Dodaj do ulubionych

Torba do wózka ????????

04.04.13, 14:06
Dziewczyny jak amacie fajna torbe do wozka pakowna zapinanana na zamek z boku z miejscerm na butelke . Kupilam dzieki forum skip hop i dla mnie to totalna porazka nie dosc ze mi sie odpina bo bokach jak cokolwiek wlozze to butelki po boku sie nie mieszcza maskara tyle kasy a takie ....... . Myslallam teraz o Pink Lining ale juz sama nie wiem ma byc w maire duza pakowna i zapinanana a nie na magnesy ktore wogle nie tzrymaja . Poradzcie
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Torba do wózka ???????? 04.04.13, 17:41
      ja mam tą JJ COLE MODE i dla mnie jest super!
    • wrzesniowa_panna Re: Torba do wózka ???????? 04.04.13, 17:52
      Ja mam skip hop i jestem zadowolona smile magnesy trzymają super smile
      Także nie pomogę ale pociesze ze używaną skip hop mozna dobrze sprzedać smile
    • agusia041 Re: Torba do wózka ???????? 04.04.13, 18:27
      Mam Babymel Amanda, jest wystarczająco pojemna a przy tym bardzo kobieca, fajnie wygląda zarówno na ramieniu jak i na rączce wózka smile
    • majowa_mamma Re: Torba do wózka ???????? 04.04.13, 22:37
      Ja mam Skip Hop ale Versę i jestem bardzo zadowolona. Często nawet jak wychodzę bez małego to torby nie zmieniam. Teraz chcę kupić jeszcze jedną Versę, tym razem jasną na lato.
      • nadi1984 Re: Torba do wózka ???????? 04.04.13, 23:08
        Mi niestety nie odpowiada skip jeśli ktoś pakuje pampersa i chusteczki to jest to super torba ale ja zawsze mam ciuszki sloiczki zabawki a tego ta torba nie dość że nie pomuesci to później nie można jej zapiac nie raz miałam całą zawartosc na podłodze no niestety dla mnie porażka. Napalilam się na ju ju be ale nigdzie nie mogę ich znaleźć wszystkie sa niedostępne sad(
        • kolkasia Re: Torba do wózka ???????? 04.04.13, 23:18
          a jaka jest najbardziej pojemna?
        • m7-7 Re: Torba do wózka ???????? 05.04.13, 07:35
          Model Versa (skip hop) jest duzą torbą, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie większej powiesić na wózek wink
          Z większych jest też Koo-di
    • sztucznamrowka Re: Torba do wózka ???????? 05.04.13, 08:20
      Ja mam Kees Sling Bag - czarną i jestem zadowolona. Miałam po drodze kilka toreb i w żadnej nie trzymałam butelek po bokach torby. Trzymałam je albo w termoopakowaniu albo w uchwycie na kubek.
    • jsg2 Re: Torba do wózka ???????? 05.04.13, 19:41
      Allerhand .Pomieści wszystko.Ma dużo schowków, zintegrowana mate do przemijania, z tylu miejsce na mokre chusteczki więc nie trzeba szukać w torbie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka