Dodaj do ulubionych

Wózek w USA

16.07.12, 18:30
Jaki wózek polecacie dostępny w USA? Wózek ma być dla dziecka urodzonego w październiku. Nasz docelowych model jest taki ze dziecko rodzi sie w PL jesteśmy tu miesiąc a potem wylot do Stanów no i jestem w krople co kupić i gdzie...
Obserwuj wątek
    • chubabubba Re: Wózek w USA 16.07.12, 19:35
      Masiw w USA jest dostepna większośc wózków.Zalezy co potrzebujesz i co lubisz-duże koła?Przewozówka?Podwójny?Z gondolą? Ja większośc swoich wózków kupowałam w US(no dobrz,wszystkie poza all blackwink)jak chcesz to pisz tu,albo na sierpniowym.
      • agnes_nyc Re: Wózek w USA 16.07.12, 19:46
        ja bym kupila uppa baby w usa
        • pysia.78 Re: Wózek w USA 17.07.12, 03:12
          A ja mialam uppababy i nie polecam.Slabo sie podbija,beznadziejnie wykonczone(widac wszystkie spawy,szczegolnie z przodu),mala godola i ze slabym materialem.
          Ma za to fajna bude(siatka z tylu i dodatkowy daszek uv,duzy kosz,choc idzie przez niego rurka,fajne to,ze dziecko siedzi wyzej,dluga raczka,ale marna kolorystyka.
          A jesli chodzi o ceny,to mysle ze taniej w us.
          • agnes_nyc Re: Wózek w USA 17.07.12, 07:11
            pysia.78 napisała:

> A ja mialam uppababy i nie polecam.Slabo sie podbija,beznadziejnie wykonczone(w
            > idac wszystkie spawy,szczegolnie z przodu),mala godola i ze slabym materialem.
            > Ma za to fajna bude(siatka z tylu i dodatkowy daszek uv,duzy kosz,choc idzie pr
            > zez niego rurka,fajne to,ze dziecko siedzi wyzej,dluga raczka,ale marna kolorys
            > tyka.
            > A jesli chodzi o ceny,to mysle ze taniej w us.

ja prowadzilam model 2012 i jest super stare modele byly kiepskie
    • saras-wati Re: Wózek w USA 17.07.12, 09:13
      Ja kupiłabym bumbleride indie, który nie jest dostępny w Polsce lub Bugaboo Cameleona - pierwszego, bo kocham wózki terenowe i Indie wydaje się być idealny, a Cameleona, bo podoba mi się jego wygląd - we wrześniu wychodzi nowy model, może w USA będzie szybciej dostępny niż u nas?
      • pysia.78 Re: Wózek w USA 17.07.12, 12:57
        Ale w nowym modelu nie zmienili ramy,tylko buda ma moskitierei jest mozlwosc jej regulownia gora dol w spacerowce i kolory ram sa do wyboru,a pisalam o modelu z 2011
      • gniesia007 Re: Wózek w USA 18.07.12, 10:39
        Czy ten bumbleride indie to coś jak u nas MB UJ??
      • gniesia007 Re: Wózek w USA 18.07.12, 11:24
        Już poszukałam i doczytałam o tym wózeczku, nawet troszkę o nim pisałyście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka