Dodaj do ulubionych

Uwielbiam takie okazje! :D

19.09.14, 16:08
Całkiem przypadkiem kupiłam wózek. Zwrócił moją uwagę jeszcze zanim dowiedziałm się o ciązy, wystawiony był moim zdaniem dużo poniżej jego wartości wiec kupiła choćby na handel. wink
Ale teraz to myślę, że zostawię.
Co powiecie na to? Teutonia cosmo stelaż z samą godnolą, rocznik 2010, piękny beż, cena za całość 50zł plus 17zł kurier. big_grin
Brudny nieziemsko przyszedł, stelaż nad przednimi kołami dośc mocno porysowany, ale za takie pieniądze to się ciesze, e nie połamany i spawany. tongue_out
Jak wypiorę tapicerkę i wyszoruję stelaż i koła to cyknę jakąs fotkę. smile
Obserwuj wątek
    • coco.roco Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 16:24
      to cykaj, cykaj - czekamy big_grin
    • betty1234 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 16:55
      Cyknij, cyknij smile
      Ja też uwielbiam okazje ale niestety nie często można takie znaleźć sad
      Swoją drogą to się dziwię, że niektórzy nie sprawdzają w jakich cenach można co sprzedać i wystawiają właśnie poniżej wartości.
      • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 17:25
        Na razie nie piore i nie szoruję. Brzuch mnie troche boli, wczoraj w pracy poleciała mi krew z nosa, dzis miałam dośc ostry zapierdziel, pracuję fizycznie i boję się o ciąże jednak. naeet prania mi sie nie chce wstawić, musze polezec. Zatem zdjecia cysciutkiej teutonii będą potem, teraz roboczo brudasek:
        https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSCF0108_zps21c8726f.jpg
        https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/DSCF0106_zps7071dbce.jpg
        • forumowakobita Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 17:37
          ło matko jaka piekna! zawsze mi sie teutonia w bezu podobala i ta cena...z allegro?...idz sobie lepiej dziewczyno na l4 jak sie zle czujesz szkoda ciazy...a juz potwierdzona u gina?
          • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 17:45
            jakie l4? o czym ty mówisz? Pisałam ci w innym wątku bo pytałaś, że pracuję na umowę o pracę tymczasową. L4 oznacza dla mnie zwolnienie pracy i brak pieniedzy na zycie wink
          • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 17:47
            aaaa no i nie czuję się źle, w ogóle się jeszcze nie czuję jak w ciąży. wink
            Tylko dzis mnie brzuch pobolewa i zmęczona jestem, bo w pracy miałam troche sajgonu.

A! Tak, wózek z allegro.
            • magda79pn Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 18:23
              super okazja smile
              ja też lubię okazję wink

poza tym GRATULUJĘ smile pewnie jestem opóźniona wink bo nie mam czasu ostatnio na czytanie forum sad
              • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 18:43
                magda79pn napisała:

> super okazja smile
                > ja też lubię okazję wink
                >
                > poza tym GRATULUJĘ smile pewnie jestem opóźniona wink bo nie mam czasu ostatnio na c
                > zytanie forum sad

Nom, o trzy dni, bo dokładnie wtedy napisałam na forum. Czy może w poniedziałek. Już nie pamiętam.
        • monika_kas Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 18:36
          piękna ta teutonia... że też ja nie mam nosa do takich okazji.....
    • atwar1 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 19:50
      Bardzo fajna teutonia a za tą cenę to juz w ogóle super.
      Czasem na allegro sa tanie same siedziska to może jeszcze uda Ci się zrobić komplet za grosze i potem sprzedasz z zyskiem smile
      Zresztą i tak na niej nie stracisz smile
    • gabilu Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 20:13
      To i ja gratuluję ciąży....i super zakupusmile
      Z tym nieziemskim brudem to chyba przesadziłaś.
      • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 21:34
        gabilu napisała:

> To i ja gratuluję ciąży....i super zakupusmile
        > Z tym nieziemskim brudem to chyba przesadziłaś.

Lampa w aparacie ukryła brud i uwydatniła urodę. wink
        • magda79pn Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 23:37
          Pożycz mi ten aparat big_grin

===

martuska1982 napisała:
          >
          >
          > Lampa w aparacie ukryła brud i uwydatniła urodę. wink
    • monikamar3-3 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 19.09.14, 20:18
      PIĘKNA!!! za tą cenę? No żart normalnie. Sama bym kupila choc moje dziecko juz z gondoli wyrasta.
      • delphine_delphine Re: Uwielbiam takie okazje! :D 20.09.14, 01:15
        Aaaa, i ja jestem mocno opóźniona - GRATULUJĘ CIĄŻY!!! smile No i zazdroszczę jak diabli smile
        Okazja faktycznie Ci się trafiła. Aczkolwiek obstawiam, że do rozwiązania wymienisz na coś innego, hehehe
        • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 20.09.14, 10:35
          delphine_delphine napisała:

> Aaaa, i ja jestem mocno opóźniona - GRATULUJĘ CIĄŻY!!! smile No i zazdroszczę jak
          > diabli smile
          > Okazja faktycznie Ci się trafiła. Aczkolwiek obstawiam, że do rozwiązania wymie
          > nisz na coś innego, hehehe
          >
          Mój Rafał wczoraj wózek obejrzał i już zaklepał, że za takie pieniadze taki wóz to musowo musi zostać. tongue_out
          Ale obiecał też, że kupi mi jaki jeszcze będę chciała, byle 2 tysiace nie kosztował. wink To znajdę coś to 1900zł. big_grin
          • chiyo28 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 20.09.14, 17:41
            i ja zazdraszczam pomimo, ze niedawno przywiozlam swoja be you od jednej z forumek smile
            teraz poluje na roana marite albo emmaljunge do kompletu. wózki wciagaja smile
            • martuska1982 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 20.09.14, 17:57
              chiyo28 napisała:

> i ja zazdraszczam pomimo, ze niedawno przywiozlam swoja be you od jednej z foru
              > mek smile
              > teraz poluje na roana marite albo emmaljunge do kompletu. wózki wciagaja smile

Klasyczny wózek na stelażu krzyzakowym typu własnie marita czy emma w dobrej cenie to i ja bym przygarnęła, ale jeśli mam kupowac już tak serio dla siebie to jeszcze ciut poczekam. tongue_out
              Ten kupiłam przypadkiem, a tylko tak wyszło, że jednoczesnie okazało się, że zaciązyłam. wink
    • pomilak1 Re: Uwielbiam takie okazje! :D 20.09.14, 19:11
      Suuuper!
      Mam nadzieję, że fotki wstawisztongue_out Nie miałam nigdy Teutonii więc tym bardziej zazdroszczębig_grin
    • liveveb Re: Uwielbiam takie okazje! :D 20.09.14, 21:50
      Martuska- gratuluje fasolki!
      Zadzwonie na spokojnie to pogadamy.
      A okazja MEGA!
    • martuska1982 kolejna perełka 20.10.14, 13:35
      Okazje okazje, ach. smile
      Za niecałe sto złotych (licząc z wysyłką) nabyłam to. Dziś przyszło. smile

https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/IMG_20141020_130002_zps580a2d2e.jpg
      https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/IMG_20141020_125951_zps59daeeba.jpg

Brudasek (już wyprany), chrom trochę zaśniedziały, na kołach miejscami rdza, na budce na pręcie jedno przetarcie materiału (da się zaszyc). Guma na kołach pożółkła, wnętrze gondoli w super stanie, technicznie też, paski jak nowe, nie zużyte. Całe 97zł tongue_out

Przepraszam za jakośc zdjeć, ale mam tylko smartfon, aparat oddałam juz siostrze.
      • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 13:36
        Tak z ogóle co o tym myslicie? Rozpoznaje kto może co to takiego? Jakas nazwa firmy czy coś.
        • coco.roco Re: kolejna perełka 20.10.14, 14:36
          Nie mam pojęcie co to jest wink i tak jak Teutonia mi się bardzo podoba i uważam, że za tą cenę to ewidentnie warto było ją kupić big_grin Tak już do tego "cudeńka" mam mieszane uczucia smile Średnio mi się podoba, wydaje się trochę mało praktyczny (może się mylę) i zajmuje wg mnie zdecydowanie za dużo miejsca, bo jak mniemam to po złożeniu jest duuuuży wink
          • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 14:46
            coco.roco napisała:

> Nie mam pojęcie co to jest wink i tak jak Teutonia mi się bardzo podoba i uważam,
            > że za tą cenę to ewidentnie warto było ją kupić big_grin Tak już do tego "cudeńka" m
            > am mieszane uczucia smile Średnio mi się podoba, wydaje się trochę mało praktyczny
            > (może się mylę) i zajmuje wg mnie zdecydowanie za dużo miejsca, bo jak mniemam
            > to po złożeniu jest duuuuży wink

Bo taki wózek ma być ładny, a nie praktyczny. wink
            Dla mnie to detale o czym piszesz, bo wozić autem go nie będę, składac nie będę (będzie sobie stał), ma być po prostu ładny na spacer od czasu do czasu. Marzyłam o wózku retro, ale jakoś szkoda mi kasy na inglesine classike, chociaż ona jest moim ideałem. smile
            • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 14:47
              ale za to buja się nieziemsko big_grin
              I ma ogromną gondolę.
      • koala0405 Re: kolejna perełka 20.10.14, 15:07
        Martuśka co za okaz ...muzeum zakładasz?
        • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 15:13
          ej no sad mnie sie podobają wózki retro smile
          • koala0405 Re: kolejna perełka 20.10.14, 15:27
            Oj Martuśka
            mi też się retro podobają
            nawet ostatnio będąc na wsi szperałam na strychu w poszukiwaniu skarbów z lat dziecięcych
            Niestety nic nie znalazłam ...w końcu mama przyznała, że kołyski i łóżeczka fajnie się paliły w piecu. Nosz cholera jasna...nawet spaliła starą, wiklinową torebkę babci ze ślubu
            • magda79pn Re: kolejna perełka 20.10.14, 15:35
              niestety nie kupiłabym tego sad

mi się z retro tylko inglesiny podobają, te z firanami big_grin
              • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 15:36
                Mnie też, ale jak się znajdzie używaną za tysiaka to już mega okazja jest.
      • atwar1 Re: kolejna perełka 20.10.14, 18:44
        Za takie pieniadze to calkiem niezle wyglada. Jak go jeszcze dopiescisz to niejedna glowa na spacerze sie za Wami obejrzy. I w domu do usypiania moze sluzyc, zamiast kolyski na poczatek smile
        Mi sie podoba
        • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 19:49
          Na początku zeszłych wakacji widziałam w smyku mamę z takim wózkiem. Nie wiem czy był identyczny, ale też gondola była z zewnątrz sztruksowa. Bardzo ciekawie wyglądał. smile
          Mnie tam on isę podoba i o ile taniej niż inglesina, aczkolwiek jak znajdzie się kasa to może i ją kupię.
          Jedynie materacyk musze wymienić, bo ten co jest to straszna szmata się zrobiła po praniu, dziecka na tym w życiu bym nie położyła.
          • dominiczka87w Re: kolejna perełka 20.10.14, 19:58
            A ja uważam że to dobra okazja smile i przy odrobinie chęci będzie wyglądać jak inglesina smile
            Ma potencjał wink
          • maaszymka Re: kolejna perełka 20.10.14, 20:04
            A mnie się bardzo podba. Szkoda, ze mój juz wyrósł z gondoli a wcześniej nie pomyślałam, żeby dodatkowo sobie cos takiego sprawić. Po parku bym sobie chętnie z takim pospacerowała smile Do tego dziergany kocyk co by całośc retro była.
            • martuska1982 Re: kolejna perełka 20.10.14, 20:07
              Mam taki kocyk. Biały ażurowy. Kiedyś lata swietlne temu wygrzebałam w ciuchlandzie. smile
      • pomilak1 Re: kolejna perełka 20.10.14, 19:59
        A mi się podoba smile Odpicujesz i będzie gitsmile
        To taki wózek na niedzielny spacer smile
        Pisałam to już milion razy - pluję sobie w brodę, że nie kupiłam przy Liwce klasycznej gondoli sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka