kamapyp 07.02.15, 18:39 Który z tych trzech najlżej się prowadzi i jest najbardziej zwrotny i dodatkowo wystarczy do końca wózkowania? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smoczy_plomien Re: joie litetrax- city mini - city lite 08.02.15, 23:47 Miałam na porównaniu joie i lite. Wg mnie lite jest ciut zwrotniejszy, a joie się znacznie lepiej podbija. -- Porównanie joie i litea Odpowiedz Link
kamapyp Re: joie litetrax- city mini - city lite 09.02.15, 14:45 widziałam Twoje porównanie.Jednak u mnie joie na pewno odpada. Koleżanka była u mnie w weekend z nim i nie pasuje nam ten wózek. No więc zostaje city mini lub city lite. Ktoś miał oba żeby porównać? Odpowiedz Link
moniaczek22 smoczy_plomien 09.02.15, 20:57 Mam nadzieje, że tutaj odczytasz bo nie chciałam zakładać osobnego wątku. Zostałam szczęśliwą posiadaczką joie litetrax 4 i mam do Ciebie pytanie czy ten organizer dla rodzica bez problemu wszedł Ci w te prowadnice? Bo ja kurcze w sumie nie wiem czy przysłali mi jakiś felerny, czy od jakiegoś innego wózka, czy ja coś źle wkładam bo jakoś do końca wcisnąć go nie mogę. Odpowiedz Link
monika_kas Re: smoczy_plomien 09.02.15, 21:24 Ja nie Smoczy Plomiem ale też miałam ten wózek. Bardzo ciężko wchodzi ten organizer, ja się z 15 minut męczyłam ale da radę... Odpowiedz Link
moniaczek22 Re: monika_kas 10.02.15, 19:42 Dzięki Monika za odpowiedź, a już myślałam, że z tym organizerem jest coś nie tak ale udało się A mam jeszcze jedno pytanie czy ta buda jest taka ruchliwa po rozłożeniu, czy ona powinna się jakoś przyblokować bo ja mam wrażenie, że ona jest jakaś taka latająca. Odpowiedz Link
moniaczek22 Re: monika_kas 10.02.15, 21:13 Już ok, jak mocniej naciągnęłam to się trzyma dobrze, nic nie lata. Jeszcze raz dzięki za ten organizer Odpowiedz Link
monika_kas Re: monika_kas 10.02.15, 21:17 latająca u mnie nie było napewno, aczkolwiek nie wchodzi aż tak mocno jak organizer i udało mi się ją wysunąć raz czy dwa... Odpowiedz Link