Dodaj do ulubionych

Spacerowa dla 2 latka

18.07.16, 23:58
Proszę o pomoc w wyborze Poszukuje spacerówki dla dwulatka i nie mogę się zdecydować. Chciałabym zeby wózek był
Lekki do ok 7 kg
Z pełną rączka
Łatwo i do małych rozmiarów składany
Duży kosz na zakupy
Zwrotny tzn Trojkolowiec lub dwa pojedyncze koła
Proszę o podpowiedź
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Spacerowa dla 2 latka 19.07.16, 07:10
      valco snap, baby jogger zip, baby jogger city lite ale on trochę cięższy
    • green_eyed_girl Re: Spacerowa dla 2 latka 01.08.16, 07:36
      Jeśli ma być to wózek używany doraźnie, to ja mam Caretero Sonata (wożony w samochodzie na wypady do sklepu czy spacery po mieście) i spełnia wszystkie Twoje wymagania, no ale nie jest super drogi i ekstra markowy, więc nie wiem, czy Ci spasuje.
      • martuska1982 Re: Spacerowa dla 2 latka 01.08.16, 09:32
        green_eyed_girl napisała:

> Jeśli ma być to wózek używany doraźnie, to ja mam Caretero Sonata (wożony w sam
        > ochodzie na wypady do sklepu czy spacery po mieście) i spełnia wszystkie Twoje
        > wymagania, no ale nie jest super drogi i ekstra markowy, więc nie wiem, czy Ci
        > spasuje.

Ale on waży więcej, producent podaje ponad 9 kilo.
        • green_eyed_girl Re: Spacerowa dla 2 latka 01.08.16, 09:45
          To fakt, dlatego ja go wożę w bagażniku samochodu i nie odczuwam tej ciężkości smile
    • mama-24 Re: Spacerowa dla 2 latka 01.08.16, 10:33
      Dziękuje za odp Co do podwiezdupki na wszelki wypadek to mam najzwyklejsza 5 kg parasolke Szukam czegoś na codzien wygodnego ale nie ciężkiego bo dziecko już waży 13 kg i sporo już spaceruje na nóżkach Ten snap ma fajne parametry ale jakiś masywny wygląda na zdj nie tak zgrabnie ten BJL A jak wypada u niego podbijanie? Nastawilam się na wózek posredni między duża spacerowka z 3w1 a parasolka Z wyglądu podobają mi się typu Armadillo, britax bagile, espiro nano i ostatni na yt znalazłam baby star crossby i właśnie bj mini lub lite A co do bj to one są dosyć długie ok 100 cm jak się nimi manewruje? Długo jeździłam wózkami Quinny i bardzo byłam zadowolona zwrotnoscia ale koła i koszyki to duże wady ProsE poradzcie bo jak tak dalej długo będę szukać to już nie będzie potrzebnysmile
      • martuska1982 Re: Spacerowa dla 2 latka 01.08.16, 11:47
        Snap podbija się fajnie - nie super, nie genialnie, ale też nie trzeba sie na niego kłaśc by podbić. Ja testowałam snapa 3, teraz czekam na wrześniową dostawe i chcę kupić snapa 3, bo u moich rodziców wnpszę wózek na 4 piętro. teraz latem sprawdza mi się w tej roli podróbka babyzen yoyo, czyli chiński yoya. Np ale w zimniejszym okresie ten wózek nie będzie taki super, lepszy będzie snap z uwagi na budke i bardziej zabudowane siedzisko.
        To jest w zasadzie pełnpwymoarowa spacerówka o wadze parasolki.
        A mpze maclaren quest by ci sie sprawdził? Nie jest masywny jak maclaren xlr czy xt, jest mniejszy zgrabniejszy, ale odchyla sie do spania i jedzie bardzo fajnie, podbija sie bez tragedii, jest lekki, po zlozeniu maly, no ale to parasolka, czyli nie spełnia wymogu pełnej rączki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka