Dodaj do ulubionych

adaptery Maxi cosi do Joolz

23.05.13, 20:37
wlasnie zakupilam takie adaptery i mam problem z montazem...
oznaczone sa jako lewy i prawy... ale z ktorej strony na nie patrzec?
od strony raczki wozka, czy moze od tej , z ktorej bedzie je wygodniej zakladac?

poczynilam, kilka prob w obu wersjach, zadnej nie udalo mi sie zakonczyc sukcesem, boje sie ze cos polamie....

jesli ktos uzywa tych adaptorow moze moglby mi to jak dziecku wyjasnic?
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 23.05.13, 20:49
      A jaki masz konkretnie wózek czy Joolz Day czy Bloom czy Mamas&papas? Chyba jest niestety możliwość że to co kupiłaś może do Twojego wózka nie pasować uncertain (w kontekście szczegółów niech się już użytkowniczki wypowiedzą).
      • thektoska Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 23.05.13, 20:55
        afroddytta napisała:

> A jaki masz konkretnie wózek czy Joolz Day czy Bloom czy Mamas&papas? Chyba jes
        > t niestety możliwość że to co kupiłaś może do Twojego wózka nie pasować uncertain (w
        > kontekście szczegółów niech się już użytkowniczki wypowiedzą).

proboje te adaptery wepchnac w stelarz Joolz Day
        i tutaj nie ma zadnego problemu, gdyz ta strona adapterow jest symetryczna (mozna je zalozyc w obie strony.

Problem pojawia sie z zalozeniem fotelika Maxi Cosi
        ta strona adaptera nie jest symetryczna i nie bardzo wiem jak sobie poradzic z tym fantem

Tak jak napisalam wczesniej nie wiem gdzie wepchnac prawy a gdzie lewy adaptor, tak aby widziec twarz dziecka pchajac ten "wozek"
        • lucyna_1980 Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 23.05.13, 22:16
          to może wepchnij najpierw adaptery w fotelik i taki zmontowany zestaw załóż na wózek wink
          • thektoska Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 23.05.13, 22:26
            Probowalam, ale nie jest to takie proste.... Inaczej nie zawracalabym Wam glowy
            Wpychalam w foteliki na oba sposoby, ale przy obu czuje opor
            Oznacza to ze jeden ze sposobow moze zakonczyc sie sukcesem, a drugi ulamaniem zapadki w adapterze.

• emakowka Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 24.05.13, 06:25
              Jak wyglądają twoje adaptery,może te co masz nie są do Maxi Cosi.Ja miałam takie do Cabriofixa i montowały się bez problemu,łatwo.https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/qa/rg/vnei/BFuKjfq3WJBGifCgeB.jpg https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/qa/rg/vnei/B5BJLYiLvVUISDbC6B.jpg
    • justyna2262 Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 24.05.13, 16:11
      A masz maxi cosi cabrio czy pebble?

Pebble nie bardzo pasuje - w serwisie kiedyś mi powiedziano, że tylko cabrio jest rekomendowany do joolza. Może w foteliku tkwi problem?
      • thektoska Re: adaptery Maxi cosi do Joolz 25.05.13, 19:25
        Justyna,
        Dziekuje wlasnie tu jest pies pogrzebany
        Mam Pebble....
        Na opakowaniu wcale nie tanich adapterow Pebble bylo wymienione
        Dzieki za wyjasnienie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka