Dodaj do ulubionych

Maclaren grand czy emma scooter?

28.06.17, 14:20

Dziewczyny,który z tych dwóch dla duzego dziecka? Emma widzę albo skretne przednie koła albo klasyczny stelaż; klasyczny bardziej miękki? oba wózki znajduję do 500 zl o emmie więcej opinii, mac nie jest już produkowany i mało o nim w necie,wózek ma być na trudny teren ale i do miasta,mam vana więc z rozmiarem i waga ok smile po schodach nie będzie noszony.
Obserwuj wątek
    • gochalodz emmaljunga scooter 28.06.17, 17:31
      Wyśpi się kilkulatek, ale tego wózka nie nazwałabym wózkiem w trudny teren.
      W Skandynawii to jest wózek dodatkowy, podróżny.
      Cena nowego ok 1tys zł więc nic dziwnego, że za 500zł będzie używany.
      Przez tą barierkę na stałe bym nie brała.
      No i nie wiem ile masz wzrostu, ale dla mnie ,a mam 164cm wózek jest z tych niskich.
      • agrafa83 Re: emmaljunga scooter 28.06.17, 17:50
        167ja, mąż 173 , już pogodziłam się z tym że armadillo nie kupie, może argo?
        • ela.dzi Re: emmaljunga scooter 28.06.17, 22:26
          Argo lepiej mi się prowadzi niż Armadillo. Ma troszkę mniejszą powierzchnię do spania i bardziej twarde siedzisko, wkładka się bardzo przydaje.
          • agrafa83 Re: emmaljunga scooter 29.06.17, 06:25
            Kiedyś miałam lune mp i była super do jazdy,argo podobny trochę.że też armadillo bez amortyzacjisad a choruję na ten wózek. A może brio go? Ale spacerowe siedzisko małe chyba i jakieś ala kubelek
            • ela.dzi Re: emmaljunga scooter 29.06.17, 07:03
              Argo ma bardzo minimalną amortyzację i wyczuwalną przy starszym dziecku.
              • agrafa83 Re: emmaljunga scooter 29.06.17, 09:11
                A mac? Cos o nim? Wiem że krowa na kółkach smile to ostatnie dziecko i chciałabym wypróbować jeszcze tyyyle wózków,ale nie ma co się pakować w niefajnesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka