Dodaj do ulubionych

Easywalker QTRO-gondola

08.10.14, 15:29
Dziewczyny, czy wie może któraś z Was na jakiej wysokości od ziemi jest osadzona gondola na stelażu? Pytam,bo słyszałam opinie,że jest ona dość nisko,a nie chciałabym się schylać do malucha za bardzo smile
Obserwuj wątek
    • asikk3010 Re: Easywalker QTRO-gondola 08.10.14, 15:31
      Czy jest może gondola na podobnej wysokości co Mura?
    • a-n-i-k-a Re: Easywalker QTRO-gondola 08.10.14, 16:59
      Ano jest nisko - wlasnie zmierzylam i wyszlo mi, ze gondola zaczyna sie na wysokosci 48-49cm.
      Jak juz pisalam w innym watku ten wozek w wersji gondolowej jest wg mnie wyjatkowo pokraczny big_grin.
      Ale mozna sie przyzwyczaic. I dziecie dobrze widac, bo dzieki temu ze jest nisko to zadne okrycia puchate czy oslonka wózkowa go nie zaslaniaja.
      Plusem tej niskiej gondoli jest tez to, ze jak moja 8-latka prowadzi wozek to widzi co jest przed nim. Jak najmlodsza sie urodzila mialam mutsy 4ridera i tam gondola dla odmiany strasznie wysoko - wiec 8-latka nic nie widziala.
      Z wysokiej przerzucilam sie na niska i nie zaluje, bo sam wozek o niebo lepszy i fajniejszy w prowadzeniu. No i na spacerowke glownie licze - zakladam, ze bedzie z nami do konca jako ta na dlugie spacery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka