Dodaj do ulubionych

Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :)

28.04.14, 14:43
Jak to jest z tą budką w yoyo? smile
Po długim podczytywaniu forum i przeczesywaniu internetu zdecydowałam się, że zamówię dla mojego 15 miesięczniaka yoyo jako wózek dla babci na spacery (lekki i super łatwy do składania) i na ewentualne wyjazdy. Jedyne co mnie jeszcze powstrzymuje, to fakt, że gdzieś na jakimś filmiku mignęła mi przedłużana budka, natomiast wszędzie w sklepach internetowych dostępne są wersje z krótszą budką. Jak to właściwie jest, czy któraś z Was miała albo widziała wersję przedłużoną? Gdzie można nabyć to cudo? Swoją drogą to szkoda, że tak trudno o używane yoyo, wtedy pewnie szybciej bym się decydowała smile

Pozdrawiam wszystkie Wózkomaniaczki smile
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 15:03
      Nowa budka (z daszkiem oslonka) jest w wersji 2014. Czyli teoretycznie wszystkie budki w sprzedazy powinny byc nowe. W praktyce wyprzedaja zapasy... Kupujac po prostu upewnij sie ktora wersje budki dostaniesz.
      • ichi51e Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 15:05
        Tu nowa
        www.bestbuggy.co.uk/2014/02/babyzen-yoyo-2014-0-newborn-and-6-month-seat-fabrics/
        Tu stara
        www.bestbuggy.co.uk/2012/09/babyzen-yoyo-review/
        Na zjeciach nie widac ale ladny jest ten material - taki lekko lsniacy. Na zdjeciach wyglada na byle ortalion a w rzeczywistosci bardzo porzadny.
        • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 17:13
          Dzięki wielkie za szczegółowe instrukcje smile Muszę w takim razie zrobić szczegółowy wywiad, czy któryś z polskich sklepów internetowych ma w ofercie rocznik 2014. A mam jeszcze pytanie, czy byłaś albo jesteś szczęśliwą posiadaczką yoyo?Jesli tak, to jak sie sprawdza(sprawdził)? A może któraś z Was miała yoyo, co Was najbardziej w nim wkurzało? Nie wiem, czy dobrze myśle, ze sprawdzi sie on jako wózek wyjazdowy?
        • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 17:22
          Acha,zapomniałam dodać, ze tydzień temu w jednym ze sklepów w Kaliszu ku mojemu zdziwieniu widziałam yoyo na żywo. Poinformowano mnie wtedy, ze to nowość bo maja go od miesiąca. Na moje pytanie o przedłużoną budkę, stwierdzono, że to niemożliwe. Dlatego zwatpilam. Mogłam od razu na forum pytać. Wasza wiedza jest imponująca smile
          • jelsaa Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 21:51
            A w którym sklepie go widziałaś?
            • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 22:51
              Sklep nazywa się Malutek bodajże (nie jestem z Kalisza) byłam tam przypadkowo, tak popatrzeć co jeszcze mogłabym brać pod uwagę z podwieźdupek, a tu takie zaskoczenie, bo yoyo bylo smile
              • jelsaa Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 22:59
                Też nie jestem z Kalisza, ale troche kojarzę, Malutek to na Polnej, taki schowany w głębi, z przodu wąski wjazd?
                • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 23:01
                  Tak fokładnie to ten sklep. Wygląda z zewnątrz niepozornie, a w środku proszę jakie cuda smile
                  • flower_v Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 23:13
                    dzieki za namiar na ten kalisz, jutro poprosze znajomego aby tak podskoczył i mi oblukał co mają wink
              • flower_v Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 23:00
                o różnicach juz Ci swietnie odp poprzedniczki powyżej smile
                a gdzie mozna kupić yoyo na czarnym stelażu? byle nie różowe wink
                • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 23:06
                  Chwilowo w sklepie dino internetowym widziałam na czarnym stelaźu. Też szykujesz się do zakupu? Czym się kierowałaś wybierając go, a nie jakaś inna parasolkę? Potrzebuje potwierdzenia, że dobrze robię decydując sie na niego smile
                  • flower_v Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 28.04.14, 23:12
                    jak sie trafi w fajnej cenie to chce go wypróbować, a poza tym czesto podróżuje, wiec bedzie jak znalazł wink
                    jak Ci nie podejdzie to zawsze mozesz sprzedać, używek praktycznie nie ma, wiec szybko pojdzie wink
                    • makarcia Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 29.04.14, 09:59
                      Przeglądam internet bo zamarzył mi się na czarnym stelażu z niebieską budką koniecznie tą większą czyli model 2014 i nie ma. A może ślepa jestem.
                      Znalazłyście te nowe modele?
                      • partyplanner Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 29.04.14, 10:34
                        Ja oglądałam wczoraj w Wózkach fotelikach na Solidarności i to był model już z przedłużaną budką, ale widziałam, że oni na stronie mają zdjęcie ze starą budką, mimo że podpisane 2014. Nie wiem, może po prostu nie zmienili zdjęcia?

Eh, poszłam obejrzeć Triumpha no ale pani mi pokazało to Yoyo i przepadłam. Jest idealny dla mnie. Od wczoraj kombinuję jak tu by zebrać na niego kasę, bo używek brak uncertain
                      • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 29.04.14, 11:55
                        Wszędzie mają na zdjęciach model z krótszą budką uncertain Też piszę się na informacje gdzie moźna dostać model 2014 smile
                      • justokrotka Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 29.04.14, 13:09
                        Wiadomość z ostaniej chwili, w bobowózkach bedą mieli wersję 2014 w drugiej połowie maja smile
                        • makarcia Re: Pytanie techniczne do Wózkomaniaczek :) 29.04.14, 17:24
                          jes jes jessmile oby do 20 bo potem jadę do Londynu i potrzebuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka