Dodaj do ulubionych

Bugaboo Bee dla 3 latki

12.02.16, 10:06
Pomóżcie!!!
Czy opłaca mi się kupować Bee dla mojej 3 latki, w celu zaspokojenia ogromnej chęci wypróbowania tego wózka?
Czy możecie mi powiedzieć jak u niego z podbijaniem? Bardzo proszę o informację jak się podbija w stosunku któregoś z tych wózków: Nuny, Cameleona, Armadillo, PP Booklet, EW June.
Dziękuję z góry za sugestie.
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 12:04
      jak masz równe chodniki i dziecko waży do 13-14 kg to możesz jeszcze wypróbować
      • djulliet Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 12:09
        A może wypożycz sobie go po prostu na testy z 4kids smile
    • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 12:27
      Właśnie z tym wypożyczeniem, to nie jest tak łatwo. Zapisywałam się już we wrześniu i bez odzewu, potem dzwoniłam przed końcem roku i też nic. To byłoby najrozsądniejsze, zobaczyłabym przynajmniej ile mała ma jeszcze miejsca nad głową i czy jazda nim nie będzie męcząca. Ostatnio wzięłam na spacer Maca Xt, mam tą nowszą wersję z wygiętym stelażem i umordowałam się okrutnie, nie dość, że kopię po stelażu, ciężko mi go podbić to jeszcze prowadzenie go jedną ręką w supermarkecie (w drugiej koszyk) już mi całkiem dowaliło. Nie chciałabym się tak rozczarować z Bee. Chodniki mam w miarę równe, tzn. nie przeszkadzały mi przy przednich kołach w Camie. Córka raczej w przedziale 14-15.
      • koala0405 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 14:17
        no to z bee się umęczysz
      • martuska1982 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 19:27
        U mnie bee3 bedzie dla trzylatki, za ponad dwa lata. Zaplacilam za ten wozek fortune, wiec poki corka nie wyrosnie wozek bedzie z nami. ??

A skad jestes? Moze masz blisko do ktorejs forumki z trojka i bys sobie mogla sprawdzic?
        • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 21:52
          Mieszkam w zachodniej części małopolski. Wysłałam dzisiaj formularz w sprawie przetestowania Bee, zobaczę co odpiszą. Mam jeszcze EW June fajnie jeździ, te pompoane koła - super, ale podbijanie też nie bajka.
    • kasiamamaani Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 15:58
      nuny chyba nic nie przebije z podbijaniem wink
      • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 12.02.16, 22:32
        Tak, Nuna nie jest zła, gdyby tylko rączka była odrobinę wyższa i szersza. Dla Thule Urban podbija się podobnie lekko, tylko chciałabym coś mniejszego.
        • kasiamamaani Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 28.02.16, 23:30
          a jak Ci się podoba buda w tym Thule? Oglądałam go na targach w Kielcach i jakoś mnie nie przekonał ten kapturek - mały się wydaje, nie przylega dobrze...
          Zdziwiło mnie to, bo cały ten wózek jest niesamowicie dopracowany i bardzo mi się podoba w każdym aspekcie poza budką właśnie...
          • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 29.03.16, 12:20
            Sorki, że tak późno odpisuje. Budka może nie jest tak imponująca jak w BJ Elite czy w Bobie, ale nie jest zła, wg mnie chroni dziecko wystarczająco nawet w zimie przy śnieżycy. Moją mała denerwował ten czarny dodatkowy daszek, trochę ograniczał jej pole widzenia, a nie bardzo da się go podwinąć przy rozłożonej budzie. Tzn. dać się da, ale nie za dobrze to wygląda i chyba nie powinno się tego robić, mam wrażenie, ze mogą się wówczas te pręty budkowe odkształcić.
            • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 29.03.16, 12:25
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fi/fe/awgt/Bp7BePJLHssttxzOhB.jpg
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fi/fe/awgt/ZfudTlOyHzjIB4fVSB.jpg
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fi/fe/awgt/UBCqbn4TSdB3oaD4aB.jpg
    • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 26.02.16, 22:06
      Dzięki za porady. 4 Kids wypożyczyło mi Bee 3 do testów smile
      Jestem bardzo zadowolona z tego wózka, nie spodziewałam się takiego komfortu prowadzenia przy takich małych kółkach, zwrotność - rewelacja, myślałam, że tylko w Camie im wyszło. Dla mnie podbijanie porównywalne do Cama, którym jeździłam jeszcze w grudniu (więc ciężar dziecka właściwie ten sam), budka rzeczywiście dużo wyżej niż w Camie, moja 3 latka spokojnie się mieści, siedzisko też z tych większych. Ja jestem zachwycona tym wózkiem. Jestem gotowa posprzedawać wszystko co mam i kupić go jeszcze na koniec wózkowania smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/fi/fe/awgt/nhIWlkGd1kaFPbMGJX.jpg
      • martuska1982 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 27.02.16, 20:50
        Swietny BS. Ja jestem od tych spiworkow uzalezniona juz. tongue_out
        • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 29.03.16, 12:27
          Ja też miałam na nie "jazdę", są śliczne ale już nie kupuję, kończymy wózkowanie sad Moim niespełnionym marzeniem jest taki szary w pieski.
          • martuska1982 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 29.03.16, 13:37
            Ja mam ich obecnie osiem uncertain a bylo dziewiec. Walnieta jestem.
            • fela1977 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 30.03.16, 23:03
              Ja miałam cztery BS jednocześnie, ale jeden już sprzedałam. Brawo ja smile Wszystkich śpiworów miałam jednocześnie 18 więc jest nas więcej smile
              • martuska1982 Re: Bugaboo Bee dla 3 latki 30.03.16, 23:45
                Tez chcialabym sprzedac, ale nie umiem sie zdecydowac. Jakos latwiej mi kupic. ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka