francesca12
03.10.13, 00:47
Witam,
czy możecie mi polecić wózek dla córki, która ma obecnie 10,5 miesiąca, 10 kg wagi, wzrost 77 cm, czyli raczej jest spora.
Dotychczas córka jeździła w kiepskim Mikado po bracie (prawie 3,5 roku) w gondoli, gdy z niej wyrosła, próbowaliśmy przesadzić ją do Mikadowej spacerówki - nie byłoby w tym żadnego problemu, bo synek jeździł nią najpierw przodem do mnie, potem przodem do kierunku jazdy, niestety córcia nienawidzi tej spacerówki - od samego początku ostro protestuje przy wkładaniu jej do tego wózka, jest w stanie przejechać jakieś 200-300 m i jest krzyk (synek mógł w niej nawet spać). Nie wiem, czy to kwestia niewygody, czy kolor wózka się nie podoba - wózek nie wygląda na wygodny, podkładałam kocyk, poduszkę - nic z tego. Ta sytuacja trwała całe lato. Kiedyś włożyłam ją na próbę do parasolki synka - do XLandera - była zadowolona, ale córka jest jeszcze zdecydowanie za mała do niej - zresztą ta parasolka jest raczej na lato, poza tym synek jej jeszcze potrzebuje, a na zimę i w sumie na wiosnę też potrzebowałabym jakiejś bardziej przyjaznej spacerówki.
Co możecie polecić?