Dodaj do ulubionych

Elodie details śpiworki

27.08.14, 21:50
Dziewczyny wiem, że sporo tych śpiworków tu na forum więc mam pytanie. Czy dla dziecka 6-7 miesięcznego będzie ok czy raczej za duży? Ewentualnie czy np do gondoli cameleona mogłabym go wsadzić?
Podoba mi się różowy z nowej kolekcji i stary apple of my eye - może któraś ma real fotki tego drugiego?
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: Elodie details śpiworki 27.08.14, 22:06
      A ja jestem ciekawa czy dla 2,5 latka na zimę będzie dobry?
      • pinik Re: Elodie details śpiworki 27.08.14, 22:42
        Ja mam czerwony w kwiatuszki (jak nie lubie czerwonego, tak on mi sie podobal) i zamierzam go w tym sezonie sprzedac, bo mysle, ze dla prawie trzylatki (choc drobna) bedzie za maly. Ja zaczelam go uzywac, jak mala miala rok. Wtedy byl super.
        • koala0405 Re: Elodie details śpiworki 27.08.14, 22:52
          dla dziecka około 2-3 lat najlepsze są śpiworki od Magdy
          • coco.roco Re: Elodie details śpiworki 27.08.14, 23:01
            moje 3letnie dziecię (choć nieduże) mieściło się jeszcze w śpiworku ED smile
    • carole87 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 00:23
      Ja śpiworka Elodie używałam w gondoli quinny dreami i super się sprawował (syn miał akurat 3-6 msc i był wyrośnięty wink ), więc w gondoli cameleona tym bardziej powinien się zmieścić wink
      Jeździła też w nim wcześniej córeczka w foteliku maxi cosi (w zimie miała 9-12 msc), tu zajmował sporo miejsca, ale wolałam go niż kombinezon - jeździliśmy co tydzień na basen na kurs pływania dla niemowląt i nawet przy -15 st. było jej cieplutko.

Jak dla mnie to najlepszy śpiwór! Aktualnie zastanawiam się czy z sentymentu nie kupić go dla 2 latka smile
    • hanna79 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 10:04
      Ja w poprzednim sezonie woziłam w śpiworku ED dziecko 9-14 miesięcy i sprawdził się bardzo dobrze, oczywiście był spory zapas, ale śpiworek fajnie otula się wokół dziecka. Myślę, ze dla takiego 6-7 miesięcznego też spokojnie się nada.
      Teraz mam zamiar wozić w nim 2 latka (styczniak) i trochę zwątpiłam, gdy napisałyście, że 2,5 latek już nie bardzo się zmieści (bo mój dzieć spory jest), ale wyciągnęłam śpiwór, przymierzyłam i myślę, że będzie dobrze smile A po zimie sprzedam, bo 3 latka (mojego) już w nim nie widzę wink
    • betty1234 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 11:08
      No i kupiłam apple wink Był akurat w agito do którego miałam kartę na 50 zł i jest teraz przesyłka gratis za zakupy od 199 zł więc wyszedł mi trochę taniej wink
      A przez te poszukiwania zamówiłam jeszcze w smyku wkładkę z tej samej kolekcji - oczywiście skorzystałam ze zgromadzonych punktów payback więc podsumowując dzisiejsze zakupy w normalnej cenie śpiworka mam teraz 2 rzeczy zamiast 1 smile
      Mam nadzieję, że wkładka też fajna będzie.

FYI TUTAJ najniższe ceny na ED znalazłam ale nie znam zupełnie tego sklepu.
      • hanna79 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 11:17
        Chciałam napisać, że w Tosi było jeszcze taniej, przynajmniej na niektóre, a tu zonk, ceny baaardzo tam podskoczyły, a np. Rockability Dot był na pewno za 290 zł.
        • betty1234 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 11:29
          No właśnie widziałam jeszcze jakiś tydzień temu te ze starszej kolekcji tańsze były a jak teraz zaczęłam szukać, żeby kupić to ceny wszystkich u nich wysokie i na tym samym poziomie sad
          • coco.roco Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 11:43
            po sezonie zimowym ceny śpiworków zawsze maleją, a przed sezonem podskakują znów w górę.
            na scandinavianbaby po sezonie śpiworki ED były na wyprzedaży (nie pamiętam dokładnie po ile, ale ładnie spadły w dół...)
            • hanna79 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 11:58
              W zeszłym roku pod koniec września (czyli przed sezonem śpiworkowym) była promocja na Smyku.com, cena po rabacie była 280zł, do tego wykorzystałam punkty Payback i cena wyszła baaaaaaaaaardzo elegancka big_grin , więc warto też pilnować Smyka, choć ceny wyjściowe mają tam z kosmosu wink
              • betty1234 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 13:57
                Hanna mi teraz w agito wyszedł 288,- z dostawą do domu więc też nieźle wydaje mi się a w smyku wkładka ok 45 zł mnie kosztowała z odbiorem w Empiku smile
            • betty1234 Re: Elodie details śpiworki 28.08.14, 13:56
              Coco pamiętam retro u nich za 180 zł ale wtedy jeszcze zakup śpiworka nie był mi w głowie a szkoda sad
    • betty1234 Re: Elodie details śpiworki 04.09.14, 14:19
      No to dziś w końcu dojechał śpiworek z agito (jakaś paranoja z oczekiwaniem u nich na wysyłkę sad ) Przymierzyłam z młodą na szybko no i stwierdzam, że do gondoli cama trochę duży ale też może być wink

https://static.pokazywarka.pl/i/3621678/996419/ed.jpg?1409831583
      • gleana Re: Elodie details śpiworki 04.09.14, 14:33
        Śliczności smile.
      • koala0405 Re: Elodie details śpiworki 04.09.14, 14:42
        ślicznie wygląda
        jak mała Królewna
        aż zachciało mi się jeszcze córeczki.....hmmm
        • monika_kas Re: Elodie details śpiworki 04.09.14, 14:58
          Pięknie... Śliczna córeczka. Śpiworek uroczy. Całość prezentuje się świetnie!
          • izi-76 Re: Elodie details śpiworki 04.09.14, 15:39
            Mała wyglada ślicznie - jak cukiereczek smile
      • kapit.anka Re: Elodie details śpiworki 04.09.14, 16:12
        Piękny jest smile
      • lillek Re: Elodie details śpiworki 07.09.14, 07:35
        A czy wiecie czy gdzieś można jeszcze dostać czapki z kolekcji Apple of my eye? Chciałabym kupić śpiworek, ale wtedy też i czapkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka