asikk3010 08.10.14, 15:29 Dziewczyny, czy wie może któraś z Was na jakiej wysokości od ziemi jest osadzona gondola na stelażu? Pytam,bo słyszałam opinie,że jest ona dość nisko,a nie chciałabym się schylać do malucha za bardzo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikk3010 Re: Easywalker QTRO-gondola 08.10.14, 15:31 Czy jest może gondola na podobnej wysokości co Mura? Odpowiedz Link
a-n-i-k-a Re: Easywalker QTRO-gondola 08.10.14, 16:59 Ano jest nisko - wlasnie zmierzylam i wyszlo mi, ze gondola zaczyna sie na wysokosci 48-49cm. Jak juz pisalam w innym watku ten wozek w wersji gondolowej jest wg mnie wyjatkowo pokraczny . Ale mozna sie przyzwyczaic. I dziecie dobrze widac, bo dzieki temu ze jest nisko to zadne okrycia puchate czy oslonka wózkowa go nie zaslaniaja. Plusem tej niskiej gondoli jest tez to, ze jak moja 8-latka prowadzi wozek to widzi co jest przed nim. Jak najmlodsza sie urodzila mialam mutsy 4ridera i tam gondola dla odmiany strasznie wysoko - wiec 8-latka nic nie widziala. Z wysokiej przerzucilam sie na niska i nie zaluje, bo sam wozek o niebo lepszy i fajniejszy w prowadzeniu. No i na spacerowke glownie licze - zakladam, ze bedzie z nami do konca jako ta na dlugie spacery. Odpowiedz Link