Dodaj do ulubionych

JJ cole Broadway

22.06.12, 21:56
Czy ktoś widział, użytkował ten wózek www.youtube.com/watch?v=ua7JRYBA-eI&feature=fvwrel koleżanka jest nim zainteresowana, a w PL chyba nie znany w ogóle, ale może jednak ktoś zna?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 21:58
      Jak nie ma wink
      Jest pod nazwą coletto mateo, ten sam wózek, choć kolorystyka inna
      • calineczka793 Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 22:42
        Eee Sylki no stelaż podobny, ale chyba nic poza tym...inna buda, gondola, funkcja 360 - tego colleto nie matongue_out - a na tych funkcjach koleżance zależy właśnie - gondola i spacerówka w jednym oraz obrót 360 - jak dla mnie to inne wózki.
        • sylki Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 22:53
          jak nie ma 360 st
          www.youtube.com/watch?v=qONBCVx6wIA
          dla mnie to takie same wózki dokładnie ta sama funkcja, ta sama fabryka tylko JJ Cole ma bardziej na czasie tapicerkę ot co smile

calineczka793 napisała:

> Eee Sylki no stelaż podobny, ale chyba nic poza tym...inna buda, gondola, funkc
          > ja 360 - tego colleto nie matongue_out - a na tych funkcjach koleżance zależy właśnie
          > - gondola i spacerówka w jednym oraz obrót 360 - jak dla mnie to inne wózki.
          >
          • calineczka793 Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 22:58
            Zwracam honorsmile Popatrzyłam tylko na jeden wózek z tablicy i moim oczom ukazało się coś innego niż JJ...ale teraz faktycznie widzę, że to to samo...tzn. lepiej żeby sobie odpuściła ten wózek?
            • sylki Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 23:06
              a tego nie powiem, bo mi Coletto się podoba i jako wózek miejski jest lepszy od Graco, bosmile
              nigdy nie słyszałam by skrzypiał, a kilka po osiedlu jeździ bądź jeździło smile
              • pomilak1 Re: JJ cole Broadway 23.06.12, 07:43
                ja coletto też nie miałam i nie znam, ale po moim osiedlu kilka jeździ (różne modele) i wg mnie fajnie wyglądają nawet po dłuższym użytkowaniu.
                • afroddytta Re: JJ cole Broadway 23.06.12, 11:58
                  A czy to też nie to samo co mothercare spin? O spinie trochę średnich komentarzy widziałam, kilka też ofert ze sprzedażą praktycznie nowych wózków, więc nie wiem czy użytkownicy zadowoleni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka