Dodaj do ulubionych

Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000zl?

02.02.15, 22:03
Ma być pod koniec lutego, cena jeszcze nie znana, okaże się po targach, w US kosztuje 250$, zastanawiam się czy w pl przekroczy 1000zl. Biorąc pod uwagę klasę tego wózka (tak jak porównuje się klasy aut wink ) to jest on coś pomiędzy questem a XT wg mnie. Planuje go kupić ale jak dowalą cenę 1500 zł to przecięcie wg mnie. Mój elite w US kosztował nieco ponad 300 $ a w pl cena 1500-1600.
Obserwuj wątek
    • mamusia.13 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 02.02.15, 22:07
      wg mnie przekroczy tą cenę. Ja raczej porównuję go do yoyo.
    • amy083 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 02.02.15, 22:08
      Widziałam cenę 999wink
      Wiec powinno sie udaćsmile
      • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 02.02.15, 22:28
        A gdzie taka cena? Bo jakoś nie mogę w pl znaleźć. Za to w UK 289 funtów, to dopiero przeniesie.
        • magda79pn Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 02.02.15, 23:44
          a ja nie mam przekonania do tego wózka sad boję się, że ta łamana rączka będzie się uginać podczas jazdy (co mnie na pewno bedzie wkurzać jak w jane challenger) i szkoda, że on się nie składa tak jak inne BJ czyli pociągnięciem za rączkę smile
          • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 06:45
            W 4kids jest za 1025. Na pytanie na kiedy mogą go sprowadzić, odpowiedzieli na 9lutego(???) ściemniają zeby go tylko kupić a potem beda zwlekać i faktycznie bedzie pod koniec lutego? Powiedzieli tez ze mogą pomysleć o rabacie wink
        • amy083 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 07:21
          Za 999 zł widziałam na stronie ekowozkowsmile
          Pozdrawiam
          • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 07:35
            No faktycznie, nawet 998zl wink czas oczekiwania 4 dni(???) jakos nie chce mi sie w to wierzyć. A i jeszcze jedno, powiedzcie mi jak to w końcu jest z tym oparciem? Na tych ekowozkach widnieje 41cm, gdzie indziej czytałam ze 48cm. Jak to jest w realu? 41to troche lipnieuncertain a ja wciąż targana emocjami nad nim dumam. Walka trwa pomiędzy kim a armafillo( chociażby ze względu na to oparcie) a decyzje muszę podjąć RIGHT NOW 😊
            • mamusia.13 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 07:38
              to może przeczytaj pocztę gazetową bo wysłałam Ci wiadomość 29 stycznia
              • magda79pn Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 07:44
                Koala ma ten wózek i mierzyła oparcie, wyszło 48-49
                dokładnie nie pamiętam
              • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 08:07
                O matko! Dzieki bardzo i przepraszam! Nie zaglądam za często na gazetowa. Rozwiewasz me watpliwości smile
            • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 09:47
              Kurcze, nie wyskakiwal mi on w wyszukiwarce a sklepów nie przegladalam. Chyba do nich zadzwonił. Mi jakoś na wielkości oparcia mocno nie zależy, moja córka jest jeszcze mała a to ma być tylko galeriowy Wozek - swoją drogą straszne to określenie wink a ja do galerii nie chodze bo jak tylko przekraczać próg to moja córka wyje jakby ją ze skory obdzierali.
              • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 09:53
                Rozmawialam z tymi ekowozkami bo mieszkam obok nich wiec dzwonilam przed chwila, dostawa się trochę opóźnia ale sroda-czwartek za tydzień będą na pewno. Umowilam się na telefon i oglądanie. Cena ma się nie zmienić. Dzięki za cynk że on tam jest.
                • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 10:08
                  Ja go chce jako jedyny wozek, myślicie ze nie da rady? Moje tereny to lista i asfalt, wiec powierzchnia równa. Babcia chce go rowniez na spacery po osiedlu plus pobliskie sklepy. Ja dodatkowo do samochodu i galerii.
                  • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 10:23
                    Ja chcę go również częściowo jako jedyny wózek - tzn. podczas wyjazdów głownie nad morze- jak się uda chcę trochę pojeździć z dziećmi, chcemy zmienić klimat ze względów na choroby.
                    wózek miałby być dla 9/10 miesięczniaka- na długie spacery i do spania np. na plaży. Też się zastanawiam czy da rade. Ja chyba wolę amadrillo Filip ale mąż się uparł ze względu na wymiary po złożeniu i łatwość jego przewożenia w aucie na Zipa. No i cena duzo fajniejsza niż Filipa.
                    A ktoś coś wie czy jest do Zipa pasujący pałąk i czy dostawka baby joggera pasuje do niego?
                    • ichi51e Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 14:48
                      Te kola po plazy nie pojada - czyli po plazy do niesienia -
                      16lbs to nie malo... Ja w zeszlym roku tak sie z yoyo nabralam - zakopywal sie jak ta lala - nioslam wozek i dziecko krore rzucalo sie w fale big_grin do tego zamek sie zapiaszczyl (tu tez kysle ze ten problem moze byc) i ob tego czasu zacina sie.
                  • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 10:32
                    To zależy dla jakiego wieku dziecka, dla starszaka miałam jako jedyny Wozek questa tak od wieku 1,5 roku i było ok, co prawda oracowalam juz i wózek nie był zbyt często używany, wiec dla zabaaa1984 wg mnie byłby ok, natomiast dla 9 miesieczniaka jako Wozek codzienny ja wybralabym inny, na wyjazdach ok, nawet na wakacyjnych wyjazdach czyli tri he dłuższych ale nie wyobrazqm sobie z nim zakupów codziennych np a ja takie robię na spacerach.
                    • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 10:43
                      Młody ma 19 miesiecy dlatego wydaje mi sie ze powinien byc ok. Pałąk jest do kupienia osobno za 98 zł
      • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 08:38
        super że taka cena. Planuje zakup pod koniec lutegosmile
        • magda79pn Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 14:42
          może zapytam czy dla forumek będzie inna cena wink
          ja się cały czas waham, ale już bardziej w stronę na "tak" wink

jeśli się zdecyduję, to dopiero pod koniec lutego

cały czas szukam czegoś jeszcze mniejszego, ale z pełną rączką, jak nie znajdę, to będzie zip
          do niego chyba pasuje pałąk/tacka ta sama co do elita, city mini itp, co?
          • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 14:54
            Mi sie wydaje ze nie będzie pasować pałąk od innych Joggerow ze względu na sposób składania zipa. Ten jego oryginalny pałąk jest chyba tak jakby gumowy i razem z nim sie składa ten wozek. No chyba ze do składania sie będzie odnotowywać pałąk i będzie sie składać wozek bez niego ale i tak nie wiem czy beda inne pałąki do niego pasować.
          • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 15:33
            Widzę na zdjęciu ze ma te otwory na pałąk, jak pojade do tych ekowozkow to wezme pałąk od elita bo mam i przymierze to dam znać jak ktoś będzie chciał.
          • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 17:52
            magda79pn napisała:

> może zapytam czy dla forumek będzie inna cena wink
            > ja się cały czas waham, ale już bardziej w stronę na "tak" wink
            >
            > jeśli się zdecyduję, to dopiero pod koniec lutego
            >
            > cały czas szukam czegoś jeszcze mniejszego, ale z pełną rączką, jak nie znajdę,
            > to będzie zip
            > do niego chyba pasuje pałąk/tacka ta sama co do elita, city mini itp, co?
            >
            >
            >

Było by super. Ja dziś oglądałam filmiki z zipem i się do niego przekonałam.
            będzie mój na 100%. smile
            • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 18:53
              Moj tez bedziesmile dzwoniłam do 4kids pytać ile nalicza rabatu za wozek, pałąk i folie. Jutro maja oddzwonić o sie rozeznać. Dam znac.
            • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 19:15
              myślicie że ta torba bedzie pasować do zip teal?
              już szukam dodatkówbig_grin
              • magda79pn Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 21:35
                a ja rozmyślam między czarnym a niebieskim wink
                • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 21:51
                  No ja tez albo czarny albo niebieski bo z czerwonym to mi się będą różowe dodatki gryźć. Ciekawe jaki ten niebieski jest on może być podobny do niebieskiego z peg perego, ale bardziej do tego co był na arii, bo booklet ma chyba inny odcień, Magda ty mialas oba, jak myślisz? Ja i tak chce na żywo zobaczyć.
                  A właśnie odjechał do nowego użytkownika mój XT i płacze po nim, trzy razy go wystawialam za cenę zaporowa bo nie mogłam się z nim rozstać i nawet za tą cenę się znalazł kupiec. Teraz muszę się pocieszyć szybko wiec niech ten tydzień szybko mija.
                  • maja1406 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 22:33
                    mi też się podoba smile, zwłaszcza jak zobaczyłam to porównanie
                    www.bestbuggy.co.uk/2014/08/baby-jogger-city-mini-zip-vs-baby-jogger-city-mini-3/
                    Na końcu jest chłopiec, który ma 98 cm wzrostu i lepiej wygląda w zip niż cm. Czyli nadawać się może na koniec wózkowania.
    • thea19 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 03.02.15, 22:53
      powaznie podoba Wam sie ten wozek? dla mnie to ni to parasolka ni to nie wiadomo co. konstrukcyjnie wyglada licho w porownaniu do reszty bj o udzwigu zdecydowanie powyzej 20kg. kolka male, siedzisko jakies takie byle jakie, material na budce wyglada jak ten na fotelikach maxi cosi czyli nasiaka przynajmniej gorna warstwa. wiecej niz 600zl to nie powinno kosztowac. jak lubie bj, tak to cos to jest zupelna pomylka.
      • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 00:16
        dla mnie ma bardzo dużo plusów:
        + wymiary po złożeniu ( bardzo duży plus)
        + duża buda
        + rozkładane siedzisko do poz. spania
        + regulowany podnóżek
        + możliwość dokupienia pałąka

- brak odwarcanego siedziska

co do amortyzacji zobaczymy (?)
        mam nadzieje ze spełni moje oczekiwania
        • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 07:26
          Ja tez mam nadzieje sie nie zawiodę. A co do budy, czytałam ze nieprzemakalna, nie sadze ze zrobiliby inaczej.
          • magda79pn Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 08:26
            wydaje mi się, że to nie jest klasa wózka jak Elite czy GT, on ma chyba właśnie "robić" za parasolkę, taka wygodniejszą parasolkę smile
            • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 09:13
              Przeanalizowałem sobie wymiary jego siedzenia i mi imponuje i moja parasolka ni jak sie do niego nie umywa. Zobaczymy jak bedzie w praktyce, jeszcze nie mam info z 4kidsa.
              • mamusia.13 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 09:20
                no też jestem ciekawa ile będzie kosztował w Polsce
                Co do amortyzacji to jest tylko na przód, inne pałąki niestety nie pasują, nie da się zamontować oryginalnej platformy dla starszego dziecka bo nie ma do czego. Ale można zamontować fotelik dla niemowlaka tylko zdaje się potrzebne są adaptery.
                • monika_kas Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 11:10
                  no właśnie byłoby super jakby się dało zamontować fotelik na adapterach... bo chyba byk go kupiła jako wózek podwieźdupka dla starszaka plus stelaż pod fotelik dla córki smile

kupujcie dziewczyny i zdawajcie relacje jaki on jest! bo ja muszę i tak do marca czekać z zakupem smile to zdążę poczytać co o nim myślicie smile
                • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 11:25
                  mam nadzieje ze w takim razie lascal będzie pasował bo u mnie dostawka dla starszaka jest niezbędna.
                  • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 16:33
                    Dali mi odp z 4kids. Za cały zestaw-wozek, folia i pałąk 1199zl. Po normalnej cenie maja-wozek 1025, folia 140, pałąk 98. Czyli opuścili by jakieś niecałe 70 zł.
                    • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 16:34
                      A i wózki beda u nich od 9 lutego bo wtedy przychodzi dostawa.
        • thea19 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 17:25
          to juz sto razy bardziej wole zwykle mini - jedynie gabaryty po zlozeniu ma wieksze ale cala reszta dla mnie lepsza i jest tanszy.
          • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 04.02.15, 17:31
            Jesli potrzebujesz czegos na codzien to tak, ja np potrzebuje czegos do auta i zeby bylo na prawde male i kompaktowe. Kazedemu wg potrzeb.
    • wredna.czarovnica Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 06.02.15, 23:44
      Nie wiecie gdzie go będzie można zobaczyć w wawie? Zastanawiam się nad nim i BJCM
      • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 08.02.15, 22:17
        W ekowózkach będą mieć, mają magazyn z możliwością obejrzenia w okolicy ul. Kobiałka
    • koala0405 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 09.02.15, 10:11
      wydawało mi się że był tańszy:
      4kids.com.pl/produkt/opis/15775/wzek_city_mini_zip_teal
      • dorocik833 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 09.02.15, 12:33
        hmmm....był tańszy. masz rację
        • patrycjaz84 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 09.02.15, 12:58
          W mama i ja internetowym będzie po 1025 zł
          • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 09.02.15, 13:47
            Tak były tańsze, po 1025. Wózki sa juz na stanie, dostałam info z 4kids. Wczesniej zarezerwowalam kolor black dlatego sprzedadzą mi jeszcze po starej cenie z jakimś małym rabatem. Folie tez przyszły w tej dostawie, pałąki niestety nie, beda dopiero w maju. Maja podać mi cene ostateczna, czekają a przelew a ja na wysyłkę. Zobaczymy czy było warto.
            • eve_81 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 10.02.15, 09:15
              Ja także zamówiłam, może będzie do piątku, choć bardziej stawiam na początek przyszłego tygodnia.
    • grudniowa.mama Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 12.02.15, 14:33
      Macie, macie?Chwalcie się smile
      • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 12.02.15, 15:26
        Jutro podobno ma kurier dowieźć, myślałam ze bedzie dzis śle jednak nie.
        • eve_81 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 12.02.15, 18:13
          Mój będzie w poniedziałek, wzięłam niebieski i nie dowieźli uncertain
          • jotka_k Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 14.02.15, 18:26
            Ekowózki mają miłą cenę i czasem o rabacik można się uśmiechnąć wink
            Mój ZIP ma przyjechać we wtorek big_grin Blackuś wink
        • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 15.02.15, 22:48
          Zabaa1984 widzę, że doszedł, chwal się i dawaj wrażenia.
          • amy083 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 12:33
            Nasz juz jestsmile
            Mamy teal i od piatku podziwiamysmile
            Ładny jestwink
            Spaceru w terenie jeszcze nie bylo bo prawie cały weekend w aucie przesiedzieliśmysad
            Wrażenia po jeździe domowej- pozytywnesmile
            Dobrze sie prowadzi, zwrotny...jedyny "minus" to jednak głośne kolka..troche go słychać...szczególnie na panelach...wink
            Bardzo podoba mi sie material siedziska!
            • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 12:57
              Fotki, fotki
              • amy083 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 16:56
                Link do fotek...
                Przepraszam za jakosc ( z telefonu)

Baby jogger zip
                • jotka_k Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 17:17
                  Piekny !
                  Aaaa nie mogę się jutra doczekać big_grin
                • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 17:32
                  Piękny ten kolor, chyba ladniejszy niż czarny. Dobre porównanie z GT, teraz widać że on jest praktycznie tej samej wielkości i bliżej mu do GT niż parasolke. Mowilam, ze to kawał wózka.
                  • koala0405 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 18:21
                    dlatego pisałam w innym wątku, że nie można go porównać z Questem
                    • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 20:09
                      Ja swoje częściowe wrzuciłam w wątku sprzedażowym ze śpiworkiem. Dorzucę pozniej tutaj bo teraz z telefonu nie mam jak. Jeszcze na spacerze wozem nie byliśmy ale w warunkach domowych na razie same plusy smilemoge powiedzieć ze to to czego oczekiwałam-jego gabaryty, rozmiar po złożeniu, buda, obszerne siedzenie, waga. Kółka , fakt, zupełnie ciche nie sa ale ja z tym problemu nie mam, moja wysłużona parasolka terkocze duzooo głośniej. Pytanie mam tylko do oparcia- ono noe jest całe sztywne az do budy, nie? Bo u mnie tak jest ze jakieś 6 cm od góry jest miękkie, czuć gdzie kończy sie twarde oparcie, jak rozumiecie o co mi chodzi. Tez tak u Was jest?
                    • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:19
                      No nie można go porównać. Ale tez zależy jakie kto ma potrzeby. Ja oczekuje na pięknego, wzbogaconego questa wink który aktualnie zaspokoi moje potrzeby do których przewidywwlam zipa. Myślę, ze i dla zipa znalazłoby się kiedyś miejsce w mojej flocie ale jeszcze przed nim jest booklet. Zip mógłby chyba być jedynym wózkiem dla takiego lekko starszawego dziecka choć ja nie lubie mieć wózka do wszystkiego, nie lubie składać wózka do auta za często, lubie mieć w aucie i niech sobie tam leży na w razie czego. Kto wie, może na wakacje nabede tego zipa, ale w sumie nie jest to dobry Wozek ani do samolotu (waga) ani nad morze (ja wole większe koła). Sama nie wiem, w sumie nie znajduje dla niego zastosowania praktycznego poza jakimiś fanaberiami, ale ja nie lubię mieć wielu wózków na stanie jednocześnie. A jak z folią do niego? Ma któraś z was? Ekowozki nie mieli do niego folii oryginalnej, a 4 kids chyba tak.
                      • koala0405 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:24
                        do zipa idealnie pasuje folia x-lander ale ja mam elodie i też super wygląda i pasuje
                      • jotka_k Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:29
                        Ekowózki mają folie oryginalną
                        ekowozki.pl/manufacturer/baby-jogger/Folia-do-City-Mini-ZIP.html
                        • jotka_k Re: koala 16.02.15, 21:30
                          a z którego X-landera pasuje folia ?
                          • koala0405 Re: koala 16.02.15, 21:39
                            z tego do x landera xa /the isabel dzisiaj sprzedała/
                            • jotka_k Re: koala 16.02.15, 21:49
                              dzieki
                              • eve_81 Re: koala 17.02.15, 18:45
                                jotka - zdecydujesz się na tę folię? Bo ja nie wiem co robić uncertain
                            • eve_81 Re: koala 17.02.15, 18:17
                              koala, a Ty mierzyłaś tą folię? Pytam bo znalazłam we Wrocku i mogę ją już dziś mieć.
                              • koala0405 Re: koala 17.02.15, 18:54
                                nie mierzyłam ale ona na bank pasuje
                                • eve_81 Re: koala 17.02.15, 18:55
                                  Dzięki, to podjadę kupię wink
                                • jotka_k Re: koala 17.02.15, 20:29
                                  nie, ja idę w oryginalną
                                  różnica w cenie wielka nie jest a jednak oryginalna jest mega porządna i warta tej ceny
                                  • eve_81 Re: koala 17.02.15, 20:40
                                    I dobrze, bo ta z xa nie pasuje ni w ząb. Jestem tak zła, że szkoda gadać uncertain
                                    • jotka_k Re: koala 17.02.15, 20:41
                                      Kupiłaś ?
                                      • eve_81 Re: koala 17.02.15, 21:03
                                        Jotka, kupiłam, ale mąż odbierał a to się okazało ze ta folia jest do gondoli uncertain Dlatego nijak nie mogłam jej założyć na wózek. Laska oczywiście nabrała wody w usta, raczej kasy mi nie zwróci uncertain
                                        • jotka_k Re: koala 17.02.15, 21:04
                                          O kurde uncertain
                                          • eve_81 Re: koala 17.02.15, 21:08
                                            sad no to teraz to dałam się nabrać uncertain Cholera do głwy by mi nie przyszło, ze ludzie tak kit wciskają uncertain
                        • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:32
                          To może im przyszła, jak byłam u nich w czwartek to nie mieli.
                          • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:35
                            Ale widzę że cena zipa im wzrosła tylko dają gratis pałąk lub tacke wiec pewnie dostawę mieli. Choć na folii pisze oczekiwanie ok. 4 dni.
                            • jotka_k Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:37
                              No wzrosła cena smile Kupowałam w sobotę i było poniżej tysiaka
                              Może im doszła folia, nie wiem, pytałam o nią dopiero dziś
                            • koala0405 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 21:38
                              ale do tego modelu jest tylko pałąk elastyczny bo jak on ma sie złożyć z tacką?
                              • kina82 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 22:19
                                Pałąk jest elastyczny, taki widziałam na filmikach, a tacke nie wiem, pani z ekowozkow mówiła o jakiejś tacie dla rodzica ale nie zaglebialam się w szczegóły, wiec nie wiem czy tacke dla dziecka czy dla rodzica. Ale do parasolek tez czasem dodają pałąki rożni sprzedawcy a nie da się ich złożyć z tym palakiem. No chyba ze się da? Nie wiem, nie miałam nigdy pałąka do parasolki.
                                • koala0405 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 16.02.15, 22:25
                                  maclaren quest i xt składają się razem z oryginalnym pałąkiem
                                  • zabaaa1984 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 05:43
                                    Co do folii to ja mam oryginalna, brałam w 4kids razem z wózkiem.
    • ichmama Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 09:56
      Zaczynam się na niego napalać, ale wg mnie to nie powinien być taki drogi. Tak do 700 zl. Biorąc pod uwagę opinie, to trzeba się liczyć, że może szybko się rozklekotać.
      www.babyjogger.com/product/city-mini-zip/

Na allegro jest u sprzedawcy leo - wiem od koleżanki, że potrafią schodzić z ceną konkretnie.
      Mnie by się przydał jako dodatkowy do auta, ale jak tu męża przekonać..
      • jotka_k Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 12:40
        Mam smile Przyjechał
        Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne smile
        Mój prawie 3-latek o wzroście 96-97 cm nie ma budy na głowie smile
        Miejsca sporo, na wakacje będzie idealny.
        Ale materiał budki..... ooo ten to mnie rozczarował straszliwie uncertain
        • ichmama Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 12:54
          Napiszcie proszę jak się go prowadzi. Czy awaryjnie ubitą drogą pojedzie, albo po kostce brukowej?
          • jotka_k Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 12:59
            ja sobie chwilowo pojeżdże po domu bo młody ma zapalenie płuc uncertain więc nie potestuję na zewnątrz
            • eve_81 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 13:43
              Kółka przednie(szczególnie je) słychać, muszę się przyzwyczaić, bo dla ogólnego wrażenia jestem w stanie to przeboleć tongue_out
              Po ubitej drodze pojedzie jak najbardziej, po starym bruku nie próbowałam jeszcze smile
        • eve_81 Re: Myślicie że BJ city zip przekroczy w pl 1000z 17.02.15, 13:41
          Materiał budki jest taki podobny jak w bee3, niektórzy mówią majtkowy tongue_out
          Mnie akurat on pasuje .
          A to mój też wczoraj przeszedł: www.facebook.com/583810971678068/photos/a.670315659694265.1073741830.583810971678068/849984695060693/?type=1&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka