Dodaj do ulubionych

kilka pytań o BJ Summit x3

09.02.15, 09:35
Witam,
Mam kilka pytań odnośnie summita:
1. Czy korzystał ktoś z wózka w wersji gondolowej, planujemy gondolę de lux dla kwietniowego dziecka ?
2. Czy tapicerkę spacerówki da się ściągnąć tak jak w Elicie?
3. Czy spacerówka rozkłada się na płasko ?
4. Co ogólnie myślicie o summicie jako głównym i początkowo jedynym wózku ? Mieszkamy w małym mieście w górach, kwestia wagi wózka nie ma zbyt wielkiego znaczenia, obydwoje jesteśmy bardzo aktywni, mąż planuje biegać z wózkiem ( oczywiście nie z gondolą i w swoim czasie) i ogólnie nie chce słyszeć o innym, ja mam mieszane odczucia.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Obserwuj wątek
    • tori2511 Re: kilka pytań o BJ Summit x3 21.02.15, 08:35
      up
      może jednak ktoś?
    • laverne Re: kilka pytań o BJ Summit x3 23.02.15, 17:08
      Nie pomogę ze wszystkim, bo nie korzystałam z wózka w wersji gondolowej, kupiliśmy go jak Mała miała chyba coś koło roku, ale może cokolwiek. Tapicerkę moim zdaniem da się ściągnąć w całości (nie wiem na pewno, bo nie ściągałam i nie wiem jak wygląda sprawa w elicie smile, spacerówka rozkłada się prawie płasko, ale nie zupełnie. Moim zdaniem może się sprawdzić od początku - jest świetnie resorowany (nie wiem co prawda jak amortyzacja działa przy małej wadze dziecka, ale nie sądzę, żeby było słabiej niż w Joolzu, którego mieliśmy na początku). Generalnie wózek sam jedzie, biegać też się da smile Ja polecam smile
      • tori2511 Re: kilka pytań o BJ Summit x3 24.02.15, 10:04
        Dzięki wielkie za pomoc.
        Pytanie o tapicerkę wynika z tego, że jakoś bardziej odpowiada mi widok gondoli/ fotelika wpiętego na 'goły' stelaż.
        Może któraś z Was, ma jakieś doświadczenia z tą gondolką de lux z BJ ? Niby oglądałam ją na żywo ale cały czas mam mieszane uczucia. Myślicie, że na okres wiosna - lato będzie ok ( dziecko urodzi się koniec marca/ początek kwietnia)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka