martuska1982 30.03.13, 20:35 no i własnie wózkomania wkracza chyba na wyższy level.Czyżby to w przyszłosci była norma? Która w takim razie po "odwózkowaniu" dzieci kupi sobie pieska? klik Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria.szymanowska Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 20:41 Ja pieska już mam, ale chyba by mi rękę odgryzł, gdybym próbowała go do czegoś takiego włożyć --------------------------------------------------------------- Marysia Zapraszam na mojego bloga: mamygadzety.pl Odpowiedz Link
majawrzosowa Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 20:41 ja nie biedny terier, swoją drogą. yorki mają przekichane. albo je noszą pod paszką, albo w wózkach wożą. Odpowiedz Link
annulka79 Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 20:56 Heh... dziecko dawno odwózkowane a piesek to na pewno przekracza kilka razy dopuszczalną wagę w tym wózku że o miejscu nie wspomnę Łeb by w tym wózeczku zmieścił Odpowiedz Link
pysia.78 Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 21:32 Standardowy widok w NY,to jest specalny wozek dla psow,do kupienia w sklepie z akcesoriami dla zwierzat.Ten to Akurat slaby model.Widuje duzo ciekawsze. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 22:04 niemniej jednak hardcore. Moja znajoma była w Rzymie i tam też widziała takie cudactwa, nawet nabyć chciała, ale cena wózeczka dla psa ją odstraszyła. Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: wózkomania - level hardcore 30.03.13, 23:54 Ja nie, a na pewno nie takiego. Dla mnie pies to zwierzę wielkości co najmniej owczarka niemieckiego... Odpowiedz Link
gosia_mrufka Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 00:25 Moja psinka to tylko do przyczepy dla konia by się zmieściła Jak dzieci wyrosną to jeszcze jest opcja chodzenia bez dziecia. Mój jak mu naciągnę budę w XT to nawet nie wystaje, więc nikt by się nie zorientował gdyby faktycznie go tam nie było Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 18:49 Nie cierpię celebrytów. A ta kobitka lansuje się jak umie. Moja ocena - żenada. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 23:28 ale chyba w Stanah tylko? o.O ja jej nie znam, z twarzy podobna całkiem do nikogo. dla mnie przynajmniej Odpowiedz Link
martuska1982 Re: wózkomania - level hardcore 31.03.13, 23:29 *Stanach - rety, to chyba przez tą bitwę na snieżki wieczorną porą w Wielką Niedzielę (niezły hardcore ) Odpowiedz Link