Dodaj do ulubionych

BJ vue super

20.03.16, 00:07
Nie wiem co Wy od niego chcecie. Czytałam tu kiepskie opinie i nie potwierdzam. Skusiłam się na niego i jestem zachwycona.
Obserwuj wątek
    • europadasielubic Re: BJ vue super 20.03.16, 00:08
      Dodam, że kupiłam vue LITE.
      • wix_1 Re: BJ vue super 20.03.16, 06:21
        A co sprawiło że jesteś zachwycona? Amortyzacja, podbijanie, łatwość prowadzenia?
        • europadasielubic Re: BJ vue super 20.03.16, 16:09
          Jest lekki, daje możliwość wożenia dziecka przodem do rodzica (żadna inna parasolka tego nie daje), dobrze podbija, dobrze się prowadzi, radzi sobie nie tylko na chodniku ale nawet na wybojach. Oczywiście nie zastąpi wózka "terenowego". Ale do miasta daje radę. Buda jest świetnie zaprojektowana, bo nakrywa całe dziecko prawie. A da się ją przekładać w obu pozycjach bez zdejmowania z wózka. Kosz wcale nie taki mały. Jedyna wada to stukanie. Ale za to dziecko łatwiej usypia. I nawet da się prowadzić jedną ręką. Może nie cały czas, ale chwilę na pewno.
          • wix_1 Re: BJ vue super 20.03.16, 17:50
            zastanawiałam się nad nim na przyszłość smile będę go brała pod uwagę mimo że nie lubię parasolek
            • domusiek Re: BJ vue super 20.03.16, 22:17
              No ja też nie palam miłością do parasolek. Miałam Vue krótko, ale tylko z tego powodu, że to parasolka. Ja mialam ten cięższy model. Był z nami nawet w górach, ale fakt, że do jazdy na wyboje w doliny, to nie polecam. Ten cięższy model rzeczywiście lekki nie jest, ale b.porzadnie wykonany. Fajny materiał, opcja "rach ciach" w dwie strony siedzisko, to też miły dodatek, buda-wiadomo. Nie był malutki po złożeniu i podkreślam-niezbyt lekki (ten model zwykły Vue). Moja znajoma go nieco zajezdzila po prawie dwóch latach użytkowania, bo kółka się rozłażą, czy cuś ALE jeździła nim po lasach i wertepach a to nie na takie drogi parasolka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka