Dodaj do ulubionych

Inglesima Zippy free

01.03.12, 22:14
Planuje kupić dla synka spacerówkę na wiosnę. W tej chwili jeżdzimy Emmaljungą City Cross, jest fajna ale bardzo duża. Poszukuję wózka z odwracanym siedziskiem i niezbyt dużego po złożeniu. Synek jest dość duży, w tej chwili kończy 5 miesięcy i ma ok 76 cm, waży 9kg.
Czy ktoś posiada Zippy Free i może coś o nim napisać? Biorę też pod uwagę Britaxa b-smart lub Joolza ale nie wiem czy on nie jest zbyt duży po złożeniu. No i Sola też mi się podoba ale chyba będzie miała za małe siedzisko. Może coś doradzicie?
Obserwuj wątek
    • raf.anna Re: Inglesima Zippy free 02.03.12, 11:43
      Do niedawna stałam przed takim samym problemem. Mój synek również ma 5 miesięcy. Mam obecnie wózek Joolz. Niedawno przesiedliśmy się do spacerówki i jest bardzo fajna, ale faktycznie wózek po złożeniu zajmuje dużo miejsca, więc szukałam czegoś z odwracanym siedziskiem co można zapakować do auta. Zippy Free odpadło z uwagi na dzieloną rączkę - nie wyobrażam sobie niemożności prowadzenia wózka jedną ręką. Brałam pod uwagę również Peg Perego Switch Easy Drive, ale zniechęciła mnie skłonność PP do rozchybotanych stelaży. Ostatecznie kupiłam Loolę Up. Przesyłka powinna dotrzeć tuż po niedzieli, wtedy będę mogła powiedzieć jak wypadnie zderzenie rzeczywistości z moimi oczekiwaniami smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka