mrsfrau
28.01.15, 10:38
Witam. Jestem na etapie zakupu wózka, a nie znam się na tym kompletnie. Pojeździłam po sklepach i w mojej okolicy najlepiej dostępne są wózki Camarelo, Tako i Baby Design. Pod uwagę biorę zatem te 3 firmy, bo wózek chcę zobaczyć na żywo. Macie jakieś opinie na ich temat? A może warto jednak poszukać czegoś innego? Możecie mi doradzić? Mój budżet to max 1500 - 1700 zł. Zależy mi przede wszystkim na tym żeby wózek był łatwy w prowadzeniu i łatwo się składał, a następnie zmieścił w średniej wielkości bagażniku. Mieszkam w bloku z windą więc najniższa waga nie jest priorytetem, ale wiadomo, że do samochodu będę to to musiała wrzucać, na mieście coś załatwić, więc ciężkiej kobyły też nie chcę. Spacerować będziemy głównie po lesie i innych wertepach więc dobre amortyzatory są ważne. No i żeby materiał był dobrej jakości - nie płowiał, nie pruł się, itp. Interesuje mnie wersja gondola i spacerówka z możliwością dopięcia fotelika Maxi Cosi. Za wszelkie podpowiedzi będę serdecznie wdzięczna. Dzieciątko urodzi się w marcu.