Dodaj do ulubionych

Joolz- dodatkowa torba

27.01.13, 15:47
Dziewczyny, czy orientujecie się jaka torba mogłaby być zamontowana na stelażu nad przednimi kółkami Joolza, coś w stylu torby ze Stokke Xplory? Chodzi mi o coś takiego jak na zdjęciu z Joolzem na plaży mamydawidka w linku forum.gazeta.pl/forum/w,101614,128692886,128694293,Re_Joolz_DAy_kupilam_pomozcie_ktory_to_rok_.html?v=2.
Mamodawidka wyczytałam że masz tam Mutsy, jak ją przypięłaś tam żeby się trzymała? Potrzebuję takiego patentu właśnie na wakacje, jak wybierzemy się z dziećmi na jakieś większe wycieczki.
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: Joolz- dodatkowa torba 27.01.13, 15:58
      Ee to chyba kazda tak sie da zapiac
      Ona byla przymocowana do tej rurki ktora idzie
      Pod siedziskiem ta za ktora sie lapie do zlozenia
      A moze poprostu xl siate z joolza dokupisz jest duza smile
      Napewno wiecej wejdzie do noej noz do tej torby
      A o z mutsy to hehe akurat taka w bagazniku mialam
      I ona takie klipsy miala do zaczepienia na raczce
      Czyli obojetnie jaka torba zeby byla z zaczepami
      • paula2306 Re: Joolz- dodatkowa torba 27.01.13, 16:15
        O siatce XL myślałam, tylko wolałabym torbę, nie widać, co tam w środku jedzie smile Ta Mutsy Twoja to jak oryginalna do Joolza wyglądała, bo na foto kolor indentyczny jak wózek smile
        A właśnie tak z przodu zamontowana jak u Ciebie mi się podoba, w ogóle to wszystko przez Stokke, bo w nim mi się bardzo ta torba podoba. A jak mi się Stokke nigdy jakoś strasznie nie podobało, to naoglądałam się zdjęć na forum chyba Twojego i Sylki no i kurde ten różowy Stokke...no marzenie. Chyba muszę przestać czytać wózkomanię wink no do jasnej Anielki chyba mi się coś z mózgiem zaczyna robić big_grin
        • mama1dawidka Re: Joolz- dodatkowa torba 27.01.13, 17:23
          Wiesz stokke to bardzo fajny wozek
          Ale joolz jest raczej bardziej komplaktowy i zwinniejszy smile
          Noi trzeba miec duzy bagaznik
          smile
          • pomilak1 Re: Joolz- dodatkowa torba 27.01.13, 17:44
            Miałam stokke a potem joolza i teraz nie wiem którego bym wybrała big_grin Każdy ma swoje zaletysmile
            • paula2306 Re: Joolz- dodatkowa torba 27.01.13, 18:05
              U mnie Stokke jako jedyny wózek na pewno by się nie sprawdził. Mieszkam właściwie w centrum miasta, ale na dużym osiedlu domów jednorodzinnych, z jednej strony łąki, z drugiej niewielki lasek, w górę miasto, a w dół wieś smile Chodniki masakrasmile Na razie zobaczę jak Joolz sobie radzismile Ale jako drugi wózek pewnie byłby fajny. Ok, na razie muszę upuścić trochę ciśnienia, za dużo grubych wydatków w tym roku big_grin
          • paula2306 mama1dawidka 27.01.13, 18:08
            Właśnie oglądałam na All taką torbę Mutsy jak miałaś, fajne ma te zaczepy, chyba kupię jakąś torbę i dorobię do niej po prostu takie samesmile
            • mama1dawidka Re: mama1dawidka 27.01.13, 21:01

• paula2306 Re: mama1dawidka 27.01.13, 21:58
                Mam Joolza i mam ten kosz na dole na magnesy. Torbę wieszaną na rączkę muszę dokupić, ale nie Joolzowską, tylko taką bardziej "dla mamy". A to rozwiązanie jakie miałaś z Mutsy właśnie pasowałoby mi na wakacje, albo jakiś większy wyjazd, gdzie kosz pod wózkiem i torba zawieszana na wózku mogą nie wystarczyć smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka