Dodaj do ulubionych

wózkomania - level hardcore

30.03.13, 20:35
no i własnie wózkomania wkracza chyba na wyższy level.Czyżby to w przyszłosci była norma? Która w takim razie po "odwózkowaniu" dzieci kupi sobie pieska? tongue_out

klik
Obserwuj wątek
    • maria.szymanowska Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 20:41
      Ja pieska już mam, ale chyba by mi rękę odgryzł, gdybym próbowała go do czegoś takiego włożyć big_grin

---------------------------------------------------------------
      Marysia

Zapraszam na mojego bloga: mamygadzety.pl
    • majawrzosowa Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 20:41
      ja niesmile biedny terier, swoją drogą. yorki mają przekichane. albo je noszą pod paszką, albo w wózkach wożą.
    • annulka79 Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 20:56
      Heh... dziecko dawno odwózkowane a piesek to na pewno przekracza kilka razy dopuszczalną wagę w tym wózku że o miejscu nie wspomnę tongue_out
      Łeb by w tym wózeczku zmieścił wink
      • pysia.78 Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 21:32
        Standardowy widok w NY,to jest specalny wozek dla psow,do kupienia w sklepie z akcesoriami dla zwierzat.Ten to Akurat slaby model.Widuje duzo ciekawsze.
        • martuska1982 Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 22:04
          niemniej jednak hardcore. wink

Moja znajoma była w Rzymie i tam też widziała takie cudactwa, nawet nabyć chciała, ale cena wózeczka dla psa ją odstraszyła. wink
    • srebrno-listka Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 23:54
      Ja nie, a na pewno nie takiego. Dla mnie pies to zwierzę wielkości co najmniej owczarka niemieckiego... tongue_out
    • gosia_mrufka Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 00:25
      Moja psinka to tylko do przyczepy dla konia by się zmieściła smile Jak dzieci wyrosną to jeszcze jest opcja chodzenia bez dziecia. Mój jak mu naciągnę budę w XT to nawet nie wystaje, więc nikt by się nie zorientował gdyby faktycznie go tam nie było wink
    • sztucznamrowka Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 18:49
      Nie cierpię celebrytów. A ta kobitka lansuje się jak umie. Moja ocena - żenada.
      • martuska1982 Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 23:28
        ale chyba w Stanah tylko? o.O
        ja jej nie znam, z twarzy podobna całkiem do nikogo. tongue_out

dla mnie przynajmniej tongue_out
        • martuska1982 Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 23:29
          *Stanach - rety, to chyba przez tą bitwę na snieżki wieczorną porą w Wielką Niedzielę (niezły hardcore tongue_out)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka