black i mnie nim zachwyciła tongue_out
                            • thea19 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 17:30
                              na fotce jest bee plus
    • mama1dawidka Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 17:30

1700 to wg mnie to duzo i zadna okazja...
      Ps a w bbo siedziska nawet po wypraniu jak nowe wygladaja
      Noi taka okazja to napewno nie raz bedzie

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
      https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 17:40
        thea ale w opisie jest że bee, też patrzyłam że fotka jest od bee+ i że taka cena, ale w opisie piesze że beeuncertain
        Napisała Pani że 1720 z wysyłką i dwiema budkami +folia p.deszczowa (ale ta chyba w zestawie jest ) i co mówicie że to żadna okazja??
        Sylki a Ty sprzedałaś swoje bee + z jakimś dodatkiem??pamiętam że pisałaś że wzięłaś za niego 1650zł ale z wysyłką??
        • thea19 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 17:50
          nie kazdy dodaje tego plusa, najlepiej zapytac sprzedawce czy to ten sam wozek co na fotce (bo prawidlowo to powinien byc, od zwyklego bee to on sie sporo rozni wizualnie)
          rok zakupu ma z 2010 wiec plusy juz wtedy byly.
          • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 18:11
            thea zapytałam, na razie cisza. Wiesz tylko to może byc tak jak ze skórą do stokke, że jest zdjęcie oryginału a w aukcji napisane że to jednak nie oryginał. Myślę że jak ktoś wystawia wózek na all to go chce sprzedać więc powinien o takich szczegółach pamiętać. No a ten malutki znaczek robi duużą różnicę w modelu wink
            Nadal nie wiem co robić, siedzę i kalkulujętongue_out a tu jeszcze wyjeżdżamy w góry więc kasa też potrzebnauncertain Mąż mi nie ułatwia decyzji i mówi "rób co chcesz" podśmiewając się pod nosem, że tak to przeżywam tongue_out tak wyliczyłam że przy 1720 z dwiema budkami to upust ponad 30% tongue_out
            • thea19 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 19:47
              ja za swojego zaplacilam 2150, wysylka byla w cenie. na tyle udalo mi sie stargowac u oliviera. wiosna chodzily po niecale 2 tysie. wozek drogi ale fajny smile
        • sylki Pomilak 03.12.11, 21:47
          Mojego sprzedałam za 1650 z wysyłką, czyli w sumie dostałam do kieszeni 1600 zł
          Nie była to dobra cena za wózek ok 4 miesięczny, ale też sprzedałam go bez niczego, czyli tzw golasa wink
          Ogólnie 1850 (chyba) chciałam za wózek z 2 budkami, parasolką, uchwytem, śpiworem. Chętnych nie miałam, więc zniżyłam cenę i wystawiłam bez dodatkówwink
          Budę rózową mam dalej, bo nie wiem czy nie kupię jednak Bee + all black big_grin
        • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 05.12.11, 15:58
          wrrrr jestem zła!odpisała mi ta Pani z tej drugiej aukcji że to jednak bee+ uncertain:/uncertain no trudno znowu przepłaciłam, mam tylko nadzieję że rzeczywiście jak mojego jutro odpakuję to będzie jak nowy tongue_outtongue_out ach no tak to jest jak się jest nakręconym tongue_outtongue_out
          • sylki Re: bee+ i rejestracja na stronie... 05.12.11, 16:14
            Tak mi też odpisała smile
            Ale ja i tak chce bee all black big_grin
          • thea19 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 06.12.11, 12:32
            i cene podniosla na 1,5tys
            • mama1dawidka Pomilak! 06.12.11, 13:37
              i jak dostalas juz te bee???? Jakie wrazenia?
              • pomilak1 Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 13:57
                Mam już od 2 godzintongue_outtongue_outtongue_out nie mogę się nim nacieszyć tongue_out a jeszcze Liwia nie chce spać i zaraz po starszaka muszę biec tongue_out jest cuuuudny!rzeczywiście jest jak nowy!!!nie ma ani jednej ryski na stelażu, kółka jak nowe, siedzisko też, no super! czarna buda zapakowana w pudełko, nawet nie wyjmowana!folia p.deszczowa tak samo! jestem zadowolona i nie żałuję zakupu!
                • womysia Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 14:42
                  ufff. cieszę się, bo to bee+ ode mnie kupione na all. fajnie, że się podoba. jest jak nowe, nie jeździłam nim praktycznie, bo dopiero co urodziłam i mamy mutsy 4rider z gondolą. bee+ jeździło w promenadzie, galerii mokotów i medicoverze big_grin

a ja dziś dostałam już moje bee+ all black i też jestem zachwycona!

także wszyscy szczęśliwi.
                  • pomilak1 Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 14:48
                    oż Ty! a ja ci na Pani w mailu pisałam tongue_outtongue_out jestem na prawdę zadowolonasmile trzeba było pisać że z forum to bym stresa o stan wózka nie miała smile jeszcze jakby się dało tą budę wymienić tongue_outtongue_out córcia w nim obecnie śpi tongue_out szkoda tylko że śpiwór od cameleona do niego nie pasuje sad
                    • womysia Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 14:56
                      weszłam na forum jak już było po twojej decyzji! big_grin

bardzo się cieszę, że ci się podoba. to fajowy wózek. właśnie bawię się takim samym tylko czarnym ;-P

budka - czekam na info od olivera i może uda się ją posłać mu i on wymieni na inny kolor - a ty chcesz ten różowy standardowy, czy limitowany blady róż?

śpiworek od cameleona nie pasuje? ja myślała, że one są uniwersalne, te bugaboo śpiworki?

sama się zastanawiam jaki śpiwór kupić, mam tylko ten malutki kokon do bee, ale nie lubię jak śpiwory mają polar w środku - bo się wszystko czepia - wolałabym taki wykończony w środku tkaniną - mylo strasznie ładne ma śpiwory - tylko nie wiem czy nie są za długie - kto ma mylo na forum?
                      • womysia errata - także -> tak, że ;-) n/t 06.12.11, 15:01

• pomilak1 Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 15:02
                        Chciałabym ten ostry różsmile czyli ten standardowy smile ja mam ten starszy typ śpiwora i on też ma polar w środku, zostawiłam go na wieszaku w przedpokoju i też już co nie co się do niego czepiłouncertain ale ja to traktuję tą rolką do swetrów z Ikeii smile
                        ten czarny bee też mi się podoba ale jak dla mnie sporo kasy kosztuje smile ten co mam mi stanowczo wystarczy smile zobaczę jak po spacerze smile
                        Mylo ma saras-wati ale nie wiem czy ma do niego śpiwór smile
                        • sylki Pomilak 06.12.11, 15:14
                          Ty lepiej maila odbierz wink
                        • womysia Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 15:19
                          napiszę w sprawie budki, jak oliver odpowie.

a co do śpiwora - to moje pierwsze dziecko, nie mam doświadczenia - jak to właściwie jest z tymi śpiworami - co to znaczy, że nie pasuje dany do danego wózka?
                          • saras-wati Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 16:24
                            Pomilak!! Gratulacjesmile Czyż to nie cudowny wózek???? A to siedzisko?

Ja na Twoim miejscu brałabym żółtą budkę i blady różsmile Ta żółta z tym wózkiem, wygląda cudownie - prawdziwa pszczołabig_grin
                            • pomilak1 Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 18:40
                              no i już po pierwszym spacerze, prowadzi się super, podbija też ale kurde coś mi dzwoni po prawej stronieuncertain fakt jak wjechałam do galerii to tego nie było słychać, jak jechałam po asfalcie to też nic ale jak wjechałam na kostkę to ewidentnie prawa strona stuka/dźwięczy. Czy to jest własnie ta wada fabryczna?bo kółka się obracają baaaardzo płynnie i wózek jeździ super,ale chyba ta sprężyna albo stelaż taki odgłos wydająuncertain
                              Saras siedzisko super, no mam czerwoną budę i czarną nową, nieodpakowaną którą chciałabym wymienić albo sprzedam i kupię różsmile
                              • womysia Re: Mam!mam!mam! :):):) 06.12.11, 19:07
                                pomilak, może nie jesteś przyzwyczajona do dźwięków z rączki się wydobywającej? przez ten mechanizm wysuwu rączki zawsze jest tam lekki stukot - ten nowy czarny bee też mi stuka w rączce. obawiam się, że to taka już uroda tych wózków.
                                • sylki też się do tego wniosku skłaniam 06.12.11, 19:24
                                  tylko, jeden mi dzwonił po prawiej stronie, a drugi po lewej haha.
                                  Nie wiem czy kupię all black w związku z tym, bo jak lekkie stukanie w stokke wytrzymuje, bo jest to głuchy stukocik, tak cholera dzwonienia w bee nie mogłam zdzierżyć uncertain
                                  • womysia Re: też się do tego wniosku skłaniam 06.12.11, 20:15
                                    no, all black też dzwoni, ale ja tam się przyzwyczaiłam, kocham bee nawet z dzwonieniem tongue_out
                                    • womysia Re: też się do tego wniosku skłaniam 06.12.11, 21:47
                                      dzwoni, dzwoni, ale jaki jest fajny! smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/YpdFiBLokJZ6bqsYgB.jpg
                                      • sylki napiszę ci krótko 06.12.11, 21:51
                                        spadaj tongue_out
                                        to ja się tu biorę i bronię rękami i nogami przed kupnem, a ty mi foty wklejasz, no paskuda
                                        big_grin
                                        • chubus Re: napiszę ci krótko 06.12.11, 21:54
                                          Hehe Sylki powysylam Ci maile z moim czarnulkiem z żółta wkladka z podróżysmile
                                          • sylki Re: napiszę ci krótko 06.12.11, 22:03
                                            powysyłaj big_grin nie mogę się doczekać big_grin

Chubus kochana, czy z tobą w stanach będzie jakiś kontakt? Mailowy najlepiej smile
                                            • chubus Re: napiszę ci krótko 06.12.11, 22:22
                                              Mailowy jak najbardziej. Na forum mnie nie bedzie ale maile odbieram bez ograniczeńsmile
                                              • sylki Re: napiszę ci krótko 06.12.11, 22:41
                                                tego gazetowego też?
                                                czy masz jakiś konkretny, bo ja może bym romansa miała, o ile będziesz mogła mi pomóc oczywiście wink
                                                • chubus Re: napiszę ci krótko 06.12.11, 23:25
                                                  wysłałam Ci maila ale gazetowego tez odbieram bo mam przekierowanie
                                                  • sylki Re: napiszę ci krótko 06.12.11, 23:34
                                                    odebrałam, dzięki wielkie smile
                                      • dziustynka Re: też się do tego wniosku skłaniam 06.12.11, 21:59
                                        Swietny! A jak się Womysiu sprawdził patent z gondolka bodajże Toro?
                                        • womysia Re: też się do tego wniosku skłaniam 06.12.11, 22:04
                                          dziustynko, sam patent OK, ale jednak bee+ dla niemowlaka na polskie chodniki - słabo. po pierwszym spacerku jak synek miał tydzień zamówiłam mutsy 4ridera na pompowanych kołach z gondolą big_grinbig_grinbig_grin nie mogłam patrzeć jak mu się głowa trzęsła. także gondolka na bee+ była użyta raz i potem jeszcze u dziadków do drzemania tongue_out

natomiast nie wyobrażam sobie zakupów, wizyt u lekarza czy wypadów do znajomych bez bee+! no i jak będzie większy, na wiosnę, spacerówka się sprawdzi, dziecko > 6 miesięcy to spokojnie można wozić.
                                          • pomilak1 Re: też się do tego wniosku skłaniam 07.12.11, 09:05
                                            Moja Liwia ma niecałe 5 i uważam że w śpiworze spokojnie mogłabym ją wozić w cieplejsze dni,niestety jak kupiłam bee+ to się pogoda u mnie zmieniła tongue_out ale do przedszkola i z powrotem jak znalazłtongue_out
                              • sylki no cóż :( 06.12.11, 19:22
                                Dzwoni ci ewidentnie stelaż na wysokości regulacji rączki sad
                                Ja z tego powodu miałam wymieniony stelaż, ale niewiele to dało, bo po jakimś czasie znów mi dzwonił, choć nie tak jak ten pierwszy.
                                Na płaskim jeździł jak bajka, po kostce wrrrrrr, szlag mnie trafiał sad
                                • pomilak1 Re: no cóż :( 06.12.11, 21:02
                                  tak dziewczyny, macie rację, niestety to dzwoni stelaż a dokładnie część do regulacji. Jak wsunęłam rączkę całkowicie to była cisza, a jak wyciągnęłam to zaczęły pojawiać się dźwięki.
                                  Sylki na razie jestem wózkiem zachwycona dzwonienie mnie trochę wkurza ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia. Mam nadzieję że mi taka wada nie obrzydzi wózka tongue_out a no i jeszcze koszyk mi się taki mały i płytki się wydaje ale to może po przesiadce z dużego kosza z xq i mega kosza z cameleona tongue_out
                                  • sylki Re: no cóż :( 06.12.11, 21:08
                                    no mi przeszkadzało strasznie, po wymianie na nowy stelaż było mniej ale jako ze ja mam fioła na tym punkcie, to nie mogłam tego słuchać, no ale u mnie to było niezależne od tego jak wysoko jest wyciągnięta rączka uncertain

Kosz jest pojemny, zwłaszcza, ze mozesz podniesc siedzisko do góry i pakowac big_grin
                                • chubus Re: no cóż :( 06.12.11, 21:13
                                  Moj all black na razie cichutki ale jeszcze nie wyjechał w terensmile ale juz za chwileczke, juz za momenciksmile
                                  • pomilak1 Re: no cóż :( 07.12.11, 09:10
                                    kosz może i pojemny ale czy te paseczki które go utrzymują wytrzymają spore zakupy??boję się sprawdzić uncertain no te dzwonienie jest wkurzające może się przyzwyczaję bo reszta dla mnie jest genialnasmile
                                    a i jeszcze jedno ten pas krokowy jest jakoś dziwnie blisko przyszytyuncertain czy większe dziecko się zapnie bez problemu?
                                    Saras a u Ciebie coś dzwoni?bo Ty masz nowy smile
                                    • sylki Re: no cóż :( 07.12.11, 09:28
                                      Kosz spokojnie wytrzyma smile
                                      Liwke w pas zapinałam bez problemu, zresztą sama sprawdź na swoim młodym smile
                                      • pomilak1 Re: no cóż :( 07.12.11, 12:09
                                        no muszę dziś zrobić podejście żeby go zapakować bo wczoraj królem był zygzak i złomek także wózki mamuśki go nie interesowały tongue_outtongue_out
                                    • saras-wati Re: no cóż :( 07.12.11, 18:32
                                      nie dzwoni...mam rączkę raczej niżej, ale też i równe dosyć chodniki..pewnie na wybojach będzie dzwonić? nie wsłuchiwałam się wcześniej, a teraz też z racji pogody tak często nim nie jeżdżęwink
                                      • pomilak1 Re: no cóż :( 07.12.11, 20:32
                                        kurcze no to nie wiem co robić sad wiesz on mi nawet dzwoni od czasu do czasu jak jadę po płytkach na korytarzu uncertain jak rączka jest na maksa wsunięta to nic się nie dzieję ale jak wysunę (wolę wyżej rączkę) to zaczyna się dźwięczenie uncertain no i dziś jeszcze usłyszałam że mi te sprężynki tak "pykają" uncertain wiem może dziwna jestem, ale wiedząc jakie problemy są z bee wsłuchuję się w każdy jego odgłos uncertain
                        • saras-wati mylo 06.12.11, 16:22
                          mylo mam, ale nie mam śpiwora, bo nie ma na razie limonkisad Ponoć te śpiwory są super i starczają na długo, więc mniemam, iż są większe, ale może jakoś przemyślane, że takim maluchom, jak Twoje było wygodniesmile)
                          • womysia Re: mylo 06.12.11, 16:53
                            saras, dziękuję! kolory śpiworów mylo są świetne - podoba mi się fiolet, limonka i khaki big_grin mój malec rośnie w zastraszającym tempie, zaraz będzie ważył 8 kg, więc na wiosnę myślę, że standardowy śpiworek będzie potrzebny - martwię się tylko jak będzie taki śpiwór mylo wyglądał na bee+ - jak myślisz?
                            • saras-wati Re: mylo 06.12.11, 17:04
                              myślę, że dobrze, bo bee ma wysoko podnóżek, więc nawet, jeśli będzie dłuższy, to nie będzie zahaczał o koła; Zastanawiam się tylko, jak montowałoby się go? Buda mylo jest wpuszczana w kopułę siedziska, a w bee jest zahaczana? Trzeba byłoby kogoś z Krakowa pomęczyć, aby podjechał do 4 kidswink

a ten fiolet, to pinik mówiła, że w bordo wpada - w sumie nazywa się plum puddingwink dla mnie absolutnym faworytem jest limonkasmile
      • lucyna_1980 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 20:06
        Jeśli ktoś dba o ten wózek to on wyglada jak nówka, mój jest z września 2010, siedziesko ma przykryte wkładka więc wyglada jak nowe- nie było ani razu prane, buda tesz idealne - nie była prana i nie wymaga prania, a na kołach mało widać zużycie i jak bym Ci pokazała mój wózek to też bym Ci mogła wmówić że to nówka...także z przymrużeniem oka...
    • kornnella Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 20:17
      A to czasem nie jest ta sama aukcja za 1,7 tys ale z dwiema budkami?
      allegro.pl/bugaboo-bee-plus-jak-nowe-i1975491079.html
      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 20:33
        Lucyna nawet nie gadaj, bo właśnie go kupiłam uncertain
        Kornella no właśnie go kupiłam.
        Wiadomo że ja chciałam jak najtaniej kupić a ta Pani jak najmniej stracić także tyle wynegocjowałam a w tym nie jestem za dobra uncertain
        • kornnella Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 20:37
          Gratulacje big_grin miałam na bee bardzo ochote jak jeszcze nie było tych +. A z kobietką sie dogadaj co do tematu ew serwisu, no chyba ze Ci prześle paragon
          • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 20:46
            Kornella no kobitka spoko, umówiłam się że jak coś to zamówi mi te kółka smile mężowi nic nie mówię że tam się coś może popsuć bo chyba by padł ze śmiechu że tyle za wózek i jeszcze się obawiam że coś może nie grać tongue_out ach teraz mam mieszane uczucia czy dobrze zrobiłamtongue_out
            • magdashero Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 21:04
              gratulacje pomilak! tylko kurcze nie rozumiem czemu nie teraz stokke a na wiosnę w kwietniu bee, teraz raczej za wiele nim nie pojeździsz, bo dzieć i mały i zima idzie...
              ale ja nie obiektywna jestem bom zaślepiona miłością do xplory po kilku spacerach i nawet wciąganiu go na 2 piętrobig_grin
              • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 21:10
                Magda bo nie miałam 3000 na stokke tongue_out a na wiosnę sprzedam xq i cameleona i jak dobrze pójdzie to w kwietniu będziemy jeździć różowym stokke smile a jak mi podpasuje bee+ to już taki zestaw sobie zostawię , no może jeszcze swifta dokupię żeby na zimę mieć tongue_outtongue_outtongue_out
                • lucyna_1980 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 21:44
                  Oj, nie zakładaj że będzie coś nie tak... w końcu opis na aukcji powinien być zgodny z prawdą więc zakładaj że tak jest. Niech zamówi koła i bedzie OK. Może być tylko jeden problem ja ostatnio żeby dostać koła musiałam odesłać cały wózek, więc może ona niech doprowadzi te sprawy serwwisowe do końca i wyśle Ci sprawny wózek
                • magdashero Re: bee+ i rejestracja na stronie... 03.12.11, 21:54
                  haha ja też nie miałam! początkowo tylko 1500 i tak suszyłam głowę mężowi że miał mnie dość i dołożyłbig_grin
                  • sylki Magda!!! 03.12.11, 21:56
                    Czy twoje dzieci i ty zdrowi już? Kurcze ja chce na spacer z tobą i nawet WK ściągnę co by nasze wózki się kolorystycznie różniły big_grin
                    • magdashero Re: Magda!!! 04.12.11, 15:37
                      Sylki zdrowi to my nie jesteśmy ale bez gorączki więc na krótkie spacery wychodzimy, ale po niedzieli na pewno na spacer się umówimybig_grin. Natan od poniedziałku do p-kola idzie także tylko ja z Midią jeszcze zdychamy, kurde już nie mogę się doczekać wypadu do miastabig_grin
                  • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 10:41
                    Magda ale ja miałam 0zł smile za bee+ zapłacił M, 2 miesiące temu kupiłam cameleona więc kasy brak tongue_out
                    Lucyna Pani twierdzi że była tym wózkiem kilka razy w galerii a zmienia bo chce all black,ponoć z kółkami nic się nie działo/dzieje. Jak coś się zacznie dziać to mi zamówi na mój adres, mam nadzieję że wszystko będzie ok i we wtorek już będę nim jeździć po mieszkaniu :p
                    no i wolałabym różową i żółtą budę a nie czarną i czerwoną no ale trudno tongue_out może któreś się znudzi żółta i się wymieni tongue_out
                    • sylki Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 11:08
                      Różowa jest piękna big_grin
                      i mam nadzieję, że będę mieć jeszcze all black mimo wszystko wink
    • misiunia22.0 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 11:22
      Gratulacje nie wytrzymałas heh ale jesyem tego zdania co dziewczyny dla takiego maluszka lepiej było pozbyc sie xq i tak w gondoli juz bardzo króctko pojezdzi i dołozyc i miec xplory. No ale chętnie sie przejade bee mimo ze nie robi az takiego wrazenia juz na mnie;p tzn mam dzikusa co by go napewno rozniósł;p
      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 16:06
        Misiunia tylko nic mamie nie mów, bo mojej powie tongue_outtongue_out a gondolą na pewno będziemy jeszcze ze 2 miesiące jeździć (przynajmniej) bo mała ją bardzo lubi, zresztą w domu też w niej śpi, a xplory i tak na wiosnę będę mieć smile M kazał wybrać coś na urodziny to wybrałam smile mam nadzieję że będę zadowolona, a jak nie to na wiosnę sprzedam smile
    • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 16:07
      didis a jaki kolor budki masz?
    • misiunia22.0 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 18:02
      heh to jak mój na rocznice pyta co chce heh no przeciesz jasne co;p no i w sumie ok bo kazdy zadowolony a on dodatkowo bo mysliec nie musi;p a powiempowiem ty mnie wkopałas;p żartuje ale dasz sie przejechac;p tak z czystej ciekawosci po ogólnie mi sie podoba choc szału nie ma jak dla mnie;p to kiedy go dostaniesz??
      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 18:12
        no babka wysyła go w poniedziałek więc we wtorek powinnam go mieć smile
        mnie się on zawsze podobał, nawet przy Kubie go chciałam ale jakoś nigdy kasy nie było a jak już była to mi się wydawało że Kuba już za duży na niego tongue_out teraz Liwia jeszcze mała więc spełniam "króliczki" które mi nie były dane przy młodym tongue_out
        • saras-wati Re: bee+ i rejestracja na stronie... 04.12.11, 18:25
          wg mnie to dobrze, że go dla małej kupiłaś - ja np. już z wielu funkcji przy dwulatce nie skorzystamwink a ten wózek jest super rośnie z dzieckiem, jak manducabig_grin
    • misiunia22.0 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 07.12.11, 11:15
      heh to wszytko jasne czemu cie na mikołaju nie było;p bawiłas sie nową zabawka;p heh no ale co to za chwalenie bez fot;p czekamysmile oczywiscie z modelką jak zwykle;p
      • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 07.12.11, 12:08
        oj nie nie nie, na mikołaju mnie nie było bo byłam w przedszkolu tongue_out a bee jeszcze wtedy się grzał w bagażniku DHL'a tongue_outtongue_out a jeszcze jakbyś mi smsa puściła że będziesz to bym tam przyszła tongue_out
        • misiunia22.0 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 07.12.11, 12:17
          tak tez myslałam smile a poza tym spieszyłam sie zeby miasto obleciec i w koncu prawie na styk dotarłam do przedszkolasmile juz nie mowiac o naszej super komunikacji naczekałam sie jak głupia w koncu z centrum poszłam pieszo;p i miałam nogi gdizessmile nie gadaj daj foty;p
          • pomilak1 Re: bee+ i rejestracja na stronie... 07.12.11, 13:08
            na szybko smile https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2971247,2,1,DSC-0118.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka