Dodaj do ulubionych

joie litetrax- city mini - city lite

07.02.15, 18:39
Który z tych trzech najlżej się prowadzi i jest najbardziej zwrotny i dodatkowo wystarczy do końca wózkowania?
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: joie litetrax- city mini - city lite 08.02.15, 23:47
      Miałam na porównaniu joie i lite. Wg mnie lite jest ciut zwrotniejszy, a joie się znacznie lepiej podbija.

--
      Porównanie joie i litea
      • kamapyp Re: joie litetrax- city mini - city lite 09.02.15, 14:45
        widziałam Twoje porównanie.Jednak u mnie joie na pewno odpada. Koleżanka była u mnie w weekend z nim i nie pasuje nam ten wózek. No więc zostaje city mini lub city lite.
        Ktoś miał oba żeby porównać?
      • moniaczek22 smoczy_plomien 09.02.15, 20:57
        Mam nadzieje, że tutaj odczytasz bo nie chciałam zakładać osobnego wątku. Zostałam szczęśliwą posiadaczką joie litetrax 4 i mam do Ciebie pytanie czy ten organizer dla rodzica bez problemu wszedł Ci w te prowadnice? Bo ja kurcze w sumie nie wiem czy przysłali mi jakiś felerny, czy od jakiegoś innego wózka, czy ja coś źle wkładam bo jakoś do końca wcisnąć go nie mogę.
        • monika_kas Re: smoczy_plomien 09.02.15, 21:24
          Ja nie Smoczy Plomiem ale też miałam ten wózek. Bardzo ciężko wchodzi ten organizer, ja się z 15 minut męczyłam ale da radę...
          • moniaczek22 Re: monika_kas 10.02.15, 19:42
            Dzięki Monika za odpowiedź, a już myślałam, że z tym organizerem jest coś nie tak smile ale udało się smile A mam jeszcze jedno pytanie czy ta buda jest taka ruchliwa po rozłożeniu, czy ona powinna się jakoś przyblokować bo ja mam wrażenie, że ona jest jakaś taka latająca.
            • moniaczek22 Re: monika_kas 10.02.15, 21:13
              Już ok, jak mocniej naciągnęłam to się trzyma dobrze, nic nie lata. Jeszcze raz dzięki za ten organizer smile
            • monika_kas Re: monika_kas 10.02.15, 21:17
              latająca u mnie nie było napewno, aczkolwiek nie wchodzi aż tak mocno jak organizer wink i udało mi się ją wysunąć raz czy dwa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka