Dodaj do ulubionych

Britax B Dual

11.02.12, 18:15
Witam serdecznie po przerwie. Wróciłam do pracy i się zaczęło. Mam pytanie do użytkowniczek Britax B Dual (jeśli takie są) Czy w waszych wózkach pasy tez są takie krótkie? Czy to ja czegoś nie umiem zrobić aby je przedłużyć? Moja Luda ma 8 m-cy i w kombinezonie nie mogę jej zapiąc a o mojej 2 latce juz nie ma w ogóle mowy. Kurcze mogłam kupić Baby Jogger City Mini Double. A właśnie na angielskim e bay znalazłam taki wózek jak mini ale napisane jest Baby Jogger Metro Double to chyba jakiś poprzedni model co?
Obserwuj wątek
    • gomilu Re: Britax B Dual 12.02.12, 20:07
      Chyba żadna z Was nie ma takiego problemu albo wózeczka ?
    • samantha_uk Re: Britax B Dual 13.02.12, 13:24
      Mam BJ Metro on sie rozni tylko tym ze sa czarne na czarnej ramie z kolorowymi paskami na budzie mam pojedynczy innej roznicy nie widzialam a kolezanka miala City wiec moglam porownac smile
      • gomilu Re: Britax B Dual 13.02.12, 14:03
        Musze powiedzieć ze ten czarny stelaż jest super tzn mnie się bardzo podoba. Całkiem inaczej prezentuje się wózek. Szkoda że u nas w PL nie ma takich.
        • samantha_uk Re: Britax B Dual 13.02.12, 14:07
          Kupowalam w czerwcu 2010r w kiddicare tez mi sie podobal no i mimo ze tyle ich jezdzi (BJCM) to jeszcze nie spotkalam takiego jak mam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka