Dodaj do ulubionych

podwieźdupka do auta - głosowanie

07.10.13, 13:23
Problem nadal nie rozwiązany. Postanowiłam pokusić się o głosowanie w tej sprawie smile

Mały ma niespełna 14 miesięcy.

Wózek będzie używany tylko na zakupach - z auta do sklepu i ze sklepu do auta.

Chodzi głównie o MAŁĄ WAGĘ i możliwie NAJMNIEJSZE WYMIARY PO ZŁOŻENIU.

Moje typy:
- Quinny Yezz
- Maclaren Volo
- Quinny Zapp
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 13:29
      Peg perego pliko mini
      • kkitka Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 13:37
        Ale pp mini podobno głośny jest z tego co czytałam w archiwum. Glosuje na maclarena , mam questa do takich celów i jestem zachwycona jakością. smile
        • magda79pn Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 13:45
          Pierwszego nie znam, z dwoch pozostalych wybieram volo, a ogolnie to bym questa kupila, mam uzywanego i jest bardzo fajny.
    • linkap_wawa Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 13:50
      moze zamieszam, ale ja bym kupila maclarena ale triumpha albo Yezza bo sliczny jestsmile
      • kina82 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 14:04
        ale tylko do sklepu? do jakiego sklepu? do marketu np? bo ja mimo posiadania questa w tym wieku dziecka (co polecam oczywiście ze względu na wagę) to do sklepu wozu nie brałam, mam taką fajną miękką matę na wózek sklepowy i młodego w wózek sklepowy wsadzałam - nawet do chodzenia po galerii, zawsze do wózka sklepowego można w zimę kurtek napakować i wszystkie zakupy.
        Ale quest i do innych rzeczy mi się przydawał - generalnie tak od 1,5 roku życia był moim jedynym wózkiem.
    • monika_kas Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 14:42
      Quest za duży.. chociaż... Ale nie, to ma być wózek ekstremalnie mały i lekki.

Najbliższy mojemu sercu jest yezz. Ale kusi mnie to Volo all black 2013, no i volo tańsze od yezza będzie.

A może któraś z was była ostatnio w Mama i Ja w Gdańsku i wie czy można tam obejrzeć i volo i yezza?
      • hanna79 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 14:50
        Ja też głosuję za yezzem, sama planuję go sobie (nam) sprawić, jak synuś będzie starszy (z odsprzedażą nie sądzę żeby był problem wink) volo jest fajny, no ale... taki zwykły. Zapp fajnie się składa, ale jest dość ciężki, jak na taki mały wózek.
        • martuska1982 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 15:41
          pewnie nie pomogę zbytnio patrząc od storny finansowej, ale ja też oddaję głos na yezza.Sama marzę o żółciutkim. smile
          • monika_kas Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 16:56
            Żółty jest teraz na allegro używany i fioletowy, ale ja chcę szary smile
      • gniesia007 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 18:20
        Ja swego czasu w Gdańsku w tous rus widziałam właśnie yezza, sporo mieli kolorów do wyboru, aktualnych informacji nie mam, aczkolwiek nie widziałam w mama i ja.
    • srebrno-listka Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 17:08
      Ja na takie zastosowanie dla 14 miesięcznego acz dużego dziecka mam maca volo.
      • monika_kas Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 17:13
        Mój raczej mały jest, tzn szczupły. Ma około 86cm a waży 10kg. A Twój? Mogłabyś wkleić zdjęcia swojego dziecka w volo? Chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia jak wygląda dziecko w tym wieku w volo.
    • gochalodz Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 17:39
      Chicco Snappy
      Prampol Clareno
      allegro.pl/clareno-duza-polska-spacerowka-barierka-parasol-i3592931549.html
      Cam Micro lub Flip
      Espiro Capri

• magda79pn Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 17:50
        ten Clareno, to jakis nieszczęsliwy jest big_grin
        • afroddytta Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 18:08
          O mamo, po co mu takie wielkie koła i to w takiej liczbie!
          • magda79pn Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 18:13
            Afro - on powinien nazywać się MONSTER-volo big_grin

napisz mi na maila parę słów o easywalkerze smile
            • pomilak1 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 20:16
              Yezzsmile Ma bardziej naprężone siedzisko niż yezz i dlatego np moja córka lepiej w nim siedziała - volo przymierzałam tylko w sklepie. Ale yezz nie ma żadnego koszyka, chyba że Ci Magda coś doszyje wink
              Yezz prowadzi się rewelacyjnie!
    • wrzesniowa_panna Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 21:10
      Yezz smile
      Jest piękny
    • sztucznamrowka Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 22:50
      Ja bym zdecydowanie brała Volo smile
      • eve_81 Re: podwieźdupka do auta - głosowanie 07.10.13, 23:07
        Kurka ten yezz to ma sletaż jak z namiotu taki sprawiający wrażenie lichego. Chociaż wózek mega lekki, chyba mój syn by go podniósł. chyba jednak volo, ale sama nie wiem tongue_out
        • just_tusia07 podwieźdupka foto 08.10.13, 19:04
          Ja bym wybrała questa ale volo też jest ok na krótkie wypady.
          Mój ma 17m-cy i waży 10kg.
          volo:
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/0foJo8IuaHd6fkgZlB.jpg
          quest:
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/he/ke/tmka/IqUfIR6INk9BpzzofB.jpg
          • monika_kas Re: podwieźdupka foto 09.10.13, 11:05
            czy ja dobrze widzę, że oparcie w queście jest niższe niż w volo???
            • magda79pn Re: podwieźdupka foto 09.10.13, 14:17
              tak, ze 2cm ale jest wyższe, wszystko zalezy jak dziecko w volo usiądzie, bo on nie ma miejsca w którym kończy się siedzisko a zaczyna oparcie wink jak się dziecko zsunie pupą, to ma wyższe oparcie wink
    • monika_kas a cybex ruby 2013? 10.10.13, 10:03
      Ma lekko odchylane siedzisko, jest lekki, rzekomo duża budka... Co o nim myślicie? Może ktoś ma to "cudo"?
      • masumi07 Re: a cybex ruby 2013? 10.10.13, 10:18
        Tydzień temu oglądałam go w świecie dziecka. Fajny jest, dużo bardziej podobał mi się od Volo. Ma duża budkę i ogólnie jest moim zdaniem ładniejszy, ale wagowo Volo wygrywa. Cenowo chyba mniej niż 500zł jeśli dobrze pamiętam.
        Ja do celów sklepowo zakupowych mam yazza i głosuję właśnie na niego. Po złożeniu jest jednak najmniejszy.
        • hanna79 a maxi cosi noa? 10.10.13, 10:19
          jw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka