calineczka793 22.06.12, 21:56 Czy ktoś widział, użytkował ten wózek www.youtube.com/watch?v=ua7JRYBA-eI&feature=fvwrel koleżanka jest nim zainteresowana, a w PL chyba nie znany w ogóle, ale może jednak ktoś zna? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 21:58 Jak nie ma Jest pod nazwą coletto mateo, ten sam wózek, choć kolorystyka inna Odpowiedz Link
calineczka793 Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 22:42 Eee Sylki no stelaż podobny, ale chyba nic poza tym...inna buda, gondola, funkcja 360 - tego colleto nie ma - a na tych funkcjach koleżance zależy właśnie - gondola i spacerówka w jednym oraz obrót 360 - jak dla mnie to inne wózki. Odpowiedz Link
sylki Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 22:53 jak nie ma 360 st www.youtube.com/watch?v=qONBCVx6wIA dla mnie to takie same wózki dokładnie ta sama funkcja, ta sama fabryka tylko JJ Cole ma bardziej na czasie tapicerkę ot co calineczka793 napisała: > Eee Sylki no stelaż podobny, ale chyba nic poza tym...inna buda, gondola, funkc > ja 360 - tego colleto nie ma - a na tych funkcjach koleżance zależy właśnie > - gondola i spacerówka w jednym oraz obrót 360 - jak dla mnie to inne wózki. > Odpowiedz Link
calineczka793 Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 22:58 Zwracam honor Popatrzyłam tylko na jeden wózek z tablicy i moim oczom ukazało się coś innego niż JJ...ale teraz faktycznie widzę, że to to samo...tzn. lepiej żeby sobie odpuściła ten wózek? Odpowiedz Link
sylki Re: JJ cole Broadway 22.06.12, 23:06 a tego nie powiem, bo mi Coletto się podoba i jako wózek miejski jest lepszy od Graco, bo nigdy nie słyszałam by skrzypiał, a kilka po osiedlu jeździ bądź jeździło Odpowiedz Link
pomilak1 Re: JJ cole Broadway 23.06.12, 07:43 ja coletto też nie miałam i nie znam, ale po moim osiedlu kilka jeździ (różne modele) i wg mnie fajnie wyglądają nawet po dłuższym użytkowaniu. Odpowiedz Link
afroddytta Re: JJ cole Broadway 23.06.12, 11:58 A czy to też nie to samo co mothercare spin? O spinie trochę średnich komentarzy widziałam, kilka też ofert ze sprzedażą praktycznie nowych wózków, więc nie wiem czy użytkownicy zadowoleni. Odpowiedz Link