Dodaj do ulubionych

Britax b smart 4

26.06.14, 21:25
Czy ktos moż . Sie wypowiedziec na temat tego wózka?
Obserwuj wątek
    • carole87 Re: Britax b smart 4 27.06.14, 12:48
      Ja miałam b-dual, który ma to samo siedzisko:
      - Budka duża, z przedłużeniem, ale po rozpięciu zamka jest siateczka - na forum sporo o tym było (dotyczy to też b-motion/b-agile), nawet ktoś pokazywał doszyty fragment zasłaniający ten fragment wink Nam to raczej nie przeszkadzało, chociaż po rozłożeniu oparcia do spania czasami słonko świeciło na buzię (narzucałam wtedy pieluszkę tetrową),
      - siedzisko niby obszerne - moja 2,5 latka w lecie miała wygodnie, ale już w zimie ze śpiworkiem i w kurtce mój prawie 1,5 roczny syn miał ciasno w ramionkach - problemem są "boczki" oparcia - ograniczają siedzisko na szerokość, niestety nie pamiętam już wymiarów,
      - materiał łatwy w czyszczeniu, a miałam beżowy (desert sand) wink ale trzeba to robić gąbką, bo nie można go zdjąć do prania,
      - denerwowało mnie też wyprofilowanie siedziska, być może zależało to od zamocowania go na adapterach dystansujących (powtarzam, że miałam stelaż b-dual, więc inny niż b-smart i nie wiem czy jego to też dotyczy), było delikatnie pochylone do przodu, przez co moje dzieci zjeżdżały z niego i w zasadzie przytrzymywał ich tylko pas, pomagało też podniesienie podnóżka o jeden poziom w górę w stosunku do miejsca pod pupą,

Z gondoli nie korzystałam, więc się nie wypowiem.
      Co do właściwości jezdnych nie wypowiem się, bo b-dual jest cięższy i większy.
    • wiedzma000 Re: Britax b smart 4 27.06.14, 14:24
      przeszukaj forum jakieś pół roku temu napisałam epopeje na temat tego wózka i moich wrażeń z użytkowania. Specjalnie dla osób szukających informacji.
      • puchatka.kratka Re: Britax b smart 4 28.06.14, 12:46
        Znalazłam: )
        Wystarczyło poszukać
        • puchatka.kratka Re: Britax b smart 4 13.07.14, 00:00
          Z britaxa jestem zadowolona ale ...
          Ma bardzo wąskie siedzisko uncertainmój 10 kg synek nadal się mieści ale..
          Przez te miękkie boki takie to jeszcze mniejsze i ja
          Dziś rozprulam go i wyjęłam tę poduchy i uzyskałam sporo więcej miejsca smile
          A co i tak go nie będę sprzedawać taki trochę na strary spisany a widzę że pojeździć młody w nim noże jeszcze triche....
          A tak napisałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka