martuska1982 14.06.17, 10:45 Kilka osób miało okazję testowac ta nowośc, otwieram wątek by dać miejsce do wyrażenia opinii. Moja w linku. Bryka super. snap trend opinia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcik844 Re: Snap Trend testy, opinie 02.07.17, 23:44 Mnie też zachwycił, serio serio Valco Snap Trend Odpowiedz Link
uszatekk Re: Snap Trend testy, opinie 06.07.17, 14:28 Najlepszy ze snapów zdecydowanie ! matkanazakupach.pl/2017/07/06/valco-snap-trend-wozek-idealny/ Odpowiedz Link
fala86 Re: Snap Trend testy, opinie 11.07.17, 08:36 Dziewczyny, nie testowałam jeszcze, ale chce zmienić Mutsy Evo na coś lżejszego. Zdecydowałam się na Snapa, juz prawie kupilam tego z niebieską budką, ale jakos mi żal było moich pięknych skórzanych dodatków w Mutsy Evo no i patrze wyszedł snap trend z takimi dodatkami. Powiedzcie mi, czy on nie jest cięższy? Warto zmienić mutsy evo na trenda? Odpowiedz Link
jakel35 Re: Snap Trend testy, opinie 20.07.17, 18:45 Można do niego dokupić gondolę? Jeśli tak to montuje się na spacerówce, czy całą tapicerkę można zdjąć i zamontować gondolę. No i czy wy widzicie jakoś to rozwiązanie? Odpowiedz Link