Dodaj do ulubionych

Problem!!! Dostawka BuggyBoard Maxi do Joolz'a

02.03.14, 23:16
Mam problem z przymocowaniem dostawki do wózkauncertain Niby wszystko pasuje jak jedzie się z dzieckiem do przodu. Ale jak tylko próbuję skręcić lub trochę zawrócić, cofnąć się to dostawka cofając się ciągnie za tą rurkę, do której jest przymocowana, a na której jest hamulec w Joolz'u no i wózek stajeuncertain Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi.
Może coś źle przymocowuję albo jest na to jakiś patent, którego nie znamuncertain W końcu kupiłam wymarzonego Joolz'a, a tu się okazuje, że i tak nie mogę nim jeździć z dwójką dzieciuncertain
Pomóżcie proszę, bo nie chcę go sprzedawaćuncertain
Obserwuj wątek
    • iggi44 Re: Problem!!! Dostawka BuggyBoard Maxi do Joolz' 03.03.14, 15:04
      nie musisz sprzedawać wózka, sprzedaj dostawkę, ja do joolza używam dostawki mutsy ktorą wychwalała bodajże Afrodyta i faktycznie dostawka jest rewelacyjna, a z joolzem jeździ super, choć tylko z siedziskiem odwroconym do mnie lub gondolą, bo jak siedzisko jest przodem do kierunku jazdy to dziecko na dostawce nie ma komfortu jazdy wink ale ogólnie jest naprawdę dobrze, wózek razem z dostawką skręca w miejscu, a sytuacja o której piszesz (rozumiem że rurka zaczyna się obracać i włącza hamulec) zdarza mi się czasami przy zjazdach z górki ale takiej z wertepami, więc dość rzadko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka