Dodaj do ulubionych

Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :)

18.09.13, 18:05
Choć mam go dopiero od 2 godzin to mogę powiedzieć, że się w nim zakochałam na zabój.
Na razie jeszcze nie wiem, czy to zwykłe zauroczenie i chemia wink, które niebawem miną czy prawdziwa miłość do końca życia wink. Jest piękny i prowadzi się bosko. Dzięki Pomilak!
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 18:24
      Tak piękny jest smile Rozumiem Twój stan. Ale ja już miałam nippera, który miał być moją miłością do końca, potem bjcm wink urban nadal jest, ale kto wie czy nie najdzie mnie znowu ochota na wymianę..
      • pomilak1 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 18:35
        Hehesmile Dla mnie to nadal miłośćtongue_out Ale mania zwyciężyławink chcę jeszcze coś sobie kupić póki mała do żłobka chodzi tongue_out
        Super, że jesteś zadowolonasmile A ja nadal czekam na mojego swifta sad
    • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 19:07
      Poniekąd rozumiem zauroczenie, bo choc kusi mnie zamienić swojego swifta na elitta to bardzo się nad tym zastanawiam - taka jest milość do MB własnie big_grin
      Póki co czekam na scootera big_grin
      • koala0405 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 19:15
        a mnie kusi MB Terrain...dołączyłby do mojej trójki MB
        • aga_1980_31 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 19:37
          warto warto polecam smile To takie lepsze UJ smile
          • pomilak1 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 19:51
            A mnie kusi MB mini, nie do końca podoba mi się wizualnie, ale mam na niego ochotę ;P
            • koala0405 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 18.09.13, 20:04
              Ja od trzech tygodni użytkuje na przemian MB Swift /z gondolką/ i MB Mini /stelaż z adapterem/. MB Mini jest trochę twardszym wózkiem w prowadzeniu. Chyba przez koła piankowe. Na dłuższe spacery z niemowlakiem leżącym wg mnie się nie nadaje, no chyba, że do galerii handlowej. Ale i tak nie zamieniłabym go na parasolkę, przynajmniej na razie. Po złożeniu taki "chudziutki" i rzeczywiście lekki i poręczny.
              We wtorek byłam z dzieciakami w szpitalu, bo chorzy i wzięłam podwójny wózek P&T Vibe. Zdecydowanie polecam. Nie musiałam ciągać starszaka, tylko siedział sobie jak król z bułką w rączce a młodziak pod spodem też miał wygodnie. W sumie i tak skończyło się na noszeniu prawie 2-mies synka na rękach / najpierw podejrzenie zapalenia ucha, później i nadal kolki/.
              Vibe podczas jazdy przyjemnie buja niemowlaka więc ten w mig zasypia.
      • sztucznamrowka Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 11:17
        eve_81 - czekasz na navingtona scoonera? Jak tak, to daj znać jak Ci się go użytkuje, może jakieś fotki wstawisz albo wyślesz mi na meila: krolowamadagaskaru@wp.pl
        Dzięki serdeczne smile
        • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 16:25
          Na emmaljungę scooter s big_grin Jest i jest bardzo fajny. Wkrótce zdjecia big_grin
    • pomilak1 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 17:18
      Mariolaer buuu chcę mojego urabnika tongue_out żałuję, że go sprzedałam tongue_out
      • koala0405 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 17:21
        Pomilak masz już tego Swifta?
      • mariolaer Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 19:51
        Pomilak, wcale Ci się nie dziwię że za nim tęsknisz. Ja z każdym dniem kocham go bardziej smile.
        A Twój MBS już jest? Liczę na zdjęcia, bo po regulacji szelek w MBUJ wydaje mi się, że mój syn gabarytowo podobny do Twojej córki. Jestem ciekawa jak wygląda w Swifcie.
        • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 21:35
          mariolaer - zadowolona, pomilak- nie
          Ja dołączam do zadowolonych - mój scooter jest śliczny big_grin
          • mariolaer Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 21:40
            Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona i wózek trafił w dobre ręce. To był ulubiony wózek mojego męża, trochę rozpacza po nim smile. Jutro go wyślę na spacer z MBUJ, może to uleczy jego złamane serce wink
            • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 21:44
              Mój z kolei stwierdził, że ta emma lepsza od ostatniej (city jeta). Ale ogólnie to lubi bardzo swifta, a najvardziej xt tongue_out
              • martuska1982 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 21:55
                maclarena oczywisćie masz na mysli? Coś w nim jest, bo mojego meża też to był ulubiony wózek. tongue_out
                • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 22:19
                  Tak maclarena smile Mój maż w ogóle lubi szczupłe... wózki big_grin
                  • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 20.09.13, 22:20
                    mariolaer - zobacz jak mój synio zareagował na wóz mamawozibardziej.blogspot.com/2013/09/na-brak-nudy-nie-narzekam.html
                    • pomilak1 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 21.09.13, 07:45
                      Kurcze fajna ta emmabig_grinbig_grinbig_grin
                      • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 21.09.13, 09:05
                        Nawet bardzo fajna. Mąż go dziś obejżał z góry do dołu, dopinal śpiworek, osłonke. Tylko do regulacji oparcia ma zastrzeżenie tongue_out Ale dla mnie nie problem. Ogólnie wózek jest w baaaaardzo dobrym stanie, uszanowany, wygląda jak ze sklepu. jestem mega zadowolona smile Byłam nim wczoraj w przedszkolu i moja córa jak nas zobaczyła to krzyczy na całe podwórko - mamo, no nie znów masz nowy wózek.... :d widok przedszkolanek - bezcenny !
                        • mariolaer Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 21.09.13, 09:57
                          Bardzo się cieszę, że wózek przypadł do gustu całej rodzinie, a szczególnie małemu pasażerowi smile. To jest naprawdę fajny wózek, też byłam z niego zadowolona, ale hobby nie pozwoliło mi zatrzymać go dłużej. Jak teraz go widzę na Twoich zdjęciach, to łezka w oku się kręci wink.
                          W tym wózku mieszczą się naprawdę wysokie i duże dzieci. Oparcie jest bardzo wysokie, chyba najwyższe jakie do tej pory widziałam, siedzisko obszerne, a przy tym bardzo miękkie i przytulne, podnóżek jest regulowany. Miłego użytkowania smile.
                          • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 22.09.13, 17:19
                            Wsiadła do niego moja 4,5 latka, 110 cm wzrostu i jest miejsce. Wózek ma moc!
                            • kar-ula Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 22.09.13, 22:09
                              Też jestem ciekawa Twojego opisu Emmy. Zastanawiam się, jak się ma Scooter do mojej Nitro, która mnie po roku posiadania a po 7 miesiącach użytkowania zachwyca coraz bardziej (a to dlatego, ze wozimy się już przodem do świata, a w tej pozycji Emma rozkwita).
                              Tymczasem Eve czekam, aż sprzedasz Maclarena, to go wtedy od Ciebie kupię big_grinbig_grin
                              • eve_81 Re: Miłość od pierwszego wejrzenia MBUJ :) 22.09.13, 22:13
                                Narazie tylko troszkę opisu, bo złapała nas wczoraj jakas paskudna jelitówka i dziś byłam nie w formie tongue_out mamawozibardziej.blogspot.com/2013/09/jesienny-spacer-scooterem-s.html

A maca to chyba sprzedam tylko dla maca bmw ale to za jakiś czas tongue_out
                              • eve_81 kar-ula 28.09.13, 23:35
                                Opis jest, rodził się w bólach - migrenowych tongue_out
                                mamawozibardziej.blogspot.com/2013/09/emmaljunga-scooter-s-moja.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka